Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вирощування полуниці в приміщеннях круглий рік на гідропоніці

  1. Було так:
  2. При застосуванні розробленого нами обладнання:

Увага! Цей сайт працює більше 12-ти років і є докладним комерційною пропозицією забезпечити Вас технологією і виготовити для Вас спеціальне обладнання для дохідного використання будь-якого (навіть підвального) приміщення.
Будь ласка, вибирайте за достовірні тільки сайти-старожили. Почніть читати цю пропозицію з головної сторінки сайту.

Якщо у Вас є інтерес відкрити нову справу, розпочати свій бізнес при наявності будь-якого (навіть підвального) приміщення, тоді пропонуємо Вам застосувати наші розробки для вирощування в тому числі полуниці (суниці) методом гідропоніки в такому приміщенні і, відповідно, цілий рік.
Дотримання нашому методу для будь-якого підприємця або фермера на практиці означає стабільне отримання доходів і вигідне вкладення грошей.

Суниця сорту Зіта і Гіта, суниця сорту Олександрія, суниця сорту Алі-Баба, суниця сорту Альпійська мрія, суниця сорту Вайс Солемахер (біла), суниця сорту Рюген, Полуниця сорти Елан F1 ампельна (позначення "ампельна" походить від співзвуччя німецького "Ампеліо" - горщик, - стосовно полуниці це означає "придатна для культури в горщиках"), Полуниця сорти Спокуса F1 ремонтантная, Полуниця сорти Лоран F1 ремонтантная, Полуниця сорти Роман F1 ремонтантная, Полуниця сорти Флоріан F1 ремонтантная, Полуниця сорти Фреска F1 ремо нтантная - це лише частина сортів полуниці і суниці, які можна успішно (на додаток до овочів, квітів та інших рослин) вирощувати за нашою методикою і на розробленому нами обладнанні (ГУВОСІТ) протягом всього року в умовах будь-якого опалювального приміщення.

Розглянемо наш спосіб вирощування полуниці в порівнянні з іншими, які отримали широке поширення в рослинництві, на прикладі агротехніки полуниці сорту Фреска F1.

Полуниця Фреска F1 ремонтантная - найкраща великоплідна ремонтантна полуниця з високими смаковими показниками. Формує кущі заввишки 25-30 см. Вона може вирощуватися у відкритому чи закритому грунті, прекрасно себе почуває в будь-якому регіоні (від Північного Кавказу до Заполяр'я) і не чутлива до зміни світлового дня. Ягоди щільні, смачні, 2-3 см в діаметрі. Цей сорт при розвитку утворює вуса, які відразу починають цвісти. Може вирощуватися як горшкових культура і як декоративна культура в підвісних ємностях.

Було так:


Етап 1. При підготовці грунтової суміші 3 частини піску перемішували з 5 частинами перегною. Перегній повинен був бути розсипчастим. Суміш необхідно було прогрівати в духовій шафі 3-4 години, при + 90-100 градусів С.
Етап 2. Посів проводили в лютому-березні по поверхні злегка ущільненого і зволоженого грунту. На утворену поверхню було необхідно акуратно розмістити суміш насіння з песком.Прі цьому треба було стежити за тим, щоб насіння не провалювалися в глибину.
Сходи могли з'явитися протягом 30 днів, тому для прискорення проростання насіння, посівний ящик рекомендувалося накривати поліетиленом і ставити на нижню полицю холодильника з температурою + 5 + 7 градусів С на 2-3 доби. Потім поміщати в приміщення з температурою +20 градусів С для проростання. У фазі 1-2 справжніх листків сіянці пікірували в горщики і знижували температуру до + 14 + 16 градусів С.
Етап 3. Після появи у рослин 6 цього листа можна було виробляти посадку в грунт, забезпечуючи відстань між рядами 25-30 см, між рослинами 15-20 см.
Етап 4. Догляд зводився до прополки, розпушування, поливу, підгодівлі і захисту від хвороб і шкідників. Для підгодівлі використовувалися спеціальне комплексні водорозчинні мінеральні добрива, що містять комплекс NPK і мікроелементів, які забезпечували необхідне рослинам харчування. Збір ягід проводився у міру їх дозрівання.

При використанні нашого обладнання - процес агротехніки значно простіше.
Вирощування рослин проводиться методом гідропоніки на керамзиті (простому будівельному, попередньо обробленому). Постачання рослини необхідними поживними речовинами проводиться неодноразово щодоби - шляхом періодичного за часом підтоплення кореневої системи живильним розчином.

При застосуванні розробленого нами обладнання:

  • відпадає необхідність в розпушуванні субстрату, тому що коренева система рослини при вирощуванні на керамзиті досить "дихає";
  • немає необхідності в будь-якої підгодівлі, тому що постачання рослини поживними речовинами відбувається в автоматичному режимі;
  • немає необхідності проводити заходи по боротьбі із захворюваннями рослин, тому що періодична щодобовий санація приміщення, де встановлено обладнання повністю виключає появу будь-яких інфекцій і шкідників.

При використанні нашого обладнання і методу собівартість ягід значно знижується майже в 10 разів і ставати рівною 5-8 рублям за один кілограм. При таких витратах Ви отримаєте можливість вирощувати полуницю (суницю) постійним потоком в умовах будь-якого опалювального приміщення круглий рік.

З нашою допомогою гідропонний метод вирощування полуниці в домашніх умовах, в будь-яких (навіть підвальних) приміщеннях впевнено крокує по країні.
В кінці березня з району, скутого вічною мерзлотою, - аж з самої Якутії, наш партнер, дивовижна працьовита жінка, керівник селянсько-фермерського господарства прислала нам свої фотографії ..., а до фотографій - щирі запевнення про те, що наша полуничка дуже ароматна, солодка і соковита, - все, хто спробував, в один голос говорили, що немає ніякого порівняння з тією, яку по 1000 рублів іноді продають в магазині.
Ми подивилися їх і відразу стали набагато щасливішими, - щасливіші від того, що маленькі дітки в холодній Якутії нашими зусиллями і стараннями воістину ініціативних людей тепер можуть їсти СПРАВЖНЮ ПОЛУНИЦЮ.
Публікуємо ці фотографії нижче.
Щоб збільшити фото, наведіть на неї курсор і активуйте лівою кнопкою миші.

Щоб збільшити фото, наведіть на неї курсор і активуйте лівою кнопкою миші

Дитяча радість в Якутії.

Дитяча радість в Якутії

Справжня полуниця.

Справжня полуниця

Якщо Ви хочете збільшити фотографію з з інформаційного сайту Якутії, то наведіть на неї курсор і увімкніть її, - можливо, Ви розберете адресу посилання і зможете пройти по ній самостійно.

Дуже приємно від того, що один з наших парнерів з 2009 року в Якутії домігся значних успіхів.
Шкода, що звернули увагу на її праці тільки через 5 років.

Слід однак зауважити, що використання нашого обладнання і нашого методу, як інструмент для справи отримання будь-яких високих доходів шляхом гідропонного вирощування на ньому полуниці, менш вигідно проти використання його для вирощування зеленних культур, таких як кріп, петрушка, базилік, кінза, різних салатів тощо.
Справа все в тому, що полуниця, як продукт, не є продуктом підвищеного попиту і часто купується для престижу або "з примхи", а прилавки торгової мережі "завалені" імпортної полуницею, "під зав'язку в якій дуже багато" різними хімікатами для збереження товарного вигляду (нехай навіть має смак трави). Крім того, процес вирощування полуниці в приміщеннях, процес трудомісткий, тому що пов'язаний з виконанням робіт по штучному запиленню - полуниця - рослина перехресно запилюється.
Все, звичайно, в ваших руках, але одна справа за два місяці використання обладнання отримати, наприклад, 1000 рублів смачно прицмокуючи, інше - "покласти в кишеню 18000 рублів" і більш корисно їх в подальшому використовувати, - останнє можливо при використанні нашого обладнання для цілорічного вирощування зеленого лука навіть в підвалі.

Якщо щось не зрозуміло - натисніть сюди і напишіть нам по електронній пошті


Прибутковою справою в полуничному бізнесі, яке Ви можете освоїти - це вирощування розсади полуниці і суниці. Продаж вирощеної розсади - дуже прибутковий бізнес, - для того, щоб розрахувати його рентабельність, зайдіть в будь-який магазин, де продається розсада, подивіться на ціни ....- вони перевищують показники собівартості, які Ви зможете мати, в 10-12 (! ) раз.
Така справа буде приносити дохід всі дванадцять місяців в році.

Увага! Просимо Вас бути дуже уважними при виборі насіннєвого матеріалу, - для використання потрібно застосовувати насіння, пропоновані добре себе зарекомендували фірмами.
Сьогодні перевагу в цьому питанні можна віддати агрофірмі "Аеліта"
Контактні реквізити цієї фірми: 129323, Москва, вул. Снігова д.14, корпус 1, тел .: (499) 180-80-96, 186-65-40, факс: (499) 180-74-16, сайт в мережі Інтернет - www.ailita.ru.

Для вдосконалення ваших навичок у вирощуванні полуниці в умовах дачного господарства скористайтеся досвідом, напрацьованим професіоналами і розміщеному в Інтернеті.

Ми запрошуємо до співпраці підприємців, фермерів, керівників будь-яких підприємств організувати свою справу по поточному вирощуванню овочів, зеленних культур і багатьох інших рослин методом гідропоніки.
Детальна інформація представлена ​​в пакеті документації, що поставляється в версії 1 .

Якщо Вам заважає зосередитися своєрідне оформлення сайту, то активуйте це посилання , Отримаєте на ваш комп'ютер текст всього сайту і ознайомтеся з ним, перебуваючи поза мережею Інтернет.

Якщо бажаєте, то перейдіть на головну сторінку або на будь-яку іншу.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама