Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Тертий пиріг в мультиварці

  1. Тертий пиріг в мультиварці, рецепт:
  2. Пиріг тертий рецепт в мультиварці:

Тертий пиріг в мультиварці ще один з ніжно улюблених мною рецептів. Випічка в мультиварці настільки захоплююче заняття, що хочеться все рецепти для духовки переробити в рецепти для мультиварки.

Випічка в мультиварці настільки захоплююче заняття, що хочеться все рецепти для духовки переробити в рецепти для мультиварки

І поки це заняття у мене виходить відмінно. Випічка в мультиварці виходить просто чудова.


Пиріг тертий рецепт його є в кожної старої записнику, що залишилася від мами чи бабусі. В радянські часи цей простий пиріг бив усі рекорди за популярністю серед господинь. А як інакше?

Продукти для нього можна було знайти, і готується він дуже просто. У зимовий період зазвичай готували тертий пиріг з варенням. Для начинки відмінно підходить варення з чорної смородини, варення з вишні або густий джем. Не полінуйтеся, і зваріть на зиму кілька видів варення. Смачне варення стане в нагоді вам не тільки для такого пирога, але і для оладок, млинців і панкейк.

Взимку за цим рецептом в основному роблять тертий пиріг з яблуками. Для такого пирога підійдуть будь-які яблука, що не дуже гарні і маленькі, все одно їх треба буде натирати на тертці. Є пироги, рецепт яких використовують по сезону, наприклад, фруктові печуть влітку. Пиріг тертий рецепт його використовують цілий рік, і в цьому його принадність і універсальність.

Тертий пиріг з варенням був найпершим моїм пирогом, який я спекла в 12 років. Мені дуже хотілося порадувати смачним пирогом своїх батьків, але я боялася, що у мене нічого не вийде. Продукти для пирога я знайшла в холодильнику, баночка варення зі смородини якраз була відкрита і я все - таки зважилася. Чи треба говорити, що від старанності з мене зійшло сім потів, в буквальному сенсі цього слова. Але в підсумку батьків чекав смачний розсипчастий пиріг до чаю, чому вони дуже здивувалися. Можна сказати, що вдало вийшов пиріг став початком мого кулінарного творчого натхнення, яке триває і зараз.

Сучасні технології не стоять на місці, тому сьогодні ми будемо пекти його в диво-каструлі Редмонд М90.

Тертий пиріг в мультиварці, рецепт:

Тертий пиріг в мультиварці, рецепт:

  • Маргарин - 150 грам;
  • Яйце - 2 шт .;
  • Цукор - 160 грам;
  • Борошно вищого гатунку - приблизно 300 грам;
  • Розпушувач для тіста - 2 ч.л .;
  • Цукор ванільний - 1 пакет;
  • Яблука (або будь-який густе варення або джем) - 0.5 кг;
  • Кориця - 0.5 ч.л.

Пиріг тертий рецепт в мультиварці:

  1. Замішуємо тісто для пирога. Для цього маргарин нагріємо в мікрохвильовці і змішаємо зі склянкою цукру (мультіварочний). Маргарин можна сміливо замінити вершковим маслом.
  2. Додамо туди ж цукор ванільний і перемішаємо.
  3. В окремій ємності збити два яйця і додати до маргарину.
  4. Просіяти борошно через сито, щоб наситити її киснем. Додати в борошно розпушувач для тіста. Кількість борошна я вказала приблизно, тому що вся мука різної якості. У кого - то може піти на це тісто 250 грам борошна, а у кого - то всі 400 грам. Дивіться самі станом тесту, коли будете замішувати. Тісто підкаже вам потрібну кількість борошна.
  5. Висипати борошно з розпушувачем в рідку масу і замісити тісто. Воно замішується дуже легко. Тісто розділіть на дві частини.
  6. Далі ви ходити за своїм бажанням. Одну частину тіста можна укласти на дно змащеної маслом мультиварки, а другу покласти в морозилку, щоб потім її натерти на тертці.
  7. Для другого варіанту обидві частини тесту необхідно покласти в морозилку на 30 хвилин, щоб потім натерти їх і на нижній шар нашого пирога і на верхній.
  8. Я вибрала другий варіант, і зайнялася начинкою. У розпал літа яблучна начинка для пирога буде якраз те, що потрібно. Яблука потрібно помити, очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Додати ванільний цукор і корицю (якщо любите). Яблучна начинка для пирога готова. Взимку такий пиріг готується з будь-яким густим варенням.
  9. Дістаємо затверділе тісто і натираємо його на крупній тертці на дно мультиварки (дно у нас вже змащене!).
  10. Далі викладаємо шар начинки з яблук. І зверху натираємо на тертці другий шматочок тесту.
  11. Включаємо мультиварку, режим «Випічка», на одну годину.
  12. Після сигналу мультиварки відкрийте кришку і залиште ще хвилин на 5 - 10.
  13. Дістаньте пиріг за допомогою контейнера для парових овочів і залиште до повного охолодження пирога. Посипте зверху цукровою пудрою.

Тертий пиріг в мультиварці готовий. Тертий пиріг в мультиварці готовий Бажаю вам смачного чаювання в приємній компанії. Чекаємо вас в гості на нові смачні рецепти для мультиварки. До швидких смачних зустрічей!


Завантаження ...

♦ Рубрика: В мультиварці , Пироги і пиріжки .
♥ Мітки: пиріг

А як інакше?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама