Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

дверцята

  1. Дверцята для печей і камінів Переважна кількість сучасних опалювальних пристроїв на дровах виготовляються...
  2. Переваги установки дверки на камін або піч:

Дверцята для печей і камінів

Переважна кількість сучасних опалювальних пристроїв на дровах виготовляються вже з наявний захистом від палаючих вугіллячок і іскор, які можуть стати причиною виникнення пожежі. Таким захистом є саме дверцята для печей і камінів.

Вони можуть бути самих різних форм і розмірів. Також можуть відрізняться і по функціональності:

1. Дверцята для зольника :
- прості
- піддувальні
2. Дверцята зі склом
3. Дверцята для печей суцільні (без скла)

Чавунні дверцята для печей і камінів

Висока температура горіння в топці каміна диктує необхідні параметри для виготовлення камінних дверцят. Ідеальним матеріалом є якісний чавун. Він надійний і довговічний, не плавиться і не деформується. Завдяки цьому така дверцята прослужить Вам величезну кількість років. Що ж стосується скла для дверець, воно повинно бути зі спеціальним покриттям - вогнетривким і витримувати великий перепад температурних режимів. Інакше при постійному нагріванні і охолодженні вона стане дуже крихким, і просто лопне.

Переваги установки дверки на камін або піч:

  • Безпека - завдяки наявності дверцята в каміні забезпечується безпечне його використання. Крім цього Ви виключаєте можливе виникнення протягу, при непрацюючому каміні холодне повітря не опускатиметься через димохідну трубу (зворотна тяга). А також це дозволяє уникнути можливого задимлення будинку, в тому випадку якщо під час монтажу димохідної системи була допущена помилка і тяга в каміні погана.
  • Тепловіддача підвищується - ККД закритого каміна підвищується на 50-60%, в порівнянні з відкритим.
  • Економічність. Наявність дверцята дозволяє продовжити час горіння дров в кілька разів. А якщо дверцята ще й обладнана регулятором подачі повітря, то Ви отримуєте абсолютний контроль над всім процесом горіння.
  • Декоративна функція. Дверцята з вмонтованим склом дозволяють без перешкод насолоджуватися видом полум'я. В асортименті є чавунні дверцята з фігурною різьбою, поліровані, з гратами і без. Підібрана підходяща по стилю вона здатна чудово прикрасити не тільки камін, але і весь інтер'єр в цілому.

Купити чавунну скляну дверцята для печі або каміна

Величезний асортимент, широкий ціновий діапазон, якісна продукція, всі можливі розміри (якщо потрібного Вам розміру немає в каталозі, ми виготовимо дверцята по ваших розмірах під замовлення). Доставка по всій території України. Постійні подарунки, акції, знижки до камінним і пічним дверцят.

Замовити камінну або пічну дверцята в магазині "Ваш Комин" - найкраще рішення для Вашого каміна!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама