Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Безкаркасні ангари арочного типу

  1. Холодні та утеплені ангари
  2. Вентиляція в бескаркасном ангарі арочного типу
  3. технологія будівництва
  4. Ціна на безкаркасні ангари арочного типу

В даний час зріс попит на безкаркасні ангари арочного типу . З чим пов'язаний такий ажіотаж? Відповідь криється в перевагах даних будівель і їх великих сферах використання. До основних переваг відносять:

  • Низька ціна в порівнянні з каркасним і капітальним будівництвом.
  • Швидкість зведення - протягом 7-14 днів можна отримати готове приміщення під ваші потреби.
  • Надійність, герметичність, вогнестійкість і довговічність. Мінімальний термін експлуатації 50 років.

Безкаркасні ангари використовують як:

- виробничі цехи;

- спортивні комплекси;

- складські комплекси, овочесховища, зерносховища, та ін .;

- тваринницькі ферми ;

- авіаційні ангари і бокси;

- автомобільні та ремонтні майстерні;

- павільйони для кінозйомок;

- виставкові та торговельні комплекси;

- адміністративно-господарські будівлі;

- інші приміщення.

Будівництво кожного типу споруди має відповідати вимогам до його експлуатації. Тому ангари можуть мати різну комплектацію і оснащення: вікна, двері, ворота, вентиляцію, утеплення, освітлення тощо. Варто відзначити і те, що готове приміщення може добудовуватися, довжина ангара не обмежена.

Холодні та утеплені ангари

Як утеплені, так і холодні безкаркасні ангари арочного типу , Герметичні і витримують вітрове навантаження до 85 кг / м2 (відповідає швидкості вітру 134 км / ч).

Будівлі без утеплення застосовують як складські приміщення для матеріалів, обладнання та сировини, що не потребує певного температурного режиму, як автомобільні стоянки, автосервіси, а так само використовують сезонно, наприклад, як загін для худоби.

Сфера використання утеплених ангарів значно ширше, так як використовувати будова можна цілий рік, підтримую потрібний температурний режим (наприклад, ангари для авіації повинні бути обов'язково утепленими, тому що ця техніка дуже чутлива до вологості і зміні температур). Слід зазначити, що при утепленні знижуються витрати на обігрів.

Утеплюють безкаркасні споруди наступними матеріалами:

  • Мінеральна вата . Особливість: вогнестійкість, не виділяє отруйні речовини в приміщення, найбільш високі показники по теплоізоляції, водонепроникність, екологічність. Вартість утеплення від 1800 руб.м2.
  • Пінополіуретан. Основна перевага - напилюється під тиском, утворюючи безшовне покриття. З мінусів відзначають нестійкість перед ультрафіолетом. Рекомендують після монтажу утеплення покривати його оздоблювальними матеріалами, що збільшує вартість і терміни робіт. Вартість утеплення от 1100 руб.м2.

При замовленні ангара в нашій будівельній компанії СМК інженери допоможуть визначитися чи потрібно його утеплювати і який вид утеплювача підійде для вашого приміщення, відповідно до умов експлуатації.

Вентиляція в бескаркасном ангарі арочного типу

Проектуванням і вибором типу вентиляції повинні займатися фахівці. Це виключить утворення конденсату, зміна температури і вологості всередині приміщення. Проект вентиляції готують на етапі проектування ангара. Вентиляція в залежності від способу переміщення повітря буває природною, механічною і природно-механічної (змішаної).

При природній вентиляції повітрообмін здійснюється через різницю тиску зовні і всередині будівлі. У безкаркасних ангарах використовують витяжні труби або шахти. Для більш якісної циркуляції повітря додатково встановлюють дефлектори. Перевага природної вентиляції - це простота і низька вартість експлуатації. Природну вентиляцію частіше застосовують в невеликих будівлях.

Природну вентиляцію частіше застосовують в невеликих будівлях

Механічна система, на відміну від систем з природним спонуканням, для переміщення повітря використовує вентилятори. Вона працює незалежно від зовнішніх чинників: температурних коливань зовнішнього повітря, сили вітру та інших. Механічна вентиляція буває припливної, витяжної або припливно-витяжної. Механічна вентиляція обходитися дорожче як при покупці, так і в експлуатації. Якщо планується будівництво великого промислового ангара, то використання механічної системи вентиляції обов'язково.

технологія будівництва

Як уже зазначалося, безкаркасний ангар арочного типу це швидке за будівлю . завдяки сучасному будівельного обладнання роботи ведуться не тільки швидко, але і якісно.

Етапи будівництва:

  1. Пристрій цоколя (підстава ангара, являє собою монолітний стрічковий фундамент ).
  2. Виготовлення та монтаж оболонки ангара. Фахівці нашої компанії виготовляють арки з металу безпосередньо на будівельному майданчику за допомогою мобільного будівельного комплексу mic-240.
  3. Установка дверей, вікон, утеплення, системи вентиляції та ін. За бажанням замовника.

Таким чином, протягом місяця можна стати власником повноцінного будівлі і розвивати свій бізнес.

Ціна на безкаркасні ангари арочного типу

І нарешті, одне з головних питань: яка ж вартість бескаркасного ангара арочного типу? Будова площею 150 кв.м в базовому варіанті варто 885 тис. Рублів. На сайті представлений сервіс « розрахувати онлайн », На якому ви можете самостійно здійснити розрахунок знаючи характеристики майбутньої будови і ознайомитися з комерційною пропозицією нашої компанії. Ми використовуємо у своїй роботі високоякісні будівельні матеріали та сучасне обладнання, що гарантує якість і довгий термін служби будови.

Коментарі (0)

З чим пов'язаний такий ажіотаж?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама