Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Великий піст 2019: основні правила, що можна і не можна їсти

  1. Що не можна їсти у Великий піст 2019
  2. Що можна їсти у Великий піст 2019
  3. Великий піст 2019: чим замінити продукти, заборонені до вживання

Правила Великого посту 2019 строго обмежують постує у виборі їжі і розваг. Але пост зовсім не передбачає голодування і поганого настрою. пісна їжа теж буває корисною і апетитною. Головне - знати, що можна їсти у Великий піст 2019, і чим можна замінити небажані в цей період продукти.

Що не можна їсти у Великий піст 2019

великий піст в 2019 році триває з 11 березня по 27 квітня. Протягом 48 днів віруючі відмовляються від веселощів і скоромної їжі, щоб очиститися фізично і духовно, адже пост символізує дні, проведені Христом у пустелі без води і їжі. Пісне меню виключає скоромну їжу: м'ясо та тваринний жир, рибу, яйця, молоко і молочні продукти. Понеділок, середа і п'ятниця поста - дні сухоядением. Їх меню ще суворіше, воно включає тільки продукти, які не пройшли термічної обробки і не заправлені олією.

Якщо є проблеми зі шлунком, то не варто відразу і повністю переходити на необроблену їжу, можна включати в меню трохи печених або протушенние овочів, але без масла. Суворого посту не дотримуються також під час хвороби, вагітності, і під час інтенсивних фізічекой навантажень.

Суворого посту не дотримуються   також під час хвороби, вагітності, і під час інтенсивних фізічекой навантажень

Що можна їсти у Великий піст 2019

Але серед продуктів, які можна їсти в піст 2019 чимало смачного: сирі і квашені овочі , Зелень, горіхи. Це відкриває широкий простір для приготування салатів. Заправляти їх можна соком лимона або лайма, грейпфрута, апельсина. Можна також використовувати яблучний оцет, соєвий соус. Любителям солодкого можна їсти мед і фруктову пастилу, фрукти і сухофрукти , Або готувати пісні десерти . Від чорного чаю і кави доведеться відмовитися, зате можна пити трав'яні чаї.

Вівторок і четвер під час посту - дні гарячої їжі без масла і солі. Щоб їжа не здавалося занадто прісною, можна додавати в неї зелень і спеції. Каші, зварені на воді, тушковані і запечені овочі , супи овочеві і з грибами.

В суботу і неділю посту 2019 можна їсти рослинну олію, а значить, в меню з'являються ще і смажені страви.

На вихідних Великого посту 2019 можна навіть випити трохи червоного вина, розведеного водою.

Вербна неділя - єдиний день, коли можна їсти рибу і морепродукти.

А Страсна п'ятниця - день повної відмови від їжі.

А   Страсна п'ятниця   - день повної відмови від їжі

Великий піст 2019: чим замінити продукти, заборонені до вживання

Щоб під час посту організм не тільки очищався, а й отримував необхідні поживні речовини, уважніше поставтеся до вибору продуктів. Білок м'ясних продуктів з успіхом замінюють гриби, бобові і горіхи. кальцій та інші важливі елементи знаходяться в листової зелені, арахісі і кунжуті. Багаті їм також висівки і мед. Вітаміни та мінерали можна отримувати з круп і злаків, фруктів і овочів. Ненасичені жирні кислоти - з маслянистих горіхів, насіння і авокадо . Соєві продукти з успіхом замінять звичні молоко, сир і сир.

Як бачите, якщо грамотно підійти до вибору продуктів, харчування у Великий піст 2019 принесе тільки користь: як для душі, так і для тіла. Головне - у всьому знати міру!

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Діти і пост: як не нашкодити

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Вагітність під час посту

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Пісні млинці: рецепт ніжних млинців до чаю в пост

Завантаження ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама