Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

The Guardian розповіла про "сумнозвісному фашистському батальйоні" Азов "

За даними ЗМІ Великобританії, неонацистські угруповання, які беруть участь у збройному конфлікті на Україні, активно намагаються вербувати британських активістів. За даними ЗМІ Великобританії, неонацистські угруповання, які беруть участь у збройному конфлікті на Україні, активно намагаються вербувати британських активістів

flickr.com/Министерство оборони України

Як повідомляє The Guardian з посиланням на одну з провідних антифашистських організацій Hope Not Hate, минулого місяця на Україну вирушили два громадянина Великобританії, натхненні пропагандистами батальйону "Азов".

В опублікованому недавно щорічній доповіді "Про становище справ з ненавистю" організація Hope Not Hate повідомила, що членами британських ультраправих угруповань є приблизно 600-700 чоловік. У минулому цей показник був вище.

Як пишуть експерти Hope Not Hate, "крайні праві в плані насильства і поширення своїх огидних поглядів, зокрема антимусульманських, тепер представляють більш серйозну загрозу, ніж за багато попередніх років".

Таким чином, на зміну старомодному расистському націоналізму приходить ненависть до мусульман. Нинішні ключові активісти зазвичай молодше, діють онлайн, і у них мало що залишилося від очевидного «нацистського» багажу їх попередників », - резюмують Hope Not Hate.

"Правда.Ру" раніше писала про те, що німецька пенсіонерка Ірмелі Шрамм ось уже 30 років бореться з написами неонацистів на стінах будівель та парканах рідного Берліна. Жінка запевняє, що відчуває задоволення кожен раз, коли позбавляється чергової нацистської написи. Себе вона називає політичним прибиральником.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама