Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Балка двотаврова 30Б1 - Дізнатися ціну за тел. (495) 638-07-16 розрахунок ваги погонного метра. Сортамент.

Буква Б в позначенні відносить даний прокат до типу - нормальних балок. Балка сталева нормальних СТО АСЧМ 20-93 застосовується в будівництві для перекриттів, великопрольотних ферм, несучих конструкцій, перекриттів, сходів, опор і мостових споруд, покрівельних прогонах і різних галузях промисловості Буква Б в позначенні відносить даний прокат до типу - нормальних балок Балки відрізняються по товщині полиці і стінки, по розташуванню граней полиць (з паралельними гранями, з ухилом внутрішніх граней).

Сталева балки (двутавр) відносяться до розряду фасонного прокату і виготовляються відповідно до технічних умов по ГОСТ 535-2005 .

Балка користується стійким попитом, завдяки своїй якості, надійності і довговічності Балка користується стійким попитом, завдяки своїй якості, надійності і довговічності   Хімічний склад стали при виготовленні балок повинен відповідати   ГОСТ 380-2005 Хімічний склад стали при виготовленні балок повинен відповідати ГОСТ 380-2005 . Номер балки металевої - це її умовний розмір (висота) в сантиметрах.

Балки двотаврова дозволяють краще використовувати несучу здатність металу і дає економію металу. При бажанні ви можете скористатися нашими послугами по різання або цинкуванню сталевих балок.

Власним автотранспортом ми готові доставити металеву балку (або інший металопрокат) в будь-яку точку дивні. Наш транспорт часто обладнаний маніпулятором, так що розвантаження металу не скласти Вам нам праці та збереже Ваші кошти. Телефонуйте, ми раді будемо з Вами співпрацювати! Телефон відділу продажів металопрокату (495) 638-07-16

Сертифікат N 1 на балку 30 б1 ст.3 НТМК

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама