Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вирощування полуниці і зеблянікі в домашніх умовах - високоприбутковий домашній бізнес сім'ї

  1. Тема 1 - Як почати працювати?
  2. Тема 2 - Вибір сортів ягід.
  3. Тема 3 - Створення сприятливих умов для вирощування.
  4. Тема 4 - Організація зручної системи поливу.
  5. Тема 5 - Правильне створення живильного середовища для рослин - запорука великого врожаю.
  6. Тема 6 - Як правильно посадити саджанці.
  7. Тема 7 - Правильний догляд в період розвитку рослин.
  8. Тема 8 - Догляд та збір врожаю.
  9. Тема 9 - Як сконструювати парники для вирощування полуниці в промислових масштабах.
  10. Тема 10 - Основні моменти і хитрості.

Оскільки технологія виробництва полуниці унікальна, і не використовується нашими підприємцями, можна йти в цей бізнес наосліп. Ви напевно хотіли б покластися на мій величезний досвід, і я готова ділитися знаннями! Якщо Ви почнете займатися цим зараз, то будете мати перевагу над усіма тими, хто дізнається про це пізніше!

Саме тому я зібрала всі свої знання і напрацювання в один навчальний курс, який представляє собою покрокове керівництво в цьому бізнесі.

Весь мій багаторічний досвід був зібраний в одне керівництво, яке можете тепер вивчити і Ви, заощадивши силу-силенну часу.


Оскільки технологія виробництва полуниці унікальна, і не використовується нашими підприємцями, можна йти в цей бізнес наосліп

Пройшовши 10 тем, ви будете мати всі знаннями, які потрібні для створення полуничного бізнесу з нуля і його розвитку до немислимих висот.

Тема 1 - Як почати працювати?

Тут представлена ​​інформація загального плану, яка буде корисна починаючим. Пройшовши цю тему, можна правильно спланувати свій бізнес з самого початку, адже правильний бізнес-план - запорука успіху.

Тема 2 - Вибір сортів ягід.

Ягоди вирощуються як у відкритому, так і закритому грунті; розглянуті різні сорти рослин, їх переваги та недоліки. Пройшовши цю тему, Ви зможете визначитися з сортами полуниці для свого бізнесу.

Тема 3 - Створення сприятливих умов для вирощування.

Представлена ​​вичерпна інформація про всі методи переобладнання або пристосування приміщень для вирощування ягід. Наведено всі рекомендації, до технічних подробиць про вирощування навіть в квартирах.

Тема 4 - Організація зручної системи поливу.

Детально розписана конструкція системи зрошення і харчування. Її можна виготовити і підвести самостійно, причому в домашніх умовах, озброївшись знаннями з цієї теми.

Тема 5 - Правильне створення живильного середовища для рослин - запорука великого врожаю.

Пройшовши тему, будете знати всі моменти щодо підготовки субстрату, наповнення та пакування ягідних блоків, що дозволить підвищити Ваші доходи.

Тема 6 - Як правильно посадити саджанці.

Для правильної організації плантації і розсаджування рослин варто пройти цю тему. Правильне формування ягідних блоків розглянуто максимально докладно, адже при правильному застосуванні можна збільшити свій дохід і мати зручний доступ до кожного куща ягід.

Тема 7 - Правильний догляд в період розвитку рослин.

Це тема, яка надасть знання по догляду за рослинами в період вегетації. Також тут описані технології зрошення, необхідні мінеральні добавки, Способи підвищення врожайності і поліпшення якості ягід.

Тема 8 - Догляд та збір врожаю.

Ознайомитися з цією темою - означає отримати важливі знання про необхідний для рослин мікроклімат, догляді за ними, зберіганні високоякісної полуниці і правильної транспортуванні стиглих ягід.

Тема 9 - Як сконструювати парники для вирощування полуниці в промислових масштабах.

В цьому розділі знаходиться повна інформація про конструкцію оранжерей - це стане в нагоді, оскільки бізнес буде неминуче розширюватися. Представлені схеми промислових теплиць для вирощування ягід цілий рік для отримання максимального прибутку з Вашого бізнесу.

Тема 10 - Основні моменти і хитрості.

Без типових помилок не буває. Немає такого бізнесу, де не можна було б помилитися. У цій темі розповідається про більшість з них, поширених труднощі. Прослухавши цю тему, Ви зможете уникнути помилок, які обов'язково знижують врожайність і знижують якість продукції.

Крім всіх цих знань, разом з курсом Ви отримаєте список підприємств, де можна вільно придбати розсаду полуниці та суниці, а також їх деталізовані контакти.

Крім всіх цих знань, разом з курсом Ви отримаєте список підприємств, де можна вільно придбати розсаду полуниці та суниці, а також їх деталізовані контакти

Цей навчальний курс буде рости в ціні, оскільки він користується попитом. Так що для Вас це відмінний шанс придбати шлях до фінансової свободи - хіба Ви бачили де-небудь інформацію, яка здатна кардинально змінити фінансове становище безкоштовно? Легкий старт в бізнесі можливий, для цього варто лише несуттєво витратити свій час на вивчення мого способу заробітку.


І наостанок, хотілося б залишити місце відгуками вдячних людей, які скачали цей курс і вже досягли чималих результатів!

Я сам працюю інженером на виробництві, і спочатку скептично ставився до заняття дружини, яке почалося після придбання цього курсу. Балкон був полуничний, але ніхто не вірив в успіх; однак скептики випарувалися відразу після того, як на Новий рік святковий стіл був прикрашений свіжими полуницями. З тих пір виробництво зросло до величезної оранжереї, і моя дружина не банальна домогосподарка, а непогано заробляє на полуниці і суниці. Спасибі вам, Від мене і від дружини за чудовий бізнес-курс!
Геннадій Орлов, Московська область.

Геннадій Орлов, Московська область

Уже два роки полуниця - це наш сімейний бізнес. В середньому ми збираємо по тридцять кілограм з квадратного метра, і збираємося розширюватися. Все робимо самі, і диск нам реально в цьому допоміг. Величезне дякую!
Анна Смирнова, Нижній Новгород.

Тема 1 - Як почати працювати?
Тема 1 - Як почати працювати?
Так що для Вас це відмінний шанс придбати шлях до фінансової свободи - хіба Ви бачили де-небудь інформацію, яка здатна кардинально змінити фінансове становище безкоштовно?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама