Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

У ботанічному саду МГУ розцвіла рідкісна орхідея-вампір

Цвітіння рідкісної рослини - орхідеї-вампіра, що росте в природі тільки в одному місці на земній кулі, в ці дні можна побачити в Ботанічному саду МГУ «Аптекарський город»

Цвітіння рідкісної рослини - орхідеї-вампіра, що росте в природі тільки в одному місці на земній кулі, в ці дні можна побачити в Ботанічному саду МГУ «Аптекарський город».

Про це повідомляє РІА Новини" з посиланням на прес-службу ботанічного саду.

«Рідкісна орхідея-вампір з Еквадору - зловісний і прекрасний гібрид Дракули вампіра і Масдевалліі« Золоті ворота »(Dracula Vampira x Masdevallia Golden Gate) - розцвіла в Ботанічному саду МГУ« Аптекарський город ». Відвідувачі можуть побачити рослину в вітрині з цінними орхідеями в Пальмової оранжереї », - йдеться в повідомленні.

Поза оранжерей ця рослина можна зустріти тільки в лісах на схилах вулкана Пічінча в Еквадорі, на висоті 1800-2200 метрів. Квітка надзвичайно ефектний, окрас поєднує в собі чорно-пурпурний, зелений і білий кольори. На одному суцвітті утворюється до шести великих квіток, які розпускаються один за іншим протягом періоду цвітіння.

Читайте останні новини про природу, а також інші на сторінках «2000» і в соціальних мережах Facebook , Twitter , Livejournal , а також Telegram

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама