Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Двотаврові балки купити в Красноярську за низькою ціною

Компанія «Русмет» пропонує купити балки (двотаври) в Красноярську за низькою ціною і з доставкою по всьому краю

Компанія «Русмет» пропонує купити балки (двотаври) в Красноярську за низькою ціною і з доставкою по всьому краю. Також у нас ви можете замовити послуги з різання, рубання і гнуття металу.

Металеві балки мають форму літери Н і відносяться до сортовому фасонного прокату. Вони використовуються в різних сферах будівництва, зокрема, при зведенні мостів, колон, промислових будівель, а також знайшли застосування в області вагоно-і машинобудування.

У нашому каталозі ви зможете знайти балки з різними параметрами довжини і ширини. Якщо ж ви сумніваєтеся у виборі певного типорозміру, звертайтеся за допомогою до менеджерів магазину.

Переваги використання двутавров

  • завдяки особливій формі балок відбувається рівномірний розподіл вертикального навантаження;
  • конструкції успішно протистоять скручування і іншим «Неперпендикулярність» навантажень;
  • вони дозволяють зменшити загальну вагу споруди, а також скоротити витрати і терміни будівництва;
  • використання такого металопрокату гарантує відсутність усадки і деформації підстави будівель.

Ми пропонуємо тільки якісну продукцію з власного складу, що дозволяє гарантувати відвантаження всіх замовлень і пропонувати вигідні ціни. Доставка здійснюється по всьому краю власним транспортом.

У нашому каталозі ви знайдете широкий вибір розмірів і видів балок, що дозволяє підібрати потрібний під будь-який проект, а також замовити металопрокат за індивідуальними параметрами.

Якщо у вас залишилися питання або ви хочете оформити замовлення - телефонуйте за телефоном 8 (391) 202-66-88. Менеджери нашої компанії легко вирішать всі труднощі з оформленням замовлення і допоможуть підібрати необхідну продукцію для ваших потреб.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама