Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Ботанічний сад Мінська: купити саджанці квітів і сходити на екскурсію безкоштовно

З 26 по 31 травня в Центральному ботанічному саду пройде тиждень рододендронів. Всі бажаючі зможуть не тільки насолодитися масовим цвітінням цих чудових рослин, але і дізнатися від куратора колекції місця їх природного зростання, особливості вирощування та догляду за квітучими кущами, повідомляє БЕЛТА .
З 26 по 31 травня в Центральному ботанічному саду пройде тиждень рододендронів

За словами завідуючої сектору інформаційно-просвітницької роботи ЦБС Олени Сокуренко, тиждень цвітіння бузку в ботанічному саду плавно переходить в тиждень цвітіння колекції рододендронів.

Олена Сокуренко зазначила, що в колекції Центрального ботанічного саду налічується близько 80 сортів рододендронів. У магазині Ботанічного саду з 10.00 протягом цього тижня буде організована виставка-продаж саджанців рододендронів та інших декоративних рослин. Спільно з продажем будуть організовані консультації для покупців. Крім того, 30 і 31 травня о 13.00 та 14.30 провідні фахівці проведуть захоплюючі екскурсії по колекції рододендронів Ботанічного саду. Екскурсійні групи будуть формуватися біля входу в оранжерею тропічних і субтропічних рослин.

Вхід в Ботанічний сад - 50 тисяч рублів. Школярам, ​​студентам, пенсіонерам та іншим військовим - 25 тисяч рублів.

Пам'ятки Білорусі на Holiday.by

Цікаве по темі:

У «Дрімленд» відкрили сезон-2015: менше екстриму, більше дитячих атракціонів і нові ціни

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама