Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вирощування квітів на продаж

  1. Бізнес з приємним запахом Одного разу я заїхав в фірму, яка займається доставкою квітів - і став...
  2. Вирощування кімнатних квітів
  3. Вирощування квітів в теплиці
  4. Вирощування квітів з насіння
  5. Вирощування багаторічних квітів
  6. Технологія вирощування квітів
  7. Розсада квітів на продаж
  8. Вирощування квітів як бізнес

Бізнес з приємним запахом

Одного разу я заїхав в фірму, яка займається доставкою квітів - і став свідком того, як менеджер інструктував кур'єрів-новобранців перед відправкою їх на роботу ... Його слова врізалися мені в пам'ять, оскільки на перший погляд, звучали досить шокуюче.
Менеджер говорив: «Ви повинні розуміти, що квіти - це трава, яка через пару днів згниє! Запам'ятайте - ви даруєте людині не квіти, ви даруєте емоції! »
Одного разу я заїхав в фірму, яка займається доставкою квітів - і став свідком того, як менеджер інструктував кур'єрів-новобранців перед відправкою їх на роботу І дійсно, квіти і позитивні емоції - ці поняття нерозривно пов'язані у свідомості будь-якої людини. І важко придумати більш приємна справа, адже кожен робочий день в цьому бізнесі наповнений позитивними емоціями - незалежно від погоди, курсу долара та іншої нісенітниці. Тільки уявіть - Ви створюєте фабрику з виробництва позитивних емоцій!
Вирощування квітів на продаж - не тільки приємний, а й дуже прибутковий бізнес з величезними перспективами. Розведення квітів для продажу не особливо розвинене на вітчизняному ринку, і практично у кожного починаючого підприємця є шанси створити свій рентабельний і високоприбутковий бізнес. Може, варто спробувати?

Бізнес план масажного салону тут . Теж хороша справа!

Які квіти можна вирощувати на продаж?

При виборі квіткових сортів, необхідно враховувати терміни їх цвітіння. Грамотний підбір сортів дозволить виробляти свіжі квіти з травня і до самих заморозків.
При виборі квіткових сортів, необхідно враховувати терміни їх цвітіння Найпершими, на початку травня, починають цвісти багаторічні квіти: проліски, галантуси, крокуси. Наступними зацвітають тюльпани, маргаритки, нарциси, конвалії, незабудки, віола. У червні починається цвітіння петунії, дзвіночків, гайлардии, ірисів, дельфиниума, півоній, левкоїв. У липні - самий великий асортимент квітів: флокси, ромашки, маки, жоржини, лілії, сальвії, гладіолуси, календула, айстри. Деякі сорти можуть цвісти протягом довгого часу: троянди, чорнобривці, хризантеми, жоржини, гвоздики . А орхідеї і альстромерії іноді цвітуть цілий рік!
На продаж можна вирощувати також кімнатні та декоративні рослини. Вартість таких кольорів має безпосередній зв'язок з їх віком: більш доросла рослина коштує дорожче. Найбільш поширене і доступно вирощування таких видів, як монстера, крассула (грошове дерево) і драцена.
Хорошим попитом користується і розсада садових квітів. Найбільш затребувані айстри, петунії, цинії, жоржини, маргаритки, левкої, братки.

Вирощування кімнатних квітів

Найпростіше: вирощування квітів будинку (кімнатні квіти). При вирощуванні квітів в домашніх умовах витрат практично не потрібно. Догляд мінімальний.
Пересаджувати квіти для розмноження можна в банки, пляшки, одноразові стакани, тим самим заощаджуючи на придбання квіткових горщиків. А в якості місця розташування використовувати підвіконня, веранду, балкон або стіни (для витких рослин).
Мінус в тому, що період зростання повноцінного рослини становить від двох до п'яти років, зате плюс - у вартості квітів. Прибуток від однієї рослини, в залежності від виду і віку, може скласти від 500 до 8 000 рублів.
Цей буквально домашній бізнес може стати прекрасним додатковим джерелом доходу, що дозволяє поєднати приємне хобі з отриманням прибутку.

Вирощування квітів в теплиці

По-справжньому прибуткова справа - вирощування квітів на продаж в теплицях. Основні витрати - споруда теплиці (Яка зазвичай служить не один рік), покупка насіннєвого матеріалу і добрив. Все інше залежить тільки від якості вкладеної праці. При правильному підході - вирощування квітів в теплиці приносить дуже хороший прибуток. Деякі фахівці заробляють на вирощуванні квітів в теплицях до 2 млн. Рублів за рік.
Спочатку можна використовувати звичайні парники або розсадники з поліетилену . Особливу увагу слід приділити якості куплених насіння, цибулин і живців. Надалі з'явиться можливість самостійного отримання посадкового матеріалу.

Бізнес план пральні - на цій сторінці . У пральні немає квітів, але зате і бізнес більш спокійний!

Вирощування квітів з насіння

Вирощування квітів з насіння - досить трудомісткий спосіб (хоча з фінансового боку такої спосіб і менш витратний, бо дає змогу отримати більш дешевий матеріал для посадки). Вирощування квітів з насіння вимагає більш ретельного догляду. Ретельний відбір насіння, їх правильна обробка, посадка і догляд за ними завдає чимало клопоту. Але зате є плюс: вирощені з насіння рослини набагато менше хворіють при пересадці і мають значно більш високу довговічність в порівнянні з іншими способами розмноження.

Вирощування багаторічних квітів

Багаторічні квіти невибагливі у вирощуванні. Розмноження таких кольорів відбувається переважно шляхом поділу. Це дозволяє значно збільшити кількість рослин. Один раз взявшись, багаторічники довгі роки будуть радувати своїм цвітінням, не вимагаючи зайвого догляду. Основний догляд полягає в забезпеченні своєчасного поливу, розпушуванні грунту, позбавленні від бур'янів і зайвих частин рослин.
До квітів-багаторічників відносяться деякі види айстр, іриси, флокси, лілії, аквилегия. Багаторічники добре переносять низькі температури, але деякі зажадають додаткового утеплення на зимовий період. А гладіолуси, канни і жоржини необхідно викопувати на зиму, зберігаючи цибулини до весни.
Крім самих кольорів, можна продавати і посадковий матеріал у вигляді насіння і цибулин. Це може стати дуже суттєвою статтею доходу.

Технологія вирощування квітів

Технологія вирощування квітів - процес нескладний. Найголовнішим є забезпечення комфортного місця для посадки. В іншому догляд полягає в створенні потрібних кліматичних умов (парники, теплиці, оранжереї), організації правильного поливу, розпушуванні і добриві. Однак будь-яка рослина має свої невеликі особливості в догляді. Тому - для вирощування квітів на продаж варто ознайомитися з технологією їх вирощування ближче.

Розсада квітів на продаж

Величезна кількість садівників і дачників не має можливості в квартирних умовах вирощувати власну розсаду квітів. Тому продаж розсади - теж дуже вигідна стаття квіткового бізнесу. Хорошим попитом користується розсада таких кольорів як петунії, чорнобривці, лобелія, айстри, сальвія, цинерарія, агератум.

Вирощування квітів як бізнес

Квітковий бізнес - надзвичайно прибутковий вид бізнесу. Дохід від вирощування квітів може досягати 300% при порівняно невеликих інвестиціях. Основні витрати зводяться до купівлі насіння і рослин для подальшого розмноження. Почати свою справу можна у власній квартирі, виділивши для цього окрему кімнату або її частину. У міру розвитку, в подальшому можна побудувати оранжерею або теплицю.
Поєднуючи вирощування різних квіткових сортів можна забезпечити продажу практично протягом усього року. Перевагою квіткового бізнесу є те, що при продажу квітів в період свят можна забезпечити дохід на кілька місяців вперед. На початковому етапі витрати по організації квіткового бізнесу окупаються вже після перших продажів. Реалізовувати квіти можна як самостійно (на ринку), так і співпрацюючи з квітковими салонами. Хороший варіант - замовити хоча б недорогий сайт і рекламу в Інтернеті . У міру розвитку можна відкрити власний магазин з продажу своїх квітів (а в подальшому - і не тільки своїх).
Так підприємливі люди «легким рухом руки» перетворюють приємне хобі в основний високоприбутковий бізнес.

Все про розведенні гусей в домашніх умовах . Невеликий, але дуже легкий бізнес!

Все про вирощуванні гливи: http://forummira.ru/idei-biznesa/v-domashnih-uslovijah/vyrashhivanie-veshenki.html - бізнес з мінімальними вкладеннями.

Вирощування квітів: відео

Дізнайтеся і інші Ідеї Бізнесу:

Може, варто спробувати?
Які квіти можна вирощувати на продаж?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама