Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Купити профнастил для даху та профлист для покрівлі, розміри листа, ціна за м2 в Дніпропетровську

  1. Вартість профлиста на дах
  2. Профнастил покрівельний оцинкований та фарбований в Дніпропетровську

Прайс від 1.09.2017

Найменування Розмір

мм

Товщина метлла Оцинкований

(Ціна за м2)

Фарбований (ціна за м2) Матовий (Ціна за м2) С8

Загальна 1190 Корисна 1 150 0.4 95 95 - 0.45 110 120 130 0.5 130 _ _ пс - 20

Загальна 1150 корисна 1100 0.4 100 105 - 0.45 115 120 125 0.5 135 - - пк - 44

Загальна 1100 Корисна 1030 0.4 105 107 _ 0.45 120 125 135 0.5 140 _ _

Профлист (профнастил) для покрівлі останнім часом досяг піку популярності. Чим зумовлений такий різкий підйом? Часто, шифер або металочерепицю замінює лист профільований і оцинкований для покрівлі. Все завдяки нижчій вартості за квадратний метр, і набагато більшого діапазону застосування. Розглянемо, які можуть бути розміри. Профнастил (профлист) металевий з оцинковки для даху виготовляється зі спеціальної сталі в рулонах, результат - довжина може бути абсолютно різною. Кінцева цифра залежить від потреб покупця. Купуючи цей матеріал від виробника, ви маєте можливість замовити будь-яку необхідну конфігурацію. У разі використання його як покрівельного матеріалу, слід знати один нюанс. Незалежно від довжини і ширини поверхні, профлист (профнастил) для покрівлі повинен обов'язково виступати за крайні точки даху. Приблизно, це 400-450 мм.
Показники ширини варіюються від 900 до 1850 мм. Все залежить від конкретного виробника. Потрібно враховувати, що перекриття профнастилу для даху відбувається відповідно до загальноприйнятих стандартів, більш відомим як «внахлест». Тому, корисна ширина профнастила для даху (профлиста для покрівлі) дещо менше самого листа.

Вартість профлиста на дах

Товщина знаходиться в межах 0.4-1.0 мм. При виборі профлиста для покрівлі (профнастилу для даху) варто спиратися на кліматичні умови, і площа даху. Самі купуються листи - 0.4 і 0.7 мм відповідно. І останній пункт в характеристиці розмірів профнастилу з оцинковки - висота. Вона може змінюватися в залежності від малюнка профнастилу (профлиста для покрівлі). Щоб дах виглядала об'ємною і масивної, використовуються листи висотою приблизно 120 мм.
А що щодо ціни оцинкованого профлиста для покрівлі?
Прайс-лист складається з урахуванням безлічі нюансів. В основному, сировину закуповується за курсом долара, що залишає відбиток на ціноутворенні. До уваги береться безліч факторів: товщина стали, напилення, відсутність або наявність полімерного покриття. Щоб купити профнастил для даху (профлист для покрівлі) дешево за лист потрібно обов'язково прорахувати його кількість. Для цього: довжина ребра ската підсумовується з довжиною виступає карниза. Сюди можна додати всі кріплення необхідні при монтажі.

Профнастил покрівельний оцинкований та фарбований в Дніпропетровську

Скільки коштує покрівельний профнастил для даху в Дніпропетровську?
Стоїть питання, де купити дешево подібний матеріал (профнастил для даху)? Радимо звернути увагу на профнастил для даху від виробника в м Дніпропетровськ. Тут ви можете замовити потрібну конфігурацію профнастилу. А головне - дешево! В каталозі є абсолютно будь-які типи профлиста: оцинкований профільований, пофарбований і т.д. З доставкою в будь-яку область країни теж немає ніяких проблем. Завдяки налагодженій логістиці, товар в максимально стислі терміни може відправитися в будь-який з перерахованих міст України: Київ, Запоріжжя, Одеса, Харків, Вінниця, Кіровоград, Кривий Ріг, Черкаси, Краматорськ, Херсон, Полтаву, Житомир, Ірпінь, Білу Церкву, Сєвєродонецьк, Миколаїв, Мелітополь, Суми. Якщо ви проживаєте в м Дніпропетровськ, то купити профнастил для даху (профлист для покрівлі) не складе труднощів. Ми пропонуємо індивідуальний підхід до всіх покупців і перетворюємо в реальність будь-які вимоги замовника.

Чим зумовлений такий різкий підйом?
А що щодо ціни оцинкованого профлиста для покрівлі?
Стоїть питання, де купити дешево подібний матеріал (профнастил для даху)?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама