Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Робота адміністратором в салоні краси

  1. від DA 11.05.2018 19:15 Не звертаючи уваги на, здавалося б, легкість роботи і надлишок претендентів...
  2. якості адміністратора
  3. професійні тренінги

від DA

11.05.2018 19:15

Не звертаючи уваги на, здавалося б, легкість роботи і надлишок претендентів на сучасному ринку праці, відзначається зараз великий недолік професійних, розумних, відповідальних адміністраторів. Ця професія не така проста, як може багатьом видатися. Крім того, що людина виконує роботу керівника всього закладу та його робітників, це «обличчя» установи. Адміністратор салону краси зустрічає відвідувачів, демонструє перелік послуг, надає консультацію у виборі потрібних процедур, робить фінансовий розрахунок. Заробляє адміністратор сьогодні хороші гроші, і якщо ви давно хочете попрацювати в салоні на цій посаді, тоді ласкаво просимо.

Місця роботи

У зв'язку з бурхливим розвитком б'юті-індустрії посаду такого працівника передбачена у всіх закладах, так чи якось ще пов'язаних з турботою про зовнішність і здоров'я людини:

  • Перукарні;
  • Салон краси;
  • Салони нігтьового сервісу;
  • СПА-центри;
  • Центри естетичної медицини;
  • Фітнес-клуби.

якості адміністратора

Людина, яка працює на цій посаді, повинен бути справжнім взірцем для всіх колег. Товариськість і акуратність - основні якості такої людини. Правильно поставлена ​​мова, а також гарна дикція вигідно підкреслюють його статус в салоні краси. Зовнішність адміністратора повинна бути красивою, вона не повинна викликати погані емоції. Обов'язковою якістю можна назвати стресостійкість.

Робота адміністратора є не тільки цікавою, але й дуже важкою, як це вже було зазначено вище. Успішний адміністратор не повинен дозволяти собі навіть найменших огріхів і помилок.

професійні тренінги

Адміністратору набагато легше працювати, якщо у нього є спеціальна методичка з уже розробленими схемами розмов і поведінки в самих різних ситуаціях. Такі схеми в основному розробляються завжди роботодавцем або видаються в ході професійних тренінгів. Їх найкраще вивчити на пам'ять і ретельно відпрацювати в ході навчальних ігор.

Робота адміністратором салону краси є багатогранною і важкої, і вибирати її варто людям, які люблять порядок і вміють мислити структурно.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама