Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Отримано сертифікат відповідності на Герметик бутилкаучукові ТехноНІКОЛЬ №45.

В наприкінці липня 2011 Корпорацією ТехноНІКОЛЬ був отриманий документ добровільної сертифікації, що підтверджує якість нового матеріалу Герметик бутилкаучукові ТехноНІКОЛЬ №45. Даний документ не входить до переліку обов'язкових, і тільки зайвий раз підтверджує високу якість і відповідність продукту заявленим характеристикам.

У червні 2011 року на заводі в Воскресенську Корпорація ТехноНІКОЛЬ почала виробництво нової серії матеріалів на бутилкаучукові основі. Герметик бутилкаучукові ТехноНІКОЛЬ №45 призначений для герметизації зовнішніх поверхонь, швів і стиків будівельних конструкцій житлових, громадських, виробничих будівель і споруд і забезпечує потужні фізико-механічними і експлуатаційними характеристиками.

Герметик №45 представляє собою однокомпонентний в'язко-еластичний матеріал на основі бутилового каучуку. Герметик №45 володіє чудовими фізико-механічними характеристиками і надійно ізолює міжпанельні шви огороджувальних конструкцій. Поставляється двох кольорів: білий і сріблястий-сірий, але при необхідності забарвлюється всіма видами фасадних фарб. Температурний діапазон застосування: від -20 ° С до + 40 ° С (всесезонний). Зручний в роботі і безпечний матеріал для професійного застосування.

Область застосування:

  • Ремонт і герметизація міжпанельних швів;
  • Герметизація балконів і лоджій;
  • Герметизація віконних і бетонних блоків будівель і споруд промислового і житлового будівництва;
  • Обмазувальна гідроізоляція бетонних і залізобетонних конструкцій, резервуарів;
  • Для зовнішньої захисту конструкцій з листової сталі, збірних конструкцій з дерева, керамічної плитки, скла промислових і житлових будівель.

Відмінні риси матеріалу:

  • Висока адгезія до всіх будівельних матеріалів
  • швидке затвердіння
  • Зручність і безпека в роботі
  • Висока стійкість до атмосферних впливів
  • Забарвлюється всіма видами фасадних фарб

Повернення до списку

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама