Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Громадський транспорт Відня. Частина 1. Квитки та ціни на них

В   Відні   , столиці   Австрії   , Діє єдиний квиток на всі види громадського транспорту: метро, ​​автобуси трамваї і електрички В Відні , столиці Австрії , Діє єдиний квиток на всі види громадського транспорту: метро, ​​автобуси трамваї і електрички. Придбати квитки можна

1. В автоматах в метро (це найзручніший і вигідний варіант)

2. У кіосках Tabak-Trafik

3. У касах і кіосках Wiener Linen

4. По інтернету, на спеціальному сайті

5. В готелі

6. У водія, зазвичай це на 10 центів дорожче.

Ціни на квитки залежать від його виду.

1 1. Еinzelfahrschein - квиток на одну поїздку. Варто € 2,10, у водія в автобусі або трамваї - € 2,20. Дійсний, тільки в межах однієї зони VOR. Тому якщо вам потрібно проїхати дві зони, наприклад дістатися до аеропорту, то потрібно мати ще один разовий квиток. Якщо їдете в Баден то три. Всі квитки повинні бути прокомпостувати. Квиток дійсний для однієї поїздки в одному напрямку. Можна пересідати на інші лінії стільки раз, скільки вам потрібно. На пересадку відводиться час не більше 20 хв. Поїздка не повинна перериватися. Рухаючись з прокомпостований квитком, ви можете змінювати вид транспорту, наприклад, доїхати до певної станції на метро і там взяти автобус, далі в тому ж напрямку (тобто не назад). Повторно компостувати квиток не потрібно.

2 2. Wiener Einkaufskarte - віденська карта для покупок, € 5,70. Діє один день для множинних поїздок в межах міста (зони 100) з 8:00 до 20:00 (крім неділі та святкових днів). Перед використанням картка повинна бути прокомпостувати.

3 3. 24-Stunden-Karte - € 7,10, добовий проїзний квиток. Дійсний для поїздок в зоні 100 протягом 24 годин з моменту компостування квитка.

4. 48 Stunden Karte - € 12,40, проїзний квиток на 2 доби. Дійсний для поїздок в зоні 100 протягом 46 годин з моменту компостування квитка.

5. 72-Stunden-Karte - € 15,40, 3-ех добовий проїзний квиток. Дійсний для поїздок в зоні 100 протягом 72 годин з моменту компостування квитка.

6 6. Wochenkarte - € 15,80, тижневий проїзний. Дійсний для поїздок в зоні 100 з 00:00 годин понеділка до 9:00 наступного понеділка. На самому квитку вже проставлені дати початку і закінчення дії квитка (а також номер тижні в році), так що компостувати його не потрібно. Починаючи з четверга, можна купити проїзний тільки на наступний тиждень.

7. Monatskarte - € 47, місячний проїзний. Дійсний для поїздок в зоні 100 з 00:00 годин першого дня місяця і до 00:00 другого дня наступного місяця.

8. Jahreskarte - € 365, річний проїзний. Дійсний для поїздок в зоні 100 протягом одного календарного року. Квиток - іменний, для його використання потрібно при собі посвідчення особи. У власника квитка є ряд пільг, наприклад, безкоштовний провіз собаки або велосипеда.

9 9. 8-Tage Klimakarte - € 35,80, квиток на 8 днів, причому необов'язково, щоб ці дні йшли послідовно. Містить 8 смуг для компостування. Перед компостуванням використані смуги підгинаються. Дійсна з моменту компостування до 01:00 наступного дня. Може бути використана декількома людьми, які пересуваються разом. У цьому случе одна смуга використовується для однієї персони.

10 10. Die Wien-Karte (Віденська Карта). Вартість € 21,90. Спеціальний туристичний квиток. Дійсна для поїздок в зоні 100 протягом 3 діб з моменту компостування квитка. Існує віденська карта на 48 годин, вартість якої 18,90.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама