Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дизайн вітальні, суміщеної з кухнею

  1. 1. Дизайн вітальні, суміщеної з кухнею в заміському будинку: фото з барною стійкою
  2. 2. Широкий портал з перегородкою в дизайні вітальні, суміщеної з кухнею: фото
  3. 3. Кутовий диван і невисока перегородка
  4. 4. Обідня зона як засіб зонування
  5. 5. Прозора перегородка між кухнею та вітальні
  6. 6. Дизайн вітальні, суміщеної з кухнею в заміському будинку: фото в стилі кантрі
  7. 7. Еклектика в дизайні інтер'єру кухні-вітальні
  8. 8. Дизайн вітальні з кухнею: фото в стилі модерн
  9. 9. Сучасний стиль в дизайні інтер'єру кухні-вітальні
  10. 10. Стиль лофт в інтер'єрі квартири: фото
  11. 11. Золотиста стрічка на стелі
  12. 12. Онікс в декорі барної стійки
  13. 13. Цегляна кладка в обробці
  14. 14. Кольорова плитка з візерунками та малюнками
  15. 15. Вітражний стельовий карниз в інтер'єрі кухні-вітальні
  16. 16. Стельова інсталяція з зеленими рослинами

Дизайн вітальні , Суміщеної з кухнею, - це зараз не менш поширене явище, ніж кімнати з приєднаними балконами або приміщення з вбудованою меблями . Дуже багато дизайнерські проекти інтер'єрів припускають об'єднання кухонного і гостинного просторів. Звичайно ж, підсумкове рішення про доцільність проведення такої перепланування повинен приймати сам замовник, орієнтуючись на свої потреби і побажання. Бувають випадки, коли власник приміщення побоюється об'єднувати кухню з вітальні, боячись, що вид посуду, побутової техніки та іншого начиння негативно відіб'ється на зовнішності приміщення для прийому гостей. Однак будь-яка грамотна дизайнер завжди зможе пояснити замовнику, що на сьогоднішній день існує чимало хитрощів, за допомогою яких кухонна зона може бути настільки добре замаскована, що з боку диванної на неї ніхто і не зверне уваги. До всього іншого, об'єднуючи вітальню з кухнею, ви моментально вирішуєте кілька дуже важливих завдань:

  • отримуєте єдине багатофункціональне студійний простір;
  • рятуєтеся від тісних приміщень (замість двох крихітних кімнат отримуєте одну велику);
  • при перенесенні кухні у вітальню звільняєте додаткову кімнату, де можна організувати дитячу, кабінет або спальню.

У нашій сьогоднішній публікації ми зібрали для вас добірку стильних і актуальних на сьогоднішній день сучасних ідей дизайну вітальні, суміщеної з кухнею.

Незважаючи на те, що зараз в дизайні інтер'єрів студійних просторів в тренді залишається єдність, це не означає, що не потрібно піклуватися про зонування. Зрештою, кухня повинна плавно переходити в вітальню, а не бути її безумовної частиною. На сьогоднішній день в дизайні вітальні, суміщеної з кухнею, поширені такі прийоми зонування простору:

1. Дизайн вітальні, суміщеної з кухнею в заміському будинку: фото з барною стійкою

Дизайн вітальні   , Суміщеної з кухнею, - це зараз не менш поширене явище, ніж кімнати з приєднаними балконами або приміщення з вбудованою   меблями

Дизайн вітальні, суміщеної з кухнею в заміському будинку: фото

Мабуть, більш універсального засобу для умовного розмежування кухні і вітальні, ніж барна стійка, на сьогоднішній день відшукати складно. Яким би банальним не здавався цей прийом зонування, але він дуже ефективний і знайти йому гідну альтернативу непросто. Переглядаючи фото інтер'єрів, ви, напевно, не раз помічали, що в дизайні вітальні , Суміщеної з кухнею, зараз популярні барні стійки, які служать як би продовженням кухонних островів. Це дуже ефективне рішення.

Дизайн кухні з гострому, який заміняє барну стійку: фото 2016

З боку кухні острів служить робочою поверхнею, в яку можуть бути вбудовані плита, мийка і ящики для зберігання. З диванної зони же видно тільки стильну барну стійку з високими стільцями.

2. Широкий портал з перегородкою в дизайні вітальні, суміщеної з кухнею: фото

Дизайн вітальні з кухнею: фото

Оброблене оніксом широкий дверний портал з перегородкою на фото виконує функцію рамки або багета, завдяки чому кухня з боку вітальні виглядає цілком презентабельно. Такий підхід до зонування проводить досить чітку межу між функціональними зонами. Разом з тим, дизайн вітальні, суміщеної з кухнею, повчився вельми функціональним. Господиня в такому приміщенні отримує можливість готувати, не перериваючи свого спілкування з гостями.

3. Кутовий диван і невисока перегородка

Дизайн сучасної вітальні з кутовим диваном: фото 2016

Кутовий диван сам по собі служить досить універсальним засобом зонування. Він допомагає позначити межі диванної зони. У дизайні вітальні, суміщеної з кухнею, на фото вище кутовий диван з боку виходу в коридор обмежений додатково невисокою білої перегородкою, забезпеченою високою блакитний вазою. Такий прийом також допомагає підкреслити кордону вітальні.

4. Обідня зона як засіб зонування

Дизайн кухні-вітальні: фото 2016

Далеко не в кожному приміщенні доречні кухонні острова і барні стійки. Планування і площа деяких студійних просторів просто не дозволяють розміщувати ці елементи меблювання. При обмеженості в квадратних метрах дизайнери інтер'єрів проводять умовну межу між двома зонами за допомогою звичайного обіднього столу. обладнавши столову зону між кухнею та вітальні, ви позбавляєте себе від необхідності далеко носити тарілки. На стіл тепер накрити можна оперативно. А після вечері гості можуть швидко переміститися в диванну, де на них чекатиме кава.

5. Прозора перегородка між кухнею та вітальні

Вітальня в світлих тонах: сучасні ідеї дизайну

Переглядаючи фото інтер'єрів 2016 року, ви, напевно, не раз помічали в дизайні вітальні, суміщеної з кухнею, скляні перегородки. Такі прозорі конструкції зараз в тренді. Це оптимальне рішення для тих, хто побоюється появи в вітальні запахів підготовлюваної їжі. Кухонна зона і кімната для прийому гостей зберігають візуальне єдність, будучи при цьому повністю ізольованими.

У дизайні інтер'єру є певні стилі , Які мають на увазі створення студійних просторів. Наприклад, лофт складно уявити без вітальні, об'єднаної з кухнею. Це стильовий напрям часто має на увазі об'єднання в одному приміщенні майже всіх функціональних зон за винятком, хіба що, санвузлів. Якщо ви мрієте про класиці , То вам, швидше за все, також доведеться створювати велику і містке простір, а, отже, об'єднувати кухню з вітальні. Адже це стильовий напрям, як відомо, вимагає великих площ. На фото 2016 року в дизайні кухні-вітальні часто можна зустріти приклади еклектичних рішень. Класика часто розбавляється елементами модерну і арт деко і іноді межує з сучасним стилем .

6. Дизайн вітальні, суміщеної з кухнею в заміському будинку: фото в стилі кантрі

Дизайн кухні-вітальні в стилі кантрі: фото 2016

Дизайн суміщеної з кухнею вітальні на фото розроблявся Русланом і Марією Грі н в рамках роботи над інтер'єрами заміського будинку. Мотиви стилю кантрі, натхненного ідилічними сільськими пейзажами і розміреністю сільського життя, оптимальні для подібного роду житлових об'єктів. Дерев'яні стельові балки, фрагменти цегляної кладки, прості люстри, нагадують канделябри в середньовічних замках, годинник з боєм - завдяки всьому цьому, інтер'єр кухні-вітальні на фото відрізняється особливим затишком.

7. Еклектика в дизайні інтер'єру кухні-вітальні

Фото інтер'єру кухні-вітальні в еклектичному стилі

Межує з арт-деко модерн в представленому на фото дизайн-проект гармонійно межує з сучасним стилем. Стельовий розпис надає інтер'єру кухні-вітальні художню спрямованість, без якої важко уявити ар-нуво. Кухонна зона, завдяки мінімалістичним рішенням і бежевому Монохром, з боку диванної зони здається майже непомітною. На кухні найбільшу увагу привертає, мабуть, підсвічений фартух з оніксу.

8. Дизайн вітальні з кухнею: фото в стилі модерн

Дизайн бежевій кухні-вітальні в стилі модерн в «Сколково парк»

Сучасні ідеї в дизайні вітальні, суміщеної з кухнею, часто пропагують хоча б поодинокі звернення до стилю модерн. Це стильовий напрям, як і століття тому, вимагає чималого художнього смаку. Звичайно ж, з плином часу модерн, як і класика, піддався деяким змінам. Зараз цей стиль інтер'єру постає перед нами в максимально спрощеному вигляді. Дизайн вітальні, суміщеної з кухнею, на фото вище вирішене в дусі ар-нуво. Багатство обробки, складне декоративне рішення стелі, дорогі прикраси посприяли створенню досить зачаровує композиції. Приватні дизайнери Руслан і Марія Грін вирішили обмежитися в даному проекті бежевим монохромом. Вершково-кавові відтінки надали простору легкості, а легкі вкраплення розмитого рожевого відтінку додали простору артистизму.

9. Сучасний стиль в дизайні інтер'єру кухні-вітальні

Дизайн суміщеної з кухнею вітальні в сучасному стилі

Сучасний стиль в дизайні вітальні, суміщеної з кухнею, - справжня знахідка для шанувальників мінімалістичний рішень і простору. Це стильовий напрям ідеально підходить для невеликих кімнат, обмежених по метражу. Кількість елементів декору в дизайн-проектах, вирішених в сучасному стилі, зведено до мінімуму, що дозволяє уникнути відчуття захаращення простору.

10. Стиль лофт в інтер'єрі квартири: фото

Фото інтер'єру кухні-вітальні в стилі лофт

Ще один стиль, який ви часто можете зустріти на фото інтер'єрів 2015-2016 років. Лофт в дизайні вітальні, суміщеної з кухнею, як і раніше виглядає дуже стильно. Цей напрямок дуже люблять представники молодого покоління і люди творчих професій. Сам стиль лофт передбачає студійний підхід до організації простору. Кухня від вітальні найчастіше зонується за допомогою барной стійки. Що стосується декоративних елементів, то вони в даному випадку дуже прості. Цегляна кладка, дерев'яні стельові балки, світильники на штанзі - додайте до всього цього меблі в сучасному стилі і пару яскравих акцентів у вигляді тих же диванних подушок і килимів, і композиція в стилі лофт готова.

Переглядаючи фото інтер'єрів 2016 року, можна звернути увагу на те, що в дизайні вітальні, суміщеної з кухнею, основний декор, як правило, зосереджений на умовній межі між двома функціональними зонами. Найчастіше область барної стійки «обігрується» стильними світильниками. Перегородка або кухонний острів, що ділять приміщення на дві умовні зони, можуть бути декоровані цегляною кладкою або підсвічується оніксом. Звичайно ж, декор в дизайні інтер'єру кухні-вітальні безпосередньо залежить від обраного стилю.

11. Золотиста стрічка на стелі

Дизайн ТВ-зони із золотистою стрічкою на стелі: фото 2016

Стельова інсталяція у вигляді звивистої золотистої стрічки, забезпеченою невеликими світильниками, привносить в дизайн вітальні, суміщеної з кухнею, додатковий блиск. Такий футуристичний декор гармонійний в дизайн-проектах, вирішених в сучасному стилі.

12. Онікс в декорі барної стійки

Фото інтер'єру кухні-вітальні в мінімалістичному стилі

В інтер'єрі кухні-вітальні на фото барна стійка оброблена підсвічується оніксом. такий декор цілком вдало вписується в концепцію сучасного мінімалістичного простору, збагачуючи приміщення сонячними фарбами. Це рішення з практичної точки зору допомагає зробити простір більш теплим і обжитим.

13. Цегляна кладка в обробці

Фото інтер'єру кухні-вітальні в стилі лофт

Цегляна кладка - справжній фаворит цього сезону. Для того, щоб застосувати її в обробці, далеко не завжди обов'язково звертатися до індустріального лофт. У дизайні суміщеної з кухнею вітальні цегляну кладку можна використовувати фрагментарно. Їй зараз часто розбавляють класичні і ампірні інтер'єри, формуючи незабутні контрасти.

14. Кольорова плитка з візерунками та малюнками

Дизайн мансарди c двосхилим дахом в стилі лофт

Плитка з візерунками дозволить вам вдихнути в дизайн кухні-вітальні фарб сонячного Ріо-де-Жанейро. Адже саме в цьому місті є відома сходи Селарона, всі щаблі якої покриті барвистим різнобарвним кахлем. У дизайні квартири в стилі лофт на фото мереживна плитка використовується в оздобленні подіуму під спальню і в декорі кухонної зони.

15. Вітражний стельовий карниз в інтер'єрі кухні-вітальні

Фото інтер'єру кухні-вітальні вітражним стельових карнизом

Вітражний стельовий карниз на тлі майже монохромного бежевого інтер'єру виглядає досить ефектно. Такий декор збагачує простір красивими відблисками і привносить в приміщення теплі фарби.

16. Стельова інсталяція з зеленими рослинами

Сучасна вітальня в квартирі для студента: фото 2016

Зелений «острівець» на стелі привносить в дизайн вітальні мотиви екостилю. Таке рішення оптимально підходить для сучасних мінімалістичний інтер'єрів , Де можна використовувати досить лаконічні декоративні рішення.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама