Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як оформити акцентну стіну: 15 оригінальних, яскравих і простих ідей

  1. Як оформити акцентну стіну: 15 оригінальних, яскравих і простих ідей 1 Шпалери з малюнком
  2. 2 Фотошпалери
  3. 3 Панелі з мармуровим малюнком
  4. 4 Чорна стіна
  5. 5 Шпалери з геометричним візерунком
  6. 6 Панно з мозаїки
  7. 7 Шестигранні панелі
  8. 8 Дизайнерське дзеркало
  9. 9 Дерев'яні панелі
  10. 10 Декоративна цегла
  11. 11 Гірлянда з фото
  12. 12 Абстрактний малюнок
  13. 13 Грифельна дошка для малюнків
  14. 14 Наклейки і стікери
  15. 15 Фітостена
  16. Як оформити акцентну стіну: 15 оригінальних, яскравих і простих ідей
  17. 2 Фотошпалери
  18. 3 Панелі з мармуровим малюнком
  19. 4 Чорна стіна
  20. 5 Шпалери з геометричним візерунком
  21. 6 Панно з мозаїки
  22. 7 Шестигранні панелі
  23. 8 Дизайнерське дзеркало
  24. 9 Дерев'яні панелі
  25. 10 Декоративна цегла
  26. 11 Гірлянда з фото
  27. 12 Абстрактний малюнок
  28. 13 Грифельна дошка для малюнків
  29. 14 Наклейки і стікери
  30. 15 Фітостена
  31. Як оформити акцентну стіну: 15 оригінальних, яскравих і простих ідей
  32. 2 Фотошпалери
  33. 3 Панелі з мармуровим малюнком
  34. 4 Чорна стіна
  35. 5 Шпалери з геометричним візерунком
  36. 6 Панно з мозаїки
  37. 7 Шестигранні панелі
  38. 8 Дизайнерське дзеркало
  39. 9 Дерев'яні панелі
  40. 10 Декоративна цегла
  41. 11 Гірлянда з фото
  42. 12 Абстрактний малюнок
  43. 13 Грифельна дошка для малюнків
  44. 14 Наклейки і стікери
  45. 15 Фітостена

Як оформити акцентну стіну: 15 оригінальних, яскравих і простих ідей

1 Шпалери з малюнком

Один з простих прийомів - обклеїти одну зі стін у кімнаті шпалерами з орнаментом. Такий прийом підійде в разі, якщо інші стіни - однотонні. В спальні акцентні стіна може бути за спинкою ліжка , У вітальні - навпроти дивану, а в кухні - в обідній зоні . Головні переваги такого рішення - не потрібно додатково декорувати стіну картинами.

Головні переваги такого рішення - не потрібно додатково декорувати стіну картинами

Дизайн: Alexander Design Group

2 Фотошпалери

Наступний спосіб - обклеїти одну зі стін фотошпалерами . Зображення вибирайте в залежності від стилю інтер'єру вашої кімнати, але дизайнери найчастіше рекомендують відмовитися від зображень природи і великих квітів: як правило, це виглядає без смаку. Мінімалістичні картини або абстракція можуть спрацювати набагато краще. Іноді в кімнаті з білими стінами навіть чорно-білі фотошпалери стануть відмінним акцентом.

Іноді в кімнаті з білими стінами навіть чорно-білі фотошпалери стануть відмінним акцентом

Дизайн: Space Harmony

3 Панелі з мармуровим малюнком

Мармуровий малюнок підходить практично будь-якого стилю і додає кімнаті шику і розкоші. Правда, натуральний мармур вимагає великих витрат і спеціального догляду, тому частіше дизайнери використовують імітації, наприклад, настінні панелі або шпалери. Мармурова стіна буде виглядати ненав'язливо, але точно приверне увагу, особливо якщо доповнити її декількома аксесуарами: вазами, декоративним каміном або керамікою.

Мармурова стіна буде виглядати ненав'язливо, але точно приверне увагу, особливо якщо доповнити її декількома аксесуарами: вазами,   декоративним каміном   або керамікою

Дизайн: Space Harmony

4 Чорна стіна

Чорний колір - вічна класика. Якщо ви досі вважаєте його похмурим, то втрачаєте ефектний і дуже простий спосіб доповнити ваш інтер'єр. Пофарбувавши одну зі стін у чорний колір в світлому інтер'єрі , Можна додати інтер'єру глибини і стилю.

Пофарбувавши одну зі стін у чорний колір в   світлому інтер'єрі   , Можна додати інтер'єру глибини і стилю

Дизайн: Klopf Architecture

Також чорну стіну можна декорувати простий картиною. Наприклад, білим постером з написом. Гра контрастів - виглядає просто, але шикарно.

Дизайн: Tamara Magel Studio

5 Шпалери з геометричним візерунком

Простий геометричний візерунок навіть в класичному інтер'єрі стане відмінним акцентом. Краще вибирати шпалери, які поєднуються з основним кольором стін. Правильний геометричний візерунок заворожує і заспокоює - добре для житлових кімнат, особливо спалень.

Правильний геометричний візерунок заворожує і заспокоює - добре для житлових кімнат, особливо спалень

Дизайн: Lovejoy Designs

6 Панно з мозаїки

Акцентну стіну можна оформити за допомогою плитки з малюнком, виклавши з неї мозаїку. Такий прийом буде працювати в ванній кімнаті або кухні, наприклад для фартуха над робочою поверхнею.

Дизайнерська хитрість - якщо у вас звичайна однотонна плитка, можна знайти наклейки з малюнком і візерунками і перетворити звичайну бюджетну плитку в цікавий дизайнерський матеріал. Де шукати? Зайдіть на AliExpress.

Дизайн: Hammond Design

7 Шестигранні панелі

панелі або керамічна плитка шестикутної форми - це один із трендів сучасного оздоблення. У каталогах її можна знайти з назвою «плитка-стільники», так як викладена на стіну або підлогу вона нагадує малюнок бджолиних сот. Одну зі стін у вітальні або спальні можна оформити за допомогою цих панелей: пофарбувати її в потрібний колір і викласти плитку , Залишаючи порожній простір. Така двоколірна стіна виглядає стильно і привертає увагу.

Така двоколірна стіна виглядає стильно і привертає увагу

Дизайн: Hammond Design

8 Дизайнерське дзеркало

У спальні або вітальні можна повісити або приставити до стіни дзеркало, щоб виділити її серед інших стін. Сучасний і класичний інтер'єр вигідно підкреслить велике дзеркало в винтажной рамі або еклектичне дзеркало-сонце, а спальню молодої дівчини або сучасної пари - тематичне дзеркало, як на фото нижче.

Сучасний і класичний інтер'єр вигідно підкреслить   велике дзеркало   в винтажной рамі або еклектичне дзеркало-сонце, а спальню молодої дівчини або сучасної пари - тематичне дзеркало, як на фото нижче

Фото: urbanoutfitters.com

9 Дерев'яні панелі

ламінат або паркетна дошка на стіні прикрасять стіну в будь-якій кімнаті, будь то спальня, вітальня, передпокій або навіть ванна. Для останньої можна вибрати керамічну плитку з візерунком під дерево. Плюс такої обробки - не потрібно додаткового декору.

Плюс такої обробки - не потрібно додаткового декору

Дизайн: Cornerstone Architects

10 Декоративна цегла

Ще кілька років тому стіна з декоративного цегли використовувалася тільки в інтер'єрах лофт і сучасних стилях, а сьогодні це універсальне рішення, яке буде працювати як акцент в будь-якій кімнаті: вітальні, спальні, їдальні або спальні.

Ще кілька років тому стіна з декоративного цегли використовувалася тільки в   інтер'єрах лофт   і сучасних стилях, а сьогодні це універсальне рішення, яке буде працювати як акцент в будь-якій кімнаті: вітальні, спальні, їдальні або спальні

Фото: Coronado Stone Products

11 Гірлянда з фото

Гірлянду з фотографій раніше можна було бачити в кімнатах героїв американських фільмів і серіалів, але поступово це прикраса прийшло і в нашу реальність. Рішення прикрасити кімнату фотографіями і «підсвітити» одноколірної гірляндою - це просто і бюджетно, але при цьому незвичайно. Краще такий декор буде виглядати в сучасних інтер'єрах з однотонними стінами.

Краще такий декор буде виглядати в   сучасних інтер'єрах   з однотонними стінами

Фото: urbanoutfitters.com

12 Абстрактний малюнок

Абстрактний кольоровий малюнок не зовсім підходить для спальні, де інтер'єр повинен сприяти спокою і умиротворення. Але його можна застосувати в дитячій кімнаті або вітальні - різноманітність на ринку шпалер і ваша фантазія допоможуть вибрати підходящий варіант.

Але його можна застосувати в дитячій кімнаті або вітальні - різноманітність на ринку шпалер і ваша фантазія допоможуть вибрати підходящий варіант

Дизайн: JAC Interiors

13 Грифельна дошка для малюнків

Зробити одну зі стін з покриттям для малюнків крейдою - стильний і незвичайний варіант для кухні та дитячої. Акценти на такій стіні можна створювати самостійно, але і в чистому вигляді чорна поверхня буде привертати увагу.

Акценти на такій стіні можна створювати самостійно, але і в чистому вигляді чорна поверхня буде привертати увагу

Дизайн: Affecting Spaces

14 Наклейки і стікери

Дуже простий і бюджетний спосіб прикрасити стіну - це стікери, або інтер'єрні наклейки. У готовому вигляді стіна з ними виглядає так, ніби обклеєна не стандартні шпалерами.

У готовому вигляді стіна з ними виглядає так, ніби обклеєна не стандартні шпалерами

Фото: urbanoutfitters.com

Але при найближчому розгляді можна побачити, що це наклейки, які легко замінити.

Фото: urbanoutfitters.com

15 Фітостена

Оформити таку стіну можна декількома способами:

  • за допомогою фіто-модуля (вони робляться з автополивом, але це не зовсім бюджетне рішення);

  • купити окремо каркаси і кронштейни і поставити в них рослини самостійно.

Акцентна фітостена - це просте і яскраве рішення, яке точно освіжить інтер'єр .

Акцентна фітостена - це просте і яскраве рішення, яке точно   освіжить інтер'єр

Дизайн: Siol

Як оформити акцентну стіну: 15 оригінальних, яскравих і простих ідей

1 Шпалери з малюнком

Один з простих прийомів - обклеїти одну зі стін у кімнаті шпалерами з орнаментом. Такий прийом підійде в разі, якщо інші стіни - однотонні. В спальні акцентні стіна може бути за спинкою ліжка , У вітальні - навпроти дивану, а в кухні - в обідній зоні . Головні переваги такого рішення - не потрібно додатково декорувати стіну картинами.

Головні переваги такого рішення - не потрібно додатково декорувати стіну картинами

Дизайн: Alexander Design Group

2 Фотошпалери

Наступний спосіб - обклеїти одну зі стін фотошпалерами . Зображення вибирайте в залежності від стилю інтер'єру вашої кімнати, але дизайнери найчастіше рекомендують відмовитися від зображень природи і великих квітів: як правило, це виглядає без смаку. Мінімалістичні картини або абстракція можуть спрацювати набагато краще. Іноді в кімнаті з білими стінами навіть чорно-білі фотошпалери стануть відмінним акцентом.

Іноді в кімнаті з білими стінами навіть чорно-білі фотошпалери стануть відмінним акцентом

Дизайн: Space Harmony

3 Панелі з мармуровим малюнком

Мармуровий малюнок підходить практично будь-якого стилю і додає кімнаті шику і розкоші. Правда, натуральний мармур вимагає великих витрат і спеціального догляду, тому частіше дизайнери використовують імітації, наприклад, настінні панелі або шпалери. Мармурова стіна буде виглядати ненав'язливо, але точно приверне увагу, особливо якщо доповнити її декількома аксесуарами: вазами, декоративним каміном або керамікою.

Мармурова стіна буде виглядати ненав'язливо, але точно приверне увагу, особливо якщо доповнити її декількома аксесуарами: вазами,   декоративним каміном   або керамікою

Дизайн: Space Harmony

4 Чорна стіна

Чорний колір - вічна класика. Якщо ви досі вважаєте його похмурим, то втрачаєте ефектний і дуже простий спосіб доповнити ваш інтер'єр. Пофарбувавши одну зі стін у чорний колір в світлому інтер'єрі , Можна додати інтер'єру глибини і стилю.

Пофарбувавши одну зі стін у чорний колір в   світлому інтер'єрі   , Можна додати інтер'єру глибини і стилю

Дизайн: Klopf Architecture

Також чорну стіну можна декорувати простий картиною. Наприклад, білим постером з написом. Гра контрастів - виглядає просто, але шикарно.

Дизайн: Tamara Magel Studio

5 Шпалери з геометричним візерунком

Простий геометричний візерунок навіть в класичному інтер'єрі стане відмінним акцентом. Краще вибирати шпалери, які поєднуються з основним кольором стін. Правильний геометричний візерунок заворожує і заспокоює - добре для житлових кімнат, особливо спалень.

Правильний геометричний візерунок заворожує і заспокоює - добре для житлових кімнат, особливо спалень

Дизайн: Lovejoy Designs

6 Панно з мозаїки

Акцентну стіну можна оформити за допомогою плитки з малюнком, виклавши з неї мозаїку. Такий прийом буде працювати в ванній кімнаті або кухні, наприклад для фартуха над робочою поверхнею.

Дизайнерська хитрість - якщо у вас звичайна однотонна плитка, можна знайти наклейки з малюнком і візерунками і перетворити звичайну бюджетну плитку в цікавий дизайнерський матеріал. Де шукати? Зайдіть на AliExpress.

Дизайн: Hammond Design

7 Шестигранні панелі

панелі або керамічна плитка шестикутної форми - це один із трендів сучасного оздоблення. У каталогах її можна знайти з назвою «плитка-стільники», так як викладена на стіну або підлогу вона нагадує малюнок бджолиних сот. Одну зі стін у вітальні або спальні можна оформити за допомогою цих панелей: пофарбувати її в потрібний колір і викласти плитку , Залишаючи порожній простір. Така двоколірна стіна виглядає стильно і привертає увагу.

Така двоколірна стіна виглядає стильно і привертає увагу

Дизайн: Hammond Design

8 Дизайнерське дзеркало

У спальні або вітальні можна повісити або приставити до стіни дзеркало, щоб виділити її серед інших стін. Сучасний і класичний інтер'єр вигідно підкреслить велике дзеркало в винтажной рамі або еклектичне дзеркало-сонце, а спальню молодої дівчини або сучасної пари - тематичне дзеркало, як на фото нижче.

Сучасний і класичний інтер'єр вигідно підкреслить   велике дзеркало   в винтажной рамі або еклектичне дзеркало-сонце, а спальню молодої дівчини або сучасної пари - тематичне дзеркало, як на фото нижче

Фото: urbanoutfitters.com

9 Дерев'яні панелі

ламінат або паркетна дошка на стіні прикрасять стіну в будь-якій кімнаті, будь то спальня, вітальня, передпокій або навіть ванна. Для останньої можна вибрати керамічну плитку з візерунком під дерево. Плюс такої обробки - не потрібно додаткового декору.

Плюс такої обробки - не потрібно додаткового декору

Дизайн: Cornerstone Architects

10 Декоративна цегла

Ще кілька років тому стіна з декоративного цегли використовувалася тільки в інтер'єрах лофт і сучасних стилях, а сьогодні це універсальне рішення, яке буде працювати як акцент в будь-якій кімнаті: вітальні, спальні, їдальні або спальні.

Ще кілька років тому стіна з декоративного цегли використовувалася тільки в   інтер'єрах лофт   і сучасних стилях, а сьогодні це універсальне рішення, яке буде працювати як акцент в будь-якій кімнаті: вітальні, спальні, їдальні або спальні

Фото: Coronado Stone Products

11 Гірлянда з фото

Гірлянду з фотографій раніше можна було бачити в кімнатах героїв американських фільмів і серіалів, але поступово це прикраса прийшло і в нашу реальність. Рішення прикрасити кімнату фотографіями і «підсвітити» одноколірної гірляндою - це просто і бюджетно, але при цьому незвичайно. Краще такий декор буде виглядати в сучасних інтер'єрах з однотонними стінами.

Краще такий декор буде виглядати в   сучасних інтер'єрах   з однотонними стінами

Фото: urbanoutfitters.com

12 Абстрактний малюнок

Абстрактний кольоровий малюнок не зовсім підходить для спальні, де інтер'єр повинен сприяти спокою і умиротворення. Але його можна застосувати в дитячій кімнаті або вітальні - різноманітність на ринку шпалер і ваша фантазія допоможуть вибрати підходящий варіант.

Але його можна застосувати в дитячій кімнаті або вітальні - різноманітність на ринку шпалер і ваша фантазія допоможуть вибрати підходящий варіант

Дизайн: JAC Interiors

13 Грифельна дошка для малюнків

Зробити одну зі стін з покриттям для малюнків крейдою - стильний і незвичайний варіант для кухні та дитячої. Акценти на такій стіні можна створювати самостійно, але і в чистому вигляді чорна поверхня буде привертати увагу.

Акценти на такій стіні можна створювати самостійно, але і в чистому вигляді чорна поверхня буде привертати увагу

Дизайн: Affecting Spaces

14 Наклейки і стікери

Дуже простий і бюджетний спосіб прикрасити стіну - це стікери, або інтер'єрні наклейки. У готовому вигляді стіна з ними виглядає так, ніби обклеєна не стандартні шпалерами.

У готовому вигляді стіна з ними виглядає так, ніби обклеєна не стандартні шпалерами

Фото: urbanoutfitters.com

Але при найближчому розгляді можна побачити, що це наклейки, які легко замінити.

Фото: urbanoutfitters.com

15 Фітостена

Оформити таку стіну можна декількома способами:

  • за допомогою фіто-модуля (вони робляться з автополивом, але це не зовсім бюджетне рішення);

  • купити окремо каркаси і кронштейни і поставити в них рослини самостійно.

Акцентна фітостена - це просте і яскраве рішення, яке точно освіжить інтер'єр .

Акцентна фітостена - це просте і яскраве рішення, яке точно   освіжить інтер'єр

Дизайн: Siol

Як оформити акцентну стіну: 15 оригінальних, яскравих і простих ідей

1 Шпалери з малюнком

Один з простих прийомів - обклеїти одну зі стін у кімнаті шпалерами з орнаментом. Такий прийом підійде в разі, якщо інші стіни - однотонні. В спальні акцентні стіна може бути за спинкою ліжка , У вітальні - навпроти дивану, а в кухні - в обідній зоні . Головні переваги такого рішення - не потрібно додатково декорувати стіну картинами.

Головні переваги такого рішення - не потрібно додатково декорувати стіну картинами

Дизайн: Alexander Design Group

2 Фотошпалери

Наступний спосіб - обклеїти одну зі стін фотошпалерами . Зображення вибирайте в залежності від стилю інтер'єру вашої кімнати, але дизайнери найчастіше рекомендують відмовитися від зображень природи і великих квітів: як правило, це виглядає без смаку. Мінімалістичні картини або абстракція можуть спрацювати набагато краще. Іноді в кімнаті з білими стінами навіть чорно-білі фотошпалери стануть відмінним акцентом.

Іноді в кімнаті з білими стінами навіть чорно-білі фотошпалери стануть відмінним акцентом

Дизайн: Space Harmony

3 Панелі з мармуровим малюнком

Мармуровий малюнок підходить практично будь-якого стилю і додає кімнаті шику і розкоші. Правда, натуральний мармур вимагає великих витрат і спеціального догляду, тому частіше дизайнери використовують імітації, наприклад, настінні панелі або шпалери. Мармурова стіна буде виглядати ненав'язливо, але точно приверне увагу, особливо якщо доповнити її декількома аксесуарами: вазами, декоративним каміном або керамікою.

Мармурова стіна буде виглядати ненав'язливо, але точно приверне увагу, особливо якщо доповнити її декількома аксесуарами: вазами,   декоративним каміном   або керамікою

Дизайн: Space Harmony

4 Чорна стіна

Чорний колір - вічна класика. Якщо ви досі вважаєте його похмурим, то втрачаєте ефектний і дуже простий спосіб доповнити ваш інтер'єр. Пофарбувавши одну зі стін у чорний колір в світлому інтер'єрі , Можна додати інтер'єру глибини і стилю.

Пофарбувавши одну зі стін у чорний колір в   світлому інтер'єрі   , Можна додати інтер'єру глибини і стилю

Дизайн: Klopf Architecture

Також чорну стіну можна декорувати простий картиною. Наприклад, білим постером з написом. Гра контрастів - виглядає просто, але шикарно.

Дизайн: Tamara Magel Studio

5 Шпалери з геометричним візерунком

Простий геометричний візерунок навіть в класичному інтер'єрі стане відмінним акцентом. Краще вибирати шпалери, які поєднуються з основним кольором стін. Правильний геометричний візерунок заворожує і заспокоює - добре для житлових кімнат, особливо спалень.

Правильний геометричний візерунок заворожує і заспокоює - добре для житлових кімнат, особливо спалень

Дизайн: Lovejoy Designs

6 Панно з мозаїки

Акцентну стіну можна оформити за допомогою плитки з малюнком, виклавши з неї мозаїку. Такий прийом буде працювати в ванній кімнаті або кухні, наприклад для фартуха над робочою поверхнею.

Дизайнерська хитрість - якщо у вас звичайна однотонна плитка, можна знайти наклейки з малюнком і візерунками і перетворити звичайну бюджетну плитку в цікавий дизайнерський матеріал. Де шукати? Зайдіть на AliExpress.

Дизайн: Hammond Design

7 Шестигранні панелі

панелі або керамічна плитка шестикутної форми - це один із трендів сучасного оздоблення. У каталогах її можна знайти з назвою «плитка-стільники», так як викладена на стіну або підлогу вона нагадує малюнок бджолиних сот. Одну зі стін у вітальні або спальні можна оформити за допомогою цих панелей: пофарбувати її в потрібний колір і викласти плитку , Залишаючи порожній простір. Така двоколірна стіна виглядає стильно і привертає увагу.

Така двоколірна стіна виглядає стильно і привертає увагу

Дизайн: Hammond Design

8 Дизайнерське дзеркало

У спальні або вітальні можна повісити або приставити до стіни дзеркало, щоб виділити її серед інших стін. Сучасний і класичний інтер'єр вигідно підкреслить велике дзеркало в винтажной рамі або еклектичне дзеркало-сонце, а спальню молодої дівчини або сучасної пари - тематичне дзеркало, як на фото нижче.

Сучасний і класичний інтер'єр вигідно підкреслить   велике дзеркало   в винтажной рамі або еклектичне дзеркало-сонце, а спальню молодої дівчини або сучасної пари - тематичне дзеркало, як на фото нижче

Фото: urbanoutfitters.com

9 Дерев'яні панелі

ламінат або паркетна дошка на стіні прикрасять стіну в будь-якій кімнаті, будь то спальня, вітальня, передпокій або навіть ванна. Для останньої можна вибрати керамічну плитку з візерунком під дерево. Плюс такої обробки - не потрібно додаткового декору.

Плюс такої обробки - не потрібно додаткового декору

Дизайн: Cornerstone Architects

10 Декоративна цегла

Ще кілька років тому стіна з декоративного цегли використовувалася тільки в інтер'єрах лофт і сучасних стилях, а сьогодні це універсальне рішення, яке буде працювати як акцент в будь-якій кімнаті: вітальні, спальні, їдальні або спальні.

Ще кілька років тому стіна з декоративного цегли використовувалася тільки в   інтер'єрах лофт   і сучасних стилях, а сьогодні це універсальне рішення, яке буде працювати як акцент в будь-якій кімнаті: вітальні, спальні, їдальні або спальні

Фото: Coronado Stone Products

11 Гірлянда з фото

Гірлянду з фотографій раніше можна було бачити в кімнатах героїв американських фільмів і серіалів, але поступово це прикраса прийшло і в нашу реальність. Рішення прикрасити кімнату фотографіями і «підсвітити» одноколірної гірляндою - це просто і бюджетно, але при цьому незвичайно. Краще такий декор буде виглядати в сучасних інтер'єрах з однотонними стінами.

Краще такий декор буде виглядати в   сучасних інтер'єрах   з однотонними стінами

Фото: urbanoutfitters.com

12 Абстрактний малюнок

Абстрактний кольоровий малюнок не зовсім підходить для спальні, де інтер'єр повинен сприяти спокою і умиротворення. Але його можна застосувати в дитячій кімнаті або вітальні - різноманітність на ринку шпалер і ваша фантазія допоможуть вибрати підходящий варіант.

Але його можна застосувати в дитячій кімнаті або вітальні - різноманітність на ринку шпалер і ваша фантазія допоможуть вибрати підходящий варіант

Дизайн: JAC Interiors

13 Грифельна дошка для малюнків

Зробити одну зі стін з покриттям для малюнків крейдою - стильний і незвичайний варіант для кухні та дитячої. Акценти на такій стіні можна створювати самостійно, але і в чистому вигляді чорна поверхня буде привертати увагу.

Акценти на такій стіні можна створювати самостійно, але і в чистому вигляді чорна поверхня буде привертати увагу

Дизайн: Affecting Spaces

14 Наклейки і стікери

Дуже простий і бюджетний спосіб прикрасити стіну - це стікери, або інтер'єрні наклейки. У готовому вигляді стіна з ними виглядає так, ніби обклеєна не стандартні шпалерами.

У готовому вигляді стіна з ними виглядає так, ніби обклеєна не стандартні шпалерами

Фото: urbanoutfitters.com

Але при найближчому розгляді можна побачити, що це наклейки, які легко замінити.

Фото: urbanoutfitters.com

15 Фітостена

Оформити таку стіну можна декількома способами:

  • за допомогою фіто-модуля (вони робляться з автополивом, але це не зовсім бюджетне рішення);

  • купити окремо каркаси і кронштейни і поставити в них рослини самостійно.

Акцентна фітостена - це просте і яскраве рішення, яке точно освіжить інтер'єр .

Акцентна фітостена - це просте і яскраве рішення, яке точно   освіжить інтер'єр

Дизайн: Siol

Де шукати?
Де шукати?
Де шукати?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама