Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Блакитне весільну сукню

Звичним стало бачити наречених в білих сукнях, чи не так? Але хто сказав, що існує певний закон, що обмежує вибір кольору весільного плаття? Насправді, ви можете вибрати саме те плаття, в якому будете королевою цього дня - адже це ваш день, день вашого весілля.

Давайте уявимо наречену, одягненої в ніжно блакитне весільну сукню, мерехтливе відливами під променями сонця або вогнями банкетного залу. Це хвилююче видовище цілком можливо, адже сьогодні вибір весільних суконь блакитного кольору задовольнить будь-яку фантазію. На відміну від червоного весільного плаття , Блакитні наряди виглядають більш романтично і ніжно, і якщо цей колір вам до душі, розгляньте варіант вибору на весілля іменного такого сукні.

Блакитний колір символізує відданість, віру, силу і захист, його носять практичні і самодостатні люди, а темніший його відтінок - самостійні, розумні і відповідальні, тому не виключайте і можливість вибору темно синього весільного плаття.

Стилі і фасони весільних суконь блакитного кольору різноманітні, вони повністю відповідають тенденціям весільної моди - весільні сукні у грецькому стилі, стилі рік або русалка, плаття «принцеса», зі шлейфом, з корсетом, приталені сукні, абстрактні креативні моделі з асиметричними елементами вбрання і багато інші. Найбільш популярні довгі весільні сукні, але, разом з цим, романтичні і ніжні короткі весільні сукні блакитного кольору.

Найбільш популярні довгі весільні сукні, але, разом з цим, романтичні і ніжні короткі весільні сукні блакитного кольору

Весільні сукні блакитного кольору фото

Весільні сукні блакитного кольору фото

Короткі весільні сукні блакитні

Звичайно ж, будь-який колір весільного плаття виглядає по-різному в різних фасонах суконь. Тому можна стверджувати, що і блакитні весільні сукні підійдуть до будь-якої церемонії. Але все ж, найбільш романтично і загадковіше буде виглядати блакитне весільну сукню на літній весіллі, особливо в якості пляжного весільного плаття , І якщо ви плануєте весільну церемонію на березі моря або океану, то в плаття блакитного кольору ви будете самої чарівною нареченою.

Ваше весільне плаття блакитного кольору відображає безтурботність теплих і сонячних літніх днів. Воно ніжне, повітряне та розкішне одночасно.

Воно ніжне, повітряне та розкішне одночасно

Блакитне весільну сукню фото

Щоб підкреслити ніжність блакитного кольору, весільні сукні в його виконанні зшиті з ніжного шовку , Сатину, атласу, мережива , шифону та інших розкішних тканин. Всі ці тканини ідеально лягають по фігурі, вони струмують до низу сукні чарівними відливами і переливами. Можливо використовувати у весільній сукні різні відтінки синього і блакитного кольору від сіро-блакитного, повітряно-небесного, до кольору морської хвилі і насиченого синього . За допомогою поєднання різних фактур в одному платті можна досягти приголомшливих ефектів.

Блакитні весільні сукні

Блакитний колір відмінно поєднується з бузковим, рожевим, темно-синім, чорним. Але найбільш ніжні і прекрасні весільні сукні біло-блакитні з переважанням одного або іншого кольору. У них більше почуттів і романтики, а також особливою искринкой, що запалює очі нареченої. Прикладом таких суконь може бути як ніжне вкраплення блакитного кольору в обробку білого весільного плаття, так і більші частини або деталі, виконані в цьому кольорі. До слова, плаття може бути майже повністю блакитним, і мати лише слабкий натяк на білу обробку - справа смаку і переваг.

У модних показах не раз з'являлися біло-блакитні весільні сукні - це і модні сукні годе , Принцеса і русалка, романтичні білі весільні сукні зі шлейфом , Який разом з подолом сукні виконаний в блакитному кольорі. Шлейф може бути блакитним тільки по низу сукні або ж від верху спідниці, поступово розширюючи до низу.

Шлейф може бути блакитним тільки по низу сукні або ж від верху спідниці, поступово розширюючи до низу

Біло-блакитне весільну сукню

Такий важливий аксесуар, як букет нареченої, дуже важливо підібрати правильно, з почуттям стилю. Добре, якщо всю вашу весілля буде оформляти професійний флорист, який зможе підібрати всі деталі, прикраси та аксесуари так, щоб створювалося відчуття єдиної композиції. Букет нареченої до блакитного плаття може бути як білим, так і різних відтінків блакитного. Також підійдуть ніжно-рожеві квіти, темно -сині і бузкові.

Хотілося б також відзначити, що під ніжно блакитне весільну сукню нареченої відмінно підійде прикраса весілля квітами в переважній синьому кольорі. Також добре якщо плаття подружки нареченої буде синім, але ні в якому разі не такого ж кольору, як у нареченої.

Також добре якщо   плаття подружки нареченої   буде синім, але ні в якому разі не такого ж кольору, як у нареченої

Весільні сукні блакитного кольору

Вся пишність весільних суконь блакитного кольору можна в повній мірі відчути не тільки під час примірки, а й переглядаючи фотографії наречених в таких нарядах. Бажаємо вам приємного перегляду з нашої підбіркою блакитних і біло-блакитних весільних суконь різних фасонів і стилів.

Звичним стало бачити наречених в білих сукнях, чи не так?
Але хто сказав, що існує певний закон, що обмежує вибір кольору весільного плаття?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама