Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вирощування марихуани у відкритому грунті на вулиці

  1. Секрети того як виростити марихуану на вулиці
  2. Посадка марихуани у відкритому грунті на полях і в лісах
  3. Вирощування марихуани на вулиці - сад, город, балкон
  4. Вирощування марихуани в теплиці
  5. Грунт для посадки марихуани в аутдорі
  6. Як підібрати контейнер або горщик для марихуани
  7. Насіння марихуани для відкритого грунту
  8. Добрива для марихуани у відкритому грунті
  9. Полив рослин марихуани при вирощуванні аутдор

Щоб вирощування марихуани у відкритому грунті пройшло відмінно, а після сезону гровер зміг зібрати гідний урожай, важливо дотримуватися ряду правил по посадці і догляду за рослинами.

Інформація зазначена нижче, перевірена роками досвіду і заснована на рекомендаціях мільйонів гроверів з усього світу. Не важливо яку коноплю Ви збираєтеся вирощувати - технічну або психоактивну, адже вирощування марихуани аутдор проходить для них однаково. Дотримуйтеся зазначених нижче правил і якісний метод гровінга конопель аутдор, не змусить Вас сумувати в кінці сезону.

Якщо Ви зважилися на вирощування марихуани у відкритому грунті -
дотримуйтеся зазначених прищепив і якісний стафф Вас відмінно порадує
вже cпустя кілька місяців.

Секрети того як виростити марихуану на вулиці

Підготовчий план по якому проходить вирощування конопель у відкритому грунті:

  1. Визначення клімату і відповідно подальшої методи гровінга
  2. Підбір місця
  3. Підбір контейнерів і грунту (в разі вирощування на балконі і тд)
  4. Вибір насіння для вирощування аутдор
  5. Підбір добрив
  6. Визначення з поливом і захистом рослин

Кліматичні умови вирощування марихуани

Зверніть увагу на погодні умови.

Першорядним вирішальним фактором того як проходить вирощування канабісу у відкритому грунті, є клімат регіону в якому буде проходити посадка. Марихуана досить не вибаглива, проте екстремальні умови гровінга показують згубний результат на фінальному продукті.

Наприклад, температура + 30 ° С яка тримається практично завжди, посприяє зупинки росту конопель, а навпаки недолік температури і постійні температурні режими близько + 10 ° С завдадуть шкоди рослині і воно зовсім не піде в зростання. Так само дощі і сильні вітри згубно впливають на абсолютно будь-який сорт конопель. Підвищена вологість або повністю знищує рослини або в них заводиться цвіль, що практично дорівнює загибелі рослини або його часткової псування.

Зверніть увагу на часовий пояс.

Тривалість дня і ночі в регіоні де буде проходити вирощування марихуани, так само є досить ключовим фактором. Якщо розібратися в цьому моменті, ви напевно будете знати коли найкраще здійснити посадку рослин в грунт щоб вони росли в кращих умовах і правильному біологічному циклі. Так само, якщо знати довжину дня і ночі в певному регіоні, це допоможе визначитися з пізнім вирощуванням. Наприклад гровінг з літа і переходить в осінь.

Підбір місця фінальної посадки конопель аутдор

Посадка марихуани у відкритому грунті на полях і в лісах

Якщо Ви плануєте висаджування марихуани для вирощування в місцях далеко від населених пунктів, будьте уважні до таких моментів:

  • Вибирайте безлюдні місця. Максимальна віддаленість від населених пунктів це запорука успіху. Ідеальним варіантом буде, якщо ви добре розбираєтеся в місцевості і точно знаєте що через посадку ніколи не підуть рибалки, мисливці, пастухи і туристи. Не буде зайвим попередньо ознайомитися з картою місцевості, а додаткова година витрачений на дорогу зможе врятувати ваш урожай і безпеку.
  • Розгрупуйте. Висадка великої кількості рослин в одному місці, є більш простим способом культивації. Проте розсаджуючи кущі марихуани окремо і подалі один від одного, ви збільшите шанси її виживання. У разі якщо хтось знайде один кущ, то всі інші залишаться ваші, чого не відбудеться з колективною висадкою.
  • Маскуються. Посадка в відкритій місцевості влітку, може бути не так помітна як восени, коли все навколо пожовкле з опалим листям, а марихуана красива і зелена. У таких ситуаціях кущі марихуани видно з далека і не залишать перехожих байдужими. Щоб уникнути крадіжки, маскуйте рослини біля вічнозелених рослин. Наприклад, поряд з ялинками кущ марихуани НЕ буде помітний здалеку.
  • Ретельно огляньте грунт навколо місця посадки. Найчастіше висаджування молодих рослин марихуани у відкритий грунт відбувається ранньої весни. В цей час, польові рослини ще тільки починають рости і площа посадки здається абсолютно порожній. Проте все може виявитися далеко не так буквально через кілька місяців. Одного разу приїхав подивитися як "малюки", гровер виявляють буйство рослинності на місці попередньої посадки. Благо якщо все-таки молоді паростки канабісу вдається знайти і звільнити від бур'янів. Але часто бувають ситуації коли рослини конопель губляться в місцевої рослинності і гинуть без світла!
  • Вибирайте органічне добриво - кропиву. За порадами досвідчених гроверів з форумів про вирощування марихуани у відкритому грунті, ми дізналися що грунт під кропивою має найбільш сприятливий рівень і ph, та й вобще кропива росте на досить чистій місцевості. Тому, вибираючи місце для посадки в схвальною і польовий окружності, не полінуйтеся обірвати кропиву і висадити молоді рослини марихуани прямо в цей грунт.
  • Захистіть рослини від вітру і сонця. Висаджування конопель в чистому полі досить популярно, проте виростають в таких місцях тільки дуже потужні рослини і ті, далеко не всі. Якщо ж вам дороги насіння і час який ви витрачаєте на догляд за ними, потурбуйтеся про більш сприятливому місці. Зростання марихуани біля різноманітних чагарників і ярів пройде набагато сприятливішими, а якщо в спекотний літній період сонце потраплятиме на рослини в першій половині дня і після спеки ввечері, то така конопля виросте потужної і міцною. На противагу цьому, висадка під прямі сонячні промені просто знищить ваші паростки!

На противагу цьому, висадка під прямі сонячні промені просто знищить ваші паростки

Вирощування марихуани на вулиці - сад, город, балкон

При вирощуванні марихуани на своїй закритій території, у гроверів відкриваються відмінні можливості для якісного догляду. Тут важливо дотримуватися кліматичних умов і не висаджувати кущі під пекучі промені сонця, підібрати підходящу грунт для етапу пророщування і вкорінення рослин, закрити кущі від сторонніх очей сусідів і перехожих. При виборі сорту, враховуйте що деякі рослини каннабісу виростають до 4-х метрів в довжину.
Під час висадки прямо в грунт в саду, намагайтеся це робити ближче до парканів і іншим чагарниках. Так рослина буде захищено від постійного палючого сонця, сильних поривів вітру. Врахуйте що будь-якому сорту марихуани необхідно принаймні 5-6 годин сонячного світла, тому далеко в тінь рослина теж непотрібно ховати.
Якщо ж у вас дуже жаркий клімат, слід вибирати добре провітрюваних ділянки землі (але витрата води в такому разі збільшиться). Якщо ж ви живете в холодному кліматі, то висадка на південній частині, біля паркану, будинку або цегляної стіни буде сприятлива для рослини, так як допоможе зберігати тепло і захистить (в жаркому кліматі такого робити не варто).

Так само, вирощування анаші на вулиці може проходити в звичайних контейнерах і горщиках. У такому випадку важливо підібрати правильну грунт і великий контейнер, щоб рослині було куди розвивати свою потужну кореневу систему.

Вирощування марихуани в теплиці

Окремо хочеться сказати про умови вирощування в теплиці. Такий метод дає максимально потужні результати. Співвідношення вологості, температури і кількості сонячного світла, працюють феноменально. При якісних умовах вирощування в теплиці і регулярного поливу, гровер вирощують найпотужніші кущі з якими ніколи не зрівнятися малятка з гроубокса або відкритого грунту! Але важливо пам'ятати що вирощування в теплиці, метод досить небезпечний, тому що все на очах у цікавих сусідів і перехожих. Не забувайте про безпеку!

Грунт для посадки марихуани в аутдорі

Так як зазвичай земля складається з глини, піску і мулу, до початкового етапу посадки необхідно підготувати якіснішу грунт. Маленькі паростки марихуани дуже вибагливі і власне на першій стадії зростання, закладається подальше якість рослини і фінального продукту. Вирощування конопель на вулиці, краще проводити з уже тижневими зміцнілими паростками.

Щоб не задаватися питаннями, як вирощувати марихуану на вулиці і чому вона погано росте, важливо відразу садити коноплю в пухку, злегка кислотну грунт Щоб не задаватися питаннями, як вирощувати марихуану на вулиці і чому вона погано росте, важливо відразу садити коноплю в пухку, злегка кислотну грунт.

Як посадити коноплю в залежності від грунту:

  • Глинистий грунт. У разі посадки рослин в такому грунті, необхідно провести попередню підготовку. За місяць-два до посадки паростків, викопайте ями для посадки і змішайте грунт з гноєм, біогумусом, компостом і іншими органічними добривами. Такий метод посприяє більшій аерації ґрунту (що є величезною проблемою для глинистої землі), а так же зазначені добрива це відмінний дренаж і підживлення.
  • Піщаний грунт. Незважаючи на те що з піщаним ґрунтом працювати одне задоволення, така земля швидко нагрівається, швидко сохне і слабо утримує поживні речовини - її необхідно розбавляти. Для цього так само за місяць-два до посадки викопуються ями і збагачуються поживними розчинами, торфом, компостом. Так само, піщаний грунт відмінно взаємодіє з кокосовим волокном. Необхідно поєднати всі компоненти в рівних порціях і ретельно перемішати. Такий метод створить хорошу аерацію грунту, але при цьому всі додаткові добрива які будуть додаватися в процесі росту, залишаться в грунті.
    У разі якщо ваша посадка перебувати в жаркому кліматі, зайвим не буде мульчування грунту. Це допоможе вологи на довше зберегтися в грунті і захистить від шкідників.
  • Грунт з мулу. Вважається самої плодоносної і сприятливою. Такий грунт темного кольору і розсипчастої структури. Вона добре підтримує тепло, так як досить швидко нагрівається. При цьому мулиста грунт відмінно утримує вологу. Такий грунт хороша для дренажу та сама по собі містить досить багато поживних речовин. Видобувати таку грунт можна на дні озера або річки.
Як підібрати контейнер або горщик для марихуани

Тут все дуже просто - міць і габарити рослини безпосередньо залежать від розміру горщика в якому він знаходитися. Розвиваючи потужну кореневу систему в великому горщику, рослина так само сильно розвиває свою лиственную систему і квіти. Відповідно чим більше горщик, тим більше плоди. Звичайно існують хитрощі вирощування великих рослин в маленьких горщиках, але цього ще потрібно навчитися.

Найчастіше, оптимальним є розмір на 20 л, і для вирощування монстрів - на 40 л.

Насіння марихуани для відкритого грунту

Для того щоб отримати гідний кінцевий продукт у вигляді соковитих шишок, необхідно ретельно підібрати насіння які будуть відповідати клімату і місцевості Для того щоб отримати гідний кінцевий продукт у вигляді соковитих шишок, необхідно ретельно підібрати насіння які будуть відповідати клімату і місцевості. Перед тим як купити насіння конопель для відкритого грунту, ознайомтеся з такими нюансами по вибору сорту:

  • У регіоні з вересневими заморозками. На такій місцевості краще використовувати автоцветущіе сорти. Постаравшись і правильно підготувавшись, можна зуміти зробити посадку і зняти урожай два рази.
  • У регіоні з коротким влітку і дощами. На такій місцевості непогано себе будуть почувати фотоперіодічность сорти конопель у яких короткий період цвітіння.

Ні для кого не секрет що чиста сатіва зростає найдовше. Період її цвітіння становить более13 тижнів, а зацвітає вона коли настає рівнодення. Тому висаджувати сатіва в аутдор можна тільки в дуже теплих регіонах. В інших випадках беріться за гібриди і індика, адже вона цвіте дійсно швидше + висота її на багато менше.

Популярні сорти марихуани для вирощування Outdoor

Грунтуючись на даних світових seed банків і переможців cannabis cup, ми зібрали список популярних аутдор сортів:

  1. Ранньоквітучі сорти популярного світового seed банку "Dutch Passion" - Passion # 1, Purple # 1, Shaman, Frisian Dew, Durban Poison, Hollands Hope.
  2. Популярні аутдор сорти легендарного банку "Dinafem" - Сritical Kush, Diesel і Royal Haze.
  3. Насіння розроблені спеціально для південного вирощування аутдорних рослин: банк "Serious Seeds" - сорт Serious 6; банк "Paradise seeds" - сорт Sweet Purple; банк "Pyramid seeds" - сорт Fresh Candy.
  4. Революційний автоцветущій сорт Lowryder від сид банку Joint Doctor, свого часу став неповторним відкриттям для вирощування в аутдорі. Даний сорт відрізняється швидким та якісним ростом навіть в регіонах з дуже нетривалим влітку. Сорт Lowryder поєднує в собі генетичну лінію рудераліса (що збільшує витривалість рослини) і високі показники генетичної лінії селекційної конопель з потужним змістом ТГК.
    На сьогоднішній день, величезна кількість сид банків пропонує автоцветущіе сорти марихуани. Найбільш популярними для аутдор вирощування є: Think Different, Star Ryrer, Auto White Widow - від seed банку "Dutch Passion"; великі гібриди Auto Mass або Auto Maxi GOM - від seed банку Grass-o-Matic.

У нас на сайті ви можете купити найкращі сорти марихуани для відкритого грунту перейшовши ****

Добрива для марихуани у відкритому грунті

Якісний догляд за марихуаною у відкритому грунті передбачає удобрення грунту. Так як марихуана вимагає великої кількості поживних речовин в процесі росту, зайвими не будуть ніякі органічні добрива. Найбільш необхідні марихуані фосфор, азот і калій. Такі пропорції і чого необхідні, залежить від грунту в якій коноплі вирощується.
Вирішивши придбати добрива, важливо уточнити щоб вони були саме для вирощування в грунті, так як безліч добрив канабісу призначені для безпідставного вирощування в закритому просторі.

Найбільш популярні органічні добрива для марихуани у відкритому грунті це гуано кажанів, кров'яне борошно, кісткове борошно, рибне борошно і борошно з ламінарії (морської капусти). Якщо ж вам необхідні якісь конкретні добрива для марихуани аутдор, ви можете знайти їх за посиланням ****** на сторінках нашого інтернет магазину, а так само проконсультувавшись з нашим фахівцем по телефону.

Полив рослин марихуани при вирощуванні аутдор

  • Коли дуже жарко.
    Вирощування аутдор передбачає рясний полив, особливо в спекотні літні дні. У спекотні дні, кущі в середньому можуть випивати до 30 літрів води щодня.
    Щоб забезпечити менший догляд води з грунту далеко в грунт, досвідчені гровер при посадці рослин кладуть на дно камені і глинистий субстрат. При вирощуванні в дуже жаркому кліматі, такий метод чудовий. Так само, хорошою хитрістю є створення лунок навколо стовбура рослин, щоб дощова вода стікалася до коріння. В останні роки, Гровер так само практикується збагачення грунту полімерними кристалами, які утримують вологу в кореневій системі.
  • Коли дуже дощитиме.
    Якщо місцевість в якій буде проходити зростання марихуани досить дощова, а сам грунт болотиста, важливо вжити заходів для уникнення гниття кореневої системи. Так як коріння конопель дуже схильні до грибків і плісняви, переливати і тримати у волозі їх не можна. Для цього необхідно створювати спеціальні грядки у вигляді пагорбів, щоб вся вода йшла вниз, а рослини залишалися вище. Так само, хорошим методом буде додавання гравію, гальки і перліту в грунт.

Вода якій будуть поливатися рослини повинна бути нейтрального рівня ph. Занадто кислотна або з підвищеним вмістом кальцію вода завдає непоправної шкоди на якість зростання і розвитку рослин. З цієї причини досвідчені гровер спочатку перевіряють воду і при необхідності проводять фільтрацію.

Полив необхідно здійснювати в міру необхідності і кліматичних умов. Як прищепило, при хорошому дренажі, грунт в контейнерах висихає набагато швидше ніж у рослин у відкритому грунті. Тому їх потрібно поливати частіше. Рослини у відкритому грунті поливають коли грунт підсохла на 3 см углиб. Проте в посушливі дні, полив може проходити кожен день як у Горшковій марихуани, так і у тій що в грунті. Влітку поливайте рослини рано вранці або вже коли сонце йде в захід.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама