Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Бізнес-ідея: розведення коропа в домашніх умовах

  1. Сенс розведення коропа або кому воно треба
  2. Як організувати бізнес з розведення коропа
  3. Температура води для розведення коропа
  4. Особливості годування коропа
  5. Підготовка місця для розведення коропа
  6. Будуємо водойму і наповнюємо водою
  7. Особливості розведення коропа

Як розвести коропа? Сьогодні це цікаве питання стане новою статтею нашого сайту.

Ми вирішили зрозуміти всю таємницю в питаннях розведення і утримання даної риби як в домашніх умовах так і в ставку.

Ситуація на ринку продажу риби така, що варто всерйоз задуматися над організацією даного бізнесу в домашніх умовах і при грамотних і своєчасних діях бізнес-ідея по розведенню коропа в домашніх умовах може стати дуже успішною.

Ми постаралися зібрати воєдино всі за і проти розведення. Сподіваюся інформація викладена нижче буде вам корисною і відповість на всі ваші запитання.

Карп- вельми живуча і невибаглива по суті своїй риба. Нижче Ви переконаєтеся в тому, що розвести коропа навіть на дачі є не важким завданням, яка може бути реалізована буквально за кілька днів.

Крім того запити даної риби не просто вражають своїм мінімальним вмістом, а й змушують просто стати фанатом коропових.

Так чому ж багато вдарилися до питання розведення коропа з таким завзяттям? ... Давайте я розпишу основні моменти.

Сенс розведення коропа або кому воно треба

Як я вже вище говорив ситуація ринку така, що підштовхує вирощувати рибу навіть у себе на дачі. Так чому ж все так відбувається.

Ось основні причини розведення коропа:

  • Запит не великий. Дана риба не просто так стала об'єктом нашої уваги. Справа в тому, що в порівнянні навіть з розведенням невибагливих акваріумних рибок наш герой відрізняється воістину живучим характерів. Про догляді та утриманні коропа я розповім нижче.
  • Ціна коропа. На жаль ситуація така, що кілограм коропа на сьогоднішній момент може досягати від 200-400 рублів і ця цифра з кожним роком тільки збільшуються. Тому бажаючих зайнятися розведенням коропа в ставку з кожним днем ​​все більше.

Тому бажаючих зайнятися розведенням коропа в ставку з кожним днем ​​все більше

Як Ви сподіваюся встигли помітити цю справу має ряд плюсів, які ставлять даний бізнес на пристойний рівень в плані перспектив у розвитку і збільшенні обсягів одержуваного прибутку.

Тому давайте розповімо про ідею вирощування коропа в домашніх умовах більш докладно.

Як організувати бізнес з розведення коропа

Перед тим як зайнятися розведенням коропа необхідно провести хоча б приблизні розрахунки в бізнес-плані .

Для того щоб розвести коропа необхідно врахувати ряд особливостей без яких Ваша риба не зможе співіснувати:

Температура води для розведення коропа

Короп, хоч і вважається невибагливою рибою, але все одно вимагає певного діапазону температури води для нормального існування.

Для даного роду риб критичної буде температура +30 С. Справа в тому, що така температура знижує процентний вміст кисню в воді і від цього Ваші вихованці можуть задихнутися.

На жаль при розведенні коропа в ставку смерть однієї риби може спричинити і загибель інших за рахунок гниття першої.

Власне через температуру короп в більшості своїй проживає левову частку життя на глибині, в мулистих ямах і шукає собі їжу там же.

Були випадки, коли випадково потрапив в калюжу короп спокійно співіснував в ній аж до повного висихання води.

Дана риба може жити в гранично екстремальних умовах, навіть при наявності вологого грунту, як у випадку з калюжею.

Дана риба може жити в гранично екстремальних умовах, навіть при наявності вологого грунту, як у випадку з калюжею

Особливості годування коропа

До питання про те як розвести коропа ми хотіли б Вам розповісти в першу чергу про годування даної риби.

Якщо Ви розводите коропа в домашніх умовах, то не варто забувати про одну важливу річ. Ви повинні здійснювати прикорм в одному місці.

Цей спосіб узятий у рибалок і дозволяє здійснювати вплив на рух риб.

Таким способом Ви завжди будете знати в якому місці виловлювати дорослих особин. Вони будуть підходити до цього місця в годинник прикорму.

Найчастіше це ранок і вечір. У плані раціону можна сказати, що короп всеїдний і багато його порівнюють зі свинями.

Порівняння це прийшло не за зовнішнім виглядом, а скоріше за способом харчування. Так само як і свиня, короп їсть все що йому дадуть, головне щоб в цьому вмісті не було різних добавок хімічного спрямування.

А так Ви цілком можете кидати йому рослинну їжу або в кінці кінців при розведенні коропа на дачі - копати черв'яків.

Наведемо список основних етапів в розведенні коропа як в домашніх умовах, наприклад на дачі, так і в пруду- при масовому розведенні:

Підготовка місця для розведення коропа

Ви повинні вибрати таке місце в якому буде зручно організувати водойму. Буде він великий чи ні не важливо.

Головне це якості грунту і його профпридатність для організації водойми.

Один мій хороший знайомі вирішив було організувати у себе на за містом ставок: найняв екскаватор, вибрав місце і приступив до роботи. До слова скажу місце було і справді непоганий. Навколо знаходилися земляні вали і по центру тек невеличкий струмок. По суті треба було тільки побудувати нормальну дамбу в кінці і все. Однак земля була сильно порита кротами і вода постійно йшла по Кротовим норах. Бували випадки коли з ранку спостерігався повний водойму, а до вечора від нього залишалася маленька калюжа. Таким чином затія з тріском провалилася.

Будуємо водойму і наповнюємо водою

Якщо Ви цілком і повністю впевнені, що грунт дозволить Вам зробити водойму, то варто звернути свій погляд на будівництво.

Вирощуючи коропа в домашніх умовах має керуватися здоровим глуздом і Ви повинні розуміти, що для нормального розведення Вам необхідний постійне джерело води.

Якщо такого немає, то і нормальний ставок Ви створити не зможете в апріорі. Тому необхідно врахувати ряд факторів від грунту, до постійного джерела води.

Адже якщо вода буде стоячій і не буде хоча б частково оновлюватися, то незабаром вона стане зеленою і рибі такий стан речей точно не сподобається.

Крім того зауважимо, що після наповнення Вашого водойми відразу запускати рибу не слід.

Необхідно почекати кілька годин, а краще день, щоб вода прогрілася і не була холодним душем для коропа.

Як бачите розведення коропа як в домашніх умовах, так і при розведенні в ставку вимагає не малих умов перш за все в організації водойми і його постійному утриманні.

Особливості розведення коропа

Нерест коропа в Вашому водоймі - це перший дзвінок до того, що все зроблено правильно.

Слід врахувати той факт, що в невеликих водоймах, при великій кількості риби нерест може тривати до пізнього літа. Вся справа в невеликій площі водойми.

Метушитися з цього приводу особливо не варто, але все таки просторий водойму створить для Вас більше умов і плюсів до розведення коропа.

Тому збільшення площі водойми, має бути у Вас на перших ролях при погляді на майбутнє Вашої справи.

Тому збільшення площі водойми, має бути у Вас на перших ролях при погляді на майбутнє Вашої справи

Власне для продажу коропа беруть після нересту. Раджу Вам відбирати не найбільші особини, а знаходити середніх за величиною риб.

Справа в тому, що як і багато риби короп зі старістю втрачає свої смакові особливості і його варто залишати для розведення.

Сподіваюся ми відповіли на питання як розвести коропа і довели Вам перспективність даного бізнесу. Інші ідеї для початку своєї справи Ви можете подивитися на нашому сайті бізнес-ідей і планів , Так само не забуваємо підписуватися в нашу групу нових бізнес-ідей і планів , Щоб бути в курсі останніх подій в бізнесі.

Так чому ж багато вдарилися до питання розведення коропа з таким завзяттям?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама