Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ангар під ключ в СПб швидко і якісно - Група компаній «СМК»

  1. Каркасні ангари і їх переваги
  2. Безкаркасні швидкобудуюємі ангари
  3. Типові та індивідуальні проекти ангарів
  4. Етапи будівництва швидкомонтованих будинків під ключ
  5. Скільки буде коштувати купити (побудувати) ангар
  6. Чому вигідно замовити ангари під ключ в СПб у ГК СМК

хочете замовити ангари під ключ в СПб або Льон. області?

Вам потрібні дешеві, надійні і швидкобудуюємі будівлі?

Скільки буде коштувати купити ангар?

Ми пропонуємо будівництво ангарів в короткі терміни, якісно і за оптимальними цінами. ГК СМК на ринку швидкомонтованих будівель понад 10 років. Щоб допомогти з вибором і зрозуміти яке будова потрібно саме вам, ми розповімо:

Про сучасні технології будівництва ангарів
Про переваги каркасних і безкаркасних будівель
Про проектування (типові та індивідуальні проекти)
Про етапи будівництва
Про вартість і як самостійно розрахувати ціну за пару хвилин
як купити надійні ангари під ключ в СПб за оптимальною ціною

Про сучасні технології будівництва ангарів   Про переваги каркасних і безкаркасних будівель   Про проектування   (типові та індивідуальні проекти)   Про етапи будівництва   Про вартість і як самостійно розрахувати ціну за пару хвилин   як   купити   надійні ангари під ключ в СПб за оптимальною ціною

До сучасних методів будівництва швидкомонтованих ангарів відносять каркасну і бескаркасную технології. Чим викликана популярність і затребуваність цих технологій?

  • Низька вартість (В порівнянні з капітальним будівництвом)
  • Ці будови прості по своїй конфігурації (економія на будівельних матеріалах і короткі терміни будівництва)
  • Конструкції відносно легкі (не вимагають пристрою складного і дорогого фундаменту)
  • Надійні (витримують серйозні снігові і вітрові навантаження) і довговічні (служать більше 40-50 років)
  • Будівельні роботи можна виконувати в будь-який час року

Варто відзначити, що гарантувати якість і надійність ангарів можна тільки при грамотному проектуванні і будівництві. Тому слід звертатися до досвідчених будівельним фірмам, які володіють сучасним будівельним обладнанням і висококваліфікованими спеціалістами, побудували багато успішно експлуатуються ангарів і готові провести екскурсію по своїх об'єктах.

Каркасні ангари і їх переваги

Каркасні ангари і їх переваги

Ці будівлі зводяться на основі легкого металевого каркаса ( металоконструкцій ). Форма і розміри профілю залежить від типу будівлі і особливостей експлуатації. Огороджувальні конструкції виробляються з сендвіч-панелей (пристрій покрівлі можливо із застосуванням покрівельних сендвіч-панелей, докладніше тут , або профнастилу ). Їх використання замість традиційних будматеріалів: цегли, бетону, пінно-або газобетону дозволяє:

  • скоротити терміни будівництва будівлі в 3 - 4 рази і швидко ввести об'єкт в експлуатацію.
  • Зменшити витрати на будівництво за рахунок скорочення трудомістких робіт, мінімізації витрат на зведення фундаменту, оренду спеціальної техніки, ін.
  • Підтримувати оптимальний мікроклімат усередині приміщення в спеку і в холод, так як сендвіч-панелі забезпечують високий рівень шумо- і теплоізоляції. Завдяки хорошим теплоізоляційним властивостям вдається мінімізувати витрати на опалення будівлі в холодну пору року.
  • Отримати будова з індивідуальним дизайном завдяки широкій палітрі кольорів і можливості комбінування сендвіч-панелей.
  • Побудувати ангар в кілька поверхів.

Нижче відеоогляд побудованого ГК СМК каркасного ангару під склад:

Крім цього, дані ангари стійкі до впливу атмосферних опадів, що не піддаються гниттю і поширенню цвілі. Конструкція будівлі дозволяє встановлювати кранове обладнання та підйомники. вибір фундаменту залежить від типу будинку, глибини промерзання грунту, близькості грунтових вод та інших факторів. Він може бути:

  • Стрічковий залізобетонний. Підходить для грунтів з невисокою несучу здатність.
  • Пальово-гвинтовий . Зводиться на твердомерзлих, обводнених, слабонесущих грунтах.
  • Стовпчастий. Залізобетонні стовпи встановлюють по периметру ангара з певним інтервалом. Для підвищення стійкості конструкції між опорами передбачено ростверк.
  • Плитний. Підходить для будь-якого типу грунту і має високу несучу здатність.

Застосування сучасних оздоблювальних матеріалів дає можливість адаптувати швидкобудуюємі будівлі до певних умов експлуатації. полімерне покриття сендвіч-панелей зберігає свої декоративні властивості протягом усього терміну експлуатації, воно не вигорає під впливом сонячних променів, стійке до перепадів температур.

Безкаркасні швидкобудуюємі ангари

Безкаркасні швидкобудуюємі ангари

Основним елементом арочного ангара служить арка (більш докладно про безкаркасних технології можна ознайомитися тут ). Завдяки своїй формі, будова не затримує і не накопичує на своїй поверхні опади. Споруди можуть оснащуватися системами опалення та вентиляції. Використання бескаркасной технології має ряд переваг:

  • Терміни будівництва від 10-30 днів (в залежності від складності та розмірів ангара).
  • Чи не застосовується важка будівельна техніка. Виробництво відбувається на будівельному майданчику за допомогою будівельного комплексу MIC-240 .
  • Загальна металоємність споруди зменшується орієнтовно в 2 - 3 рази через відсутність каркаса.
  • Невелика кількість робітників, задіяних в будівництві.

Завдяки сукупності цих факторів значно знижується вартість будівництва . При будівництві ангарів враховуються вітрові і снігові навантаження. Використання оцинкованої сталі дозволяє отримати економію на антикорозійного обробці. Безметізное з'єднання конструктивних елементів будівлі робить конструкцію водонепроникною (герметичній). Можливе будівництво приміщення як в холодному, так і в утепленому варіантах (Можливо використовувати цілий рік).

Слід зазначити, що в безкаркасних будівлях неможливо використання підвісного обладнання і вони обмежені по висоті.

Нижче відео про будівництво бескаркасного ангара:

Типові та індивідуальні проекти ангарів

Проектування - це головний етап перед будівництвом ангара під ключ. Важливо, щоб його розробкою займався професіонал, тому що на його основі буде відбуватися будівельний процес, закупівля будматеріалів та іншого. Зрештою, від цього залежить надійність конструкції.

Залежно від призначення ангара, розташування, навантажень та іншого, проектувальник створює індивідуальний, а також пропонує типовий проект. Типовий проект, як правило був уже реалізований неодноразово і на нього не потрібно тривалого часу.

Індивідуальний проект готується персонально, з урахуванням ваших побажань і специфіки застосування ангара. Створення проекту займає певний час і вартість його вище, ніж типового.

Етапи будівництва швидкомонтованих будинків під ключ

Будівництво починається з складання проекту з урахуванням побажань замовника і вимог нормативних документів.

При зведенні каркасного споруди виробляються наступні роботи:

  • Підготовчі роботи (огорожу і розчищення території, пр.)
  • Земляні роботи під спорудження фундаменту.
  • пристрій фундаменту .
  • Монтажні роботи по зведенню каркаса з установкою колон, ферм, балок, пр.
  • Обшивка будівлі. Вона виконується сендвіч-панелями або листовим металом (холодний ангар).
  • Пристрій покрівлі.
  • Установка воріт, дверей, вікон.
  • Монтаж інженерних систем і устаткування (якщо передбачає проект).
  • Пристрій внутрішніх приміщень, оздоблення, пристрій промислових підлог (Якщо передбачає проект).
  • Благоустрій території (якщо передбачає проект).

Ангари, що зводяться за бескаркасной технології - це самонесуча конструкція арочної форми, виготовлена ​​з якісної сталі певної товщини. Унікальність цієї технології полягає в тому, що не потрібно використовувати ферми, опори, балки. При зведенні будові виконуються наступні технологічні операції:

  • Підготовка майданчика під будівництво .
  • Пристрій цоколя.
  • Доставка на об'єкт спеціального обладнання (профилегибочного агрегату і установки для вальцювання гнутих по радіусу профілів).
  • Виготовлення та монтаж аркових секцій, торцевих частин ангара.
  • Утеплення ангара (за потребою).
  • Монтаж інженерних систем і устаткування (якщо передбачає проект).
  • Монтаж вікон і дверей, передбачених проектом. В'їзні ворота ангара можуть бути обладнані механізмами автоматичного управління.

В'їзні ворота ангара можуть бути обладнані механізмами автоматичного управління

Скільки буде коштувати купити (побудувати) ангар

на будівництво ангарів ціна в середньому становить:

  • Безкаркасний ангар - від 3000 руб м2
  • Утеплення бескаркасного ангара - від 1100 руб м2
  • Каркасний ангар - від 17 000 руб м2
  • пристрій цоколя (Фундаменту) - від 3000 руб пог.м.
  • Розробка проекту - від 250 руб м2

Для вашої зручності ми розмістили на сайті калькулятор , Де ви можете самостійно розрахувати орієнтовну вартість будівництва каркасного або бескаркасного ангара. Там же, ви можете завантажити сформований для вас комерційну пропозицію від нашої компанії.

Чому вигідно замовити ангари під ключ в СПб у ГК СМК

Чому вигідно замовити ангари під ключ в СПб у ГК СМК

Фахівці нашої компанії мають великий досвід проектування і будівництва каркасних і безкаркасних ангарів по ключ. ГК СМК на ринку швидкомонтованих будівель з 2006 р Ми готові провести вам екскурсію по нашим об'єктам, де ви побачите реальні ангари і переконайтеся в високій якості їх будівництва.

Ваші вигоди від нашої співпраці:

  • Будуємо ангари під ключ в короткі терміни.
  • Пропонуємо на ваш вибір типові та індивідуальні проекти, грамотно розроблені з урахуванням ваших побажань, будівельних норм і специфіки приміщення.
  • Складемо грамотно розраховану кошторис, що враховує якісні та перевірені будівельні матеріали, етапи робіт - це дозволить отримати вам надійний ангар за оптимальною ціною.
  • Докладні консультації наших фахівців.
  • Власний автопарк будівельної спецтехніки (прискорює і здешевлює процес будівництва).
  • Виконуємо всі роботи в обумовлений термін.
  • Працюємо чесно і якісно.

Вибір за вами. Зателефонуйте за телефонами, вказаними на сайті і отримаєте детальну консультацію.

Коментарі (0)

Області?
Вам потрібні дешеві, надійні і швидкобудуюємі будівлі?
Скільки буде коштувати купити ангар?
Чим викликана популярність і затребуваність цих технологій?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама