Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Бізнес-план салону краси. Завантажити безкоштовно

  1. ПРИМІЩЕННЯ
  2. ПЕРСПЕКТИВИ
  3. ВИТРАТИ
  4. Дивитися відео: «Один день Олега Тинькова | One Day Of Oleg Tinkov »

Увага! Безкоштовний бізнес-план, пропонований для скачування нижче, є зразковим. Бізнес-план, найкращим чином відповідає умовам вашого бізнесу, необхідно створювати за допомогою фахівців.

На сьогоднішній день в Росії стрімко зростає і розвивається бізнес в сфері послуг, а зокрема послуг для створення привабливого зовнішнього вигляду клієнта.

Мода на відкриття салону краси зростає, так як з'являється все більше бажаючих залишити чималі гроші за гарний і доглянутий зовнішній вигляд.

Зазвичай, такі салони відкриваються в двох випадках: або з метою заробити гроші, або ж в якості іграшки для коханої леді.

Нерідко ці два мотиви пов'язані і якщо спочатку салон відкривався тільки в якості: «моє улюблене заняття», нерідко в подальшому він починає приносити чималий прибуток.

З цього можна зробити висновок: чим більше Ви продумає це вид бізнесу і приділіть йому належну кількість уваги, тим швидше такий проект окупиться і почне приносити стабільний, плюс дуже непоганий дохід.

Якщо Ви все ж вирішили зайнятися цим видом бізнесу, важливо мати уявлення про нього, знати з якими труднощами Вам доведеться зіткнутися, володіти ситуацією на ринку послуг.

Слід знати ціни на обладнання, послуги ремонту приміщення та вартість оренди відповідних приміщень у відповідних районах міста.

Власне, складання бізнес-плану салону краси, і є перший крок на шляху до створення бізнесу і його розуміння. Готовий типовий і безкоштовний бізнес-план салону краси можна скачати у нас.

Опубліковувати його просто на цій сторінці не має резону, так як він має безліч нюансів і може бути змінений Вами під певні вимоги, бюджет, закони певного регіону Росії або, наприклад України.

Розглянемо кілька кроків планування бізнесу з відкриття салону краси:

ПРИМІЩЕННЯ

Отже, якщо Ви вирішили відкрити салон краси, потрібно визначитися яку сферу послуг Ви будете надавати клієнтам. Якщо це буде елітний салон, з безліччю послуг - потрібно велике приміщення.

Відкривати елітний салон в промисловому районі міста, - сенсу немає. Для цього скоріше підійде респектабельний район або хоча б спальний, де люди будуть готові користуватися Вашими послугами і платити за це гроші.

Салон економ класу зажадає менше площ і менше капіталовкладення, ніж вказано в запропонованому нами бізнес-плані. Такий салон буде простіше відкрити і мати перспективи на подальше його розширення.

ПЕРСПЕКТИВИ

Звичайно ж, кожного бізнесмена хвилює питання окупності його інвестицій в бізнесі, перспективи розвитку. Розглянутий нами бізнес дуже популярний. Послуги в області манікюру, педикюру, зачісок, косметології та ін. Користуються великим попитом.

Значним джерелом доходу стане установка солярію, але на його придбання буде потрібно додаткові значні витрати. Варто врахувати, що Вашими клієнтами, швидше за все, будуть люди із середнім достатком, виходячи з цього треба відповідно планувати ціни на послуги.

Часто початківці бізнесмени припускаються помилки, при постановці економ салону, а саме роблять великий і дорогий косметичний ремонт орендованого приміщення і приділяє згодом менше уваги і грошей на покупку хорошого обладнання, яке без сумнівів є головним чинником отримання прибутку.

При правильному підході такий бізнес окупить себе вже через рік. Для цього потрібно всього-на-всього переглянути типовий бізнес-план салону краси і створити на його основі свій. Необхідно чітко спланувати витрати на створення салону краси і спрогнозувати кількість очікуваних продажів послуг.

Наприклад, спробуємо розрахувати витрати на відкриття салону краси, бізнес-план якого ми представляємо Вашій увазі, тільки з точки зору його становлення, без додаткових витрат.

ВИТРАТИ

  • Косметичний ремонт приміщення - 62700 руб .;
  • Закупівля та встановлення обладнання (список обладнання в кошторисі бізнес-плану) - 745000 грн .;
  • Закупівля додаткового обладнання (за власні кошти) - 92000 руб .;
  • Проведення реклами - 90750 руб .;
  • Курси підвищення кваліфікації співробітників - 10000 руб .;
  • Надання послуг - 489845 руб.

РАЗОМ: - 1490295 руб. (Тут сума витрат дуже приблизна, тому що багато чого в розрахунках залежить від регіону і міста де створюється бізнес).

(Тут сума витрат дуже приблизна, тому що багато чого в розрахунках залежить від регіону і міста де створюється бізнес)

Корисно знати!

Ми поважаємо ваш вибір, але хочемо нагадати, що найменш ризикований, відносно легкий і комфортний старт бізнесу можна організувати під крилом успішної компанії на умовах франчайзингу. Пропонуємо познайомитися з «Каталогом вигідних франшиз».

Чому починати бізнес з франшизою, простіше і зручніше можна дізнатися з добірки статей опублікованих в розділі: «Статті про франчайзинг»

Не будемо сюди викладати таблиці за очікуваними продажу послуг салону краси, оскільки ця купа таблиць і мало зв'язковий інформації втомить читача.

Що б більш детально ознайомитися з розрахунком очікуваних продажів послуг салону і з термінами окупності такого капіталовкладення, хто цікавиться читачеві потрібно завантажити і прочитати готовий типовий бізнес-план салону краси.

Варто тільки відзначити, що згідно з нашого зразка, бізнес вже на другий рік свого існування окупить себе і буде приносити істотний прибуток власнику.

Завантажити цей бізнес-план:

Дивитися відео: «Один день Олега Тинькова | One Day Of Oleg Tinkov »

Дивитися відео: «Один день Олега Тинькова |  One Day Of Oleg Tinkov »

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама