Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Каркасні споруди з сендвіч-панелей і тентові ангари швидкобудуюємі: ціна, види і матеріали

  1. визначення Каркасні ангари - це збірні конструкції, основою яких завжди є міцний металевий каркас,...
  2. матеріали
  3. тентові ангари
  4. Ангари з сендвіч-панелей

визначення

Каркасні ангари - це збірні конструкції, основою яких завжди є міцний металевий каркас, з'єднаний за допомогою спеціальних болтів, що має облицювальні покриття і поставлений на фундамент.

види

Розрізняють декілька основних видів каркасних ангарів: Розрізняють декілька основних видів каркасних ангарів:

  1. Арочний - має форму арки, завдяки чому відрізняється великим об'ємом. Каркас складається з конструкцій, прикріплених до фундаменту за принципом дуги на триметровому відстані один від одного. Може бути обтягнутий тентом або утеплений (подвійний каркас, усередині утеплювач).
  2. Прямостінні - каркас такого ангара складається з двох вертикальних стін і похилого даху, що має тупий кут. Форма каркаса дозволяє йому бути двох або навіть триповерховим і встановлювати на нього важке обладнання (крани та підйомники вантажопідйомністю до 10 тонн). Залежно від умов навколишнього середовища такий ангар встановлюється на фундамент, стовпчастий або стрічковий залізобетонний фундамент. Обшивається або спеціальної тентової тканиною, або сендвіч-панелями.
  3. Полігональний - каркас складається з невеликих прямолінійних секторів, з'єднаних разом болтами, загальний контур яких вписана в еліпс або коло. Відмінний варіант для створення споруд великої площі (до 50 метрів в ширину і 15 у висоту). Так само встановлюється на фундамент і може обшивати сендвіч-панелями, профнастилом або тентовим матеріалом.
  4. Шатровий - каркас складається з арок, що мають форму шатра, а саме похилі стіни і двосхилий дах. В основному обшивається алюмінієвими панелями або листами оцинкованого металопрофілю, утеплюється Полістової способом, зводиться на фундаменті.

матеріали

Для облицювання каркасних ангарів можуть використовуватися різні матеріали, наприклад, металопрофіль або профнастил. Але найбільшою популярністю на сьогоднішній день через оптимального співвідношення якості та вартості користуються будови з тентовим покриттям і швидкобудуюємі ангари з сендвіч-панелей - ціна готового споруди залежить від ширини, довжини і комплектації. Для розуміння відмінностей слід детальніше розглянути найпоширеніші матеріали.

тентові ангари

Один з найбільш затребуваних матеріалів - тент ПВХ, який завдяки покриттю тканинного матеріалу шаром полівінілхлориду володіє особливою технічної міцністю Один з найбільш затребуваних матеріалів - тент ПВХ, який завдяки покриттю тканинного матеріалу шаром полівінілхлориду володіє особливою технічної міцністю. Використовується для облицювання недорогих, але зносостійких ангарів тентових швидкомонтованих - ціна залежить від різних параметрів і варіюється в діапазоні від однієї до кількох тисяч рублів за квадратний метр. Плюси тенту, як матеріалу покриття в тому, що він не піддається корозії, не підтримує горіння (самозатухаючий) і не реагує на хімічні речовини, є вологостійким і герметичним (зварювання полотен гарячим повітрям), витримує коливання температур від -55 до +70 градусів Цельсія .

Ангари з сендвіч-панелей

До того ж для облицювання каркасних ангарів широко використовується такий матеріал, як сендвіч-панелі, які складаються з двох металевих профільованих листів і деякого утеплювача між ними. Серед інших покриттів виділяються низку незаперечних переваг, таких як легкість і міцність, якість заводського вироби, підходять для облицювання підлоги, стін, стелі, даху і створення перегородок, можлива експлуатація в будь-яких погодних умовах, екологічно безпечні, роблять приміщення теплим і естетично красивим, легко демонтуються і багато іншого.

З усього перерахованого вище випливає, що каркасні ангари - це високоміцні, швидкобудуюємі, багатофункціональні, зносостійкі, безпечні та економічно вигідні будови.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама