Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

труба бу

  1. Труба бу Уфа Труба б / у ціна за тонну

Труба бу Уфа

Труба б / у ціна за тонну

Труба бу ціна за метр
Труба бу оптом

Насосно-компресорні труби (НКТ) - це вироби, за якими транспортують нафту і газ, а також повітря, коли необхідна продування труби Насосно-компресорні труби (НКТ) - це вироби, за якими транспортують нафту і газ, а також повітря, коли необхідна продування труби. З їх допомогою добувають навіть важку нафту - бітум.

Від звичайних труб ( арматура Уфа ) НКТ відрізняються тим, що в комплект до них входять надійні і міцні сполучні муфти. Також важливо і те, що їх встановлюють вертикально, а не горизонтально. НКТ перетинають кілька підземних пластів, тому на різні їхні ділянки виявляється різний тиск.

НКТ перетинають кілька підземних пластів, тому на різні їхні ділянки виявляється різний тиск


Переваги таких труб очевидні:

  • висока стійкість до деформацій;
  • гідроустойчівостью;
  • несприйнятливість до процесу корозії.

При цьому до зберігання, транспортування і експлуатації НКТ висувають особливі вимоги. Труби можна зберігати прямо на грунті - потрібно підкладати дерев'яні бруски, щоб вони не викривлялися. Перевозити їх можна тільки на спеціалізованих трубовоза, в іншому випадку пошкоджень не уникнути.

Суворі вимоги краще дотримуватися - так труби прослужать набагато довше. При роботі з нафтою вони незамінні і тому так високо цінуються на ринку.

Придбати насосно-компресорні труби б / у і інші будівельні матеріали ви можете в інтернет-магазині «Російський метал». Ми доставляємо замовлення точно в зазначений термін і регулярно поповнюємо асортимент.

Магазин "Російський метал" продає насосно-компресорні труби б / у Уфа в отличном состоянии в роздріб і оптом.

У трубопрокату є допустимий за нормативом термін зберігання. Якщо труба пролежить на складі відведений нормативом час, то труба бу ціна її піддається суттєвому зниженню. При цьому якісні показники залишаються незмінними.

Якщо клієнта влаштовує відсутність сертифіката (для приватного будівництва, наприклад), то можна купити трубу бу, значно заощадивши гроші.

Для злежаною труби бу Уфа характерні:

  • Невелика корозія;
  • Більш низька труба бу ціна;
  • Відмінні показники якості;
  • Хороший вибір, як і при покупці звичайної продукції.

Безшовні труби нкт, крім прямого призначення, використовують для металоконструкцій, будівництва ферм, навісів і ангарів, стовпів огорож, опор газопроводів і в будівництві доріг.

Купити трубу бу можна по фактичній вазі.

Що були у використанні труби або як часто їх називають труби бу або труби б / у різного ступеня зношеності зараз знаходять широке застосування в самих різних сферах будівництва та прокладки комунікацій. Якщо спочатку продукція виготовлялася у відповідності з усіма стандартами, то через один або два роки активної експлуатації вона, звичайно ж, кілька втратить свою міцність і надійність, проте в розумних межах. Купити трубу БО - надзвичайно вигідне рішення в тих випадках, коли необхідно забезпечити себе недорогим будівельним матеріалом для каркаса або комунікацій, який не буде піддаватися серйозним навантаженням. Як показує практика, що були у вжитку труби можуть вірою і правдою служити своєму власникові ще дуже багато років

Розгорнути

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама