Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вегетаріанський салат з кукурудзою і ананасами

  1. Компоненти салату з кукурудзою:

підходить веганам   містить часник   містить цибулю   Холода дістали підходить веганам
містить часник
містить цибулю

Холода дістали. Все потихеньку шаманять, приманюють весну. Кетті робить бубни і малює чорно-білі акварелі в тему, Марта скопом викладає все зимові картинки , Щоб нагадати небесної канцелярії про зміну пір року.

Бажаю додати до доброї справи свої п'ять копійок і приготувати заради цього строкатий овочевий салат з кукурудзою і ананасами. Яскраві фарби цього салату як би натякають: ми готові розпрощатися із зимою. Пошаманити?
Бажаю додати до доброї справи свої п'ять копійок і приготувати заради цього строкатий овочевий салат з кукурудзою і ананасами

Компоненти салату з кукурудзою:

  • 250 грам консервованої кукурудзи (1 стандартна банку обсягом 425 мл.);
  • 400 грам замороженої стручкової квасолі;
  • 340 грам консервованих ананасів (1 банка об'ємом 580 мл.);
  • 1 морква;
  • 1 болгарський перець;
  • по невеликому пучку петрушки, кропу і зеленої цибулі.

Компоненти заправки для салату з кукурудзою:

  • 4 ст.л. соєвого соусу;
  • сік одного великого лимона;
  • 2 зубчики часнику;
  • невеликий шматочок свіжого кореня імбиру (за бажанням).

Почнемо наш нехитрий приворот весни з відварювання стручкової квасолі. У каструлі доводимо до кипіння воду, вивалюємо туди заморожену квасолю з пакета, додаємо трошки солі і чекаємо, коли квасоля звариться, тобто стане м'якою.
Почнемо наш нехитрий приворот весни з відварювання стручкової квасолі
За цей час ми якраз встигнемо нарізати моркву тонкою соломкою. Або потерти її на тертці для корейської моркви - кому як зручніше.

Варену квасолю відкидаємо на друшляк і залишаємо в спокої, тому що наша справа - нарізати брусочками солодкий перець. І ми свою справу знаємо :)

Зелену цибулю, петрушку і кріп подрібнюємо і відправляємо в салатницю, де їх чекають морква з перцем.

З банок з кукурудзою і ананасами зливаємо всю рідину. Взагалі всю. Без залишку. "Зневоднені" шматочки ананаса і зерна кукурудзи відправляються в салатницю слідом за зеленню.

Тепер займемося заправкою. Щоб приготувати заправку для салату з кукурудзою, ми спочатку натираємо на дрібній тертці часник і імбир.

А потім в окремій мисці просто-напросто змішуємо їх з соєвим соусом і лимонним соком.
А потім в окремій мисці просто-напросто змішуємо їх з соєвим соусом і лимонним соком
Залишається тільки додати до овочів в салатниці варену квасолю і все перемішати.

Прямо перед подачею салат заливаємо салат готовим соусом. Краще навіть спочатку розкласти його на тарілки, а потім полити соусом зверху.

Крім того, що цей салат приманює весну, він хороший ще й тим, що не містить ні краплі ніякого масла. Значить його можна їсти в строгі дні посту, коли необхідно утримуватися навіть від їжі з рослинною олією.

А ще він чудово підійде на роль гарніру до будь-яких пісним котлет . Здорово, правда? Смачного!
А ще він чудово підійде на роль гарніру до будь-яких пісним   котлет
PS Ще безліч рецептів салатів з фотографіями можна знайти ось тут . Є і вегетаріанські, і не вегетаріанські салати - все вони особливо радують гарним оформленням.

У 100 гр. страви:

Калорійність, ккал Білки, г Жири, г Вуглеводи, г 63 1,8 0,4 13,1

КОСМЕТИКУ, вітаміни І ДЕЯКІ ВЕГЕТАРІАНСЬКІ ПРОДУКТИ Я замовляю В ІНТЕРНЕТ-МАГАЗИНІ IHERB.COM СКУШТУЙТЕ І ВИ!

Пошаманити?
Здорово, правда?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама