Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дизайн вітальні спальні 20 кв. м: кімната, фото суміщеного інтер'єру, проект зонування

  1. зміст:
  2. Варіанти зонування вітальні-спальні 20 кв. м
  3. Кольорове оформлення: спальня, поєднана з вітальнею 20 кв. м
  4. Меблі у вітальні-спальні 20 квадратів
  5. Дизайн спальні-вітальні 20 квадратів в стилі мінімалізм
  6. Варіанти дизайну вітальні-спальні 20 кв. м відео)
  7. Дизайн спальні-вітальні 20 кв. м (фото інтер'єру)

Перед тим, як робити суміжну вітальню-спальню, рекомендується попередньо виконати планування на кресленні Однокімнатні і малогабаритні квартири не залишають інших варіантів - кімнати, а точніше їх функціонал, доводиться поєднувати в одному просторі. І чим більше метрів в цьому просторі, тим більше можливостей у вас.

зміст:

Яким буде дизайн-проект вітальні-спальні 20 кв. м

Чи вистачить простору в одній кімнаті для двох таких зон? З упевненістю можна сказати - вистачить. За умови, що кожен з цих двадцяти метрів буде розумно задіяний. Спочатку ви продумуєте, буквально складаючи список, що з меблів буде стояти в такій об'єднаній кімнаті. Все зайве, без чого можна й справді обійтися, залишаєте в іншому переліку.

Потім, виходячи з отриманого списку № 1, продумуєте спосіб зонування - якою буде кращим для цієї кімнати з цими меблями. Чи не маловажним при цьому будуть особливості оздоблення в вітальні - вони теж впливають на те, якою буде перегородка, на її декоративність.

Щоб поєднана спальня і вітальня виглядали органічно, потрібно виконувати їх в одній колірній гамі

У підсумку, в проекті вітальні-спальні повинні бути відзначені:

  • Кольорове рішення кімнати;
  • Освітлення кімнати;
  • меблі;
  • зонування;
  • Текстиль та декор.

Кожен з пунктів важливий, все разом складе єдиний образ, гармонійний інтер'єр. Насамперед вирішуйте, як саме буде виглядати об'єднана кімната. Це залежить від якісного зонування.

Варіанти зонування вітальні-спальні 20 кв. м

Іноді зонування здійснюється за допомогою відразу декількох методів. Зону сну можна виділити як візуально, так і цілком конкретної меблями. Дуже важливо тут, чи потрібно вам при цьому шумоізолірованіе. Якщо так, то простіше встановити скляну перегородку, можливо, суцільну, з розсувною системою. Якщо перегородка потрібно тільки для позначення поділу зон, то можна обійтися подіумом, стелажем, ширмою, шторою і т.д.

Дуже практично між зоною спальні і вітальні використовувати перегородку, на яку можна поставити книги, фотографії або квіти

Щоб візуально відокремити одну зону від іншої, потрібно:

  • Зону сну підняти на невеликий подіум;
  • Різні обіграти за допомогою стельового зонування - в цьому випадку хороші багаторівневі стелі;
  • Різні зони можуть позначатися різними кольорами;
  • Освітлення теж може допомогти - комбінуються різні джерела світла;
  • На кордоні двох зон може стояти арка або колона.

Останнім часом часто використовується прийом зонування, при якому на місце розділу спальні і вітальні вішаються штори-нитки. Це добре буде виглядати в кімнатах романтичних, світлих, ніжних. Скляні вітражні перегородки - більш універсальний, але і більш дорогий варіант.

Кольорове оформлення: спальня, поєднана з вітальнею 20 кв. м

На вибір кольорової гами впливає природне і штучне освітлення кімнати. Наприклад, якщо вікна у вітальні виходять тільки на північ, для обробки вибирайте лише теплі кольори зі світлої палітри. Важливий і стиль, який буде інтерьерообразующім. Наприклад, якщо ви схиляєтеся до модного нині еко-стилю, для нього будуть характерні природні кольори - коричневий, пісочний, зелений. Якщо вас симпатичний мінімалізм, то варто звернутися до білого і чорного кольорів, шоколадному і бежевому.

Відмінним варіантом для поділу спальні і вітальні є застосування декоративної стіни зі склом

Психологія кольору - ще один момент, який заслуговує на увагу. Кожен колір формує атмосферу кімнати, а в даному випадку - зони. Наприклад, в спальні потрібні розслаблюючі, заспокійливі кольори, які будуть сприяти відпочинку. У вітальні зоні кольору повинні бути нейтральні. При цьому колірна гармонія між колоритами двох зон необхідна, так приміщення в будь-якому випадку повинно сприйматися цілісно.

Меблі у вітальні-спальні 20 квадратів

Добре, якщо у вас є ескіз майбутньої суміщеної кімнати - просто схематично намалюйте, де що буде стояти. Заміряйте габарити приміщення, прорахуйте розміри тієї меблів, яку збираєтеся придбати, і тільки все змішав, робіть замовлення або йдіть в магазин.

Меблі, перш за все, повинна бути компактною. Хороший варіант для таких умов - трансформовані меблі. Наприклад, журнальний столик-трансформер. У потрібний момент він розкладається до розмірів обіднього столу.

У вітальню-спальню площею 20 кв. м рекомендується вибирати невелику меблі , Яка поміститься уздовж перегородки, залишаючи при цьому багато вільного простору

Що може бути в вітальні-спальні 20 кв. м:

  • Двоспальне ліжко ;
  • Диван (кутовий або прямий);
  • Приліжкова тумба;
  • Стіл трансформер;
  • міні стінка або шафа-купе з бічними поличками;
  • Телевізор.

Це комфортний набір меблів в подібну кімнату. І вільний простір залишиться, і місце для зберігання речей буде. І, що важливо, в кімнаті не залишиться відчуття перевантаження, захаращеності.

Дизайн спальні-вітальні 20 квадратів в стилі мінімалізм

цей стиль підійде тим, хто не любить перенасиченості кольором і речами. Застосовуються непомітні відтінки меблів і фактури, при цьому атмосфера буде цілком домашньою. У мінімалізмі активно використовується меблі-трансформер. Це можуть бути ті ж розсувні столики і диван, що складається з модулів.

Спальня-вітальня, виконана в стилі мінімалізму, не повинна містити занадто багато декоративних елементів

У мінімалізмі дивани - це центр кімнати. Тому він може бути дуже великий, з великим же числом декоративних, але неяскравих подушок. Столик і полички можуть бути скляними, тому почуття легкості і невагомості в кімнаті збережеться. Над поличками можна підключити вбудовані світильники , Вони візуально освітлити приміщення.

Ніяких стінок, гірок, можна тільки шафа-купе з дзеркальними дверцятами або скляними, світлими. Відповідно, і перегородку краще теж зробити скляною.

Варіанти дизайну вітальні-спальні 20 кв. м відео)

Завдання поєднання двох кімнат в одній не найпростіша, але при вмілому підході вийде комфортна і красива кімната, де можна і відпочити, і зайнятися справами, і посидіти з друзями.

Вдалих рішень!

Дизайн спальні-вітальні 20 кв. м (фото інтер'єру)

Схожі статті

  • Дизайн маленької вітальні: інтер'єр ІКЕА в квартирі, фото і ідеї для невеликої площі 16 м, міні-кімната

    Навіть маленьку вітальню можна зробити затишною і красивою Щоб дизайн маленької вітальні створював затишну атмосферу і вважався вдалим, рекомендується Навіть маленьку вітальню можна зробити затишною і красивою Щоб дизайн маленької вітальні створював затишну атмосферу і вважався вдалим, рекомендується ...

  • Вітальня в бежево-коричневих тонах фото: зал і дизайн, шоколадний інтер'єр

    Вітальня, оформлена в бежево-коричневих тонах, є дуже затишною і комфортною Сучасні дизайнерські прийоми дозволять оформити вітальню так, щоб Вітальня, оформлена в бежево-коричневих тонах, є дуже затишною і комфортною Сучасні дизайнерські прийоми дозволять оформити вітальню так, щоб ...

  • Дизайн кухні 13 кв м фото: з еркером, інтер'єр кухні вітальні з диваном, суміщення, планування, меблі, ремонт і обробка, відео

    Велика кухня дає відмінну можливість облаштування двох кімнат в одному просторі Велика кухня - найкраща можливість поєднати дві кімнати в одному Велика кухня дає відмінну можливість облаштування двох кімнат в одному просторі Велика кухня - найкраща можливість поєднати дві кімнати в одному ...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама