Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Малювання в техніці «батік» в дитячому садку

Апраксина Аліна
Малювання в техніці «батік» в дитячому садку Апраксина Аліна   Малювання в техніці «батік» в дитячому садку   Працюючи в дитячому саду я використовую різні техніки в образотворчій діяльності дітей

Працюючи в дитячому саду я використовую різні техніки в образотворчій діяльності дітей. На цей раз я вирішила спробувати помалювати з дітьми в техніці Батік-розпис по тканині. Діти з великим задоволенням познайомилися з новим видом малювання. Малювання по тканині не дуже затратно. Необхідна біла тканина, клей ПВА, рамка, кнопки, вода, гуаш. колор, бажані акрилові фарби. Спочатку роботи прорисовуємо малюнок клеєм пва з флаконом-дозатором. Після того, як клей висохне-раскрашиваем фон малюнка. Далі починаємо розфарбовувати більш дрібні деталі. вроботі з дітьми я вчила їх змішувати фарби, отримуючи більш соковиті відтінки. Коли роботи висохли, ми оформили їх у рамки і зробили для наших батьків виставку. Наші батьки дуже зацікавилися технікою розпису по тканині, а деякі виявили бажання самим спробувати помалювати. Малювання в техніці Батік розвиває у дітей творчі здібності, почуття смаку, кольору, дрібну моторику рук, в колективних роботах бажання допомогти один одному, якщо щось не виходить. Думаю, я разом зі своїми хлопцями буду ще не раз повертатися до техніки розпису по тканині. У моїх планах провести майстер-клас з батьками, щоб вони на практиці познайомилися з цією цікавою технікою.

Публікації по темі:

«Кольорова казка» «Кольорова казка». Виставка дитячих робіт в нетрадиційній техніці малювання «батік» Століття тому на островах Індонезії народилася оригінальний спосіб розпису тканини - батік. З Індонезії, а потім Бірми та Індії батик поширився.

Адаптація в дитячому саду. Знайомство батьків з ритмом життя дітей в дитячому садку Мета зустрічі: розвиток взаємин дітей і батьків за допомогою включення в спільну діяльність. Завдання: • Сприяти виникненню.

Декоративний розпис по тканині в техніці «Холодний батик»   Матеріали і інструменти для роботи Декоративний розпис по тканині в техніці Холодний батик : фарби, пензлі, резервує, скляна Декоративний розпис по тканині в техніці «Холодний батик» Матеріали і інструменти для роботи "Декоративний розпис по тканині в техніці" Холодний батик ": фарби, пензлі, резервує, скляна.

Майстер-клас для педагогів з нетрадиційної техніці малювання «Освоєння вітражного мистецтва в дитячому садку»   Майстер клас для педагогів з нетрадиційної техніки малювання «Освоєння вітражного мистецтва в дитячому садку» Майстер-клас для педагогів з нетрадиційної техніці малювання «Освоєння вітражного мистецтва в дитячому садку» Майстер клас для педагогів з нетрадиційної техніки малювання «Освоєння вітражного мистецтва в дитячому садку». Мета: Розширити знання педагогів.

Презентація - малювання в техніці «Гратаж» Тема мого майстер - класу - малювання в техніці «граттажа» Багато хлопців в дитячому саду творчі особистості, їм подобається робити щось.

Майстер-клас з розпису по тканині в техніці «холодний батик»   Кемеровська область Юргінскій міської округ Управління освітою Адміністрації міста Юрги Муніципальне бюджетне дошкільний навчальний Майстер-клас з розпису по тканині в техніці «холодний батик» Кемеровська область Юргінскій міської округ Управління освітою Адміністрації міста Юрги Муніципальне бюджетне дошкільний навчальний.

Нетрадиційне малювання в техніці кляксографія Нетрадиційне малювання в техніці кляксографія. Нетрадиційне малювання в техніці кляксографія. Кляксографія - це відмінний спосіб весело і з користю провести час, поекспериментувати.

Малювання в техніці «вугілля» «Малювання має велике значення для всебічного розвитку дошкільників, сприяє естетичному і моральному вихованню, розширенню.

Малювання-експериментування в сімейному дитячому садку   Мій малюк захоплений малюванням з раннього віку Малювання-експериментування в сімейному дитячому садку Мій малюк захоплений малюванням з раннього віку. У свої три роки він дуже любить малювати в різних "розфарбовуваннях" (старанно і акуратно).

Експериментування в дитячому саду Експериментування в дитячому саду. Малювання на воді. техніка ебру Шановні колеги, дозвольте представити вашій увазі дивовижний і дуже цікавий експеримент з водою і фарбами, який пощастило.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама