Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дизайн вітальні з каміном в дерев'яному будинку

  1. Камін в дерев'яному будинку
  2. Дизайн вітальні з каміном в дерев'яному будинку з бруса

Камін в дерев'яному будинку

В дизайні будинку з бруса камін є незмінним атрибутом, що допомагає сформувати затишну обстановку. Осередок зазвичай служить як би центром всієї сімейної садиби, її серцем, де в домашній обстановці приємно скоротати вечір в компанії з близькими, друзями або за читанням захоплюючої книги. Однак камін в дерев'яному будинку вимагає дуже відповідального підходу. Ще на етапі проектування будівлі важливо вирішити, де буде розташовуватися майбутній осередок. Адже камін не обов'язково повинен знаходитися біля стіни, в деяких випадках доречні острівні моделі. Заздалегідь варто змоделювати циркуляцію повітря в приміщенні: куди йдуть холодні потоки, де виникають протяги при відкриванні / закриванні вікон і дверей. Це допоможе вам вибрати правильне місце для каміна.

Згідно фото, камін в дерев'яному будинку може бути у вигляді російської печі, буржуйки або ж служити стилізацією англійської вогнища. Подумайте про облицювальній матеріалі для димоходу і самого камінного порталу: він повинен бути безпечним. Далеко не всякий цегла підійде для цієї мети.

Дизайн вітальні з каміном в дерев'яному будинку з бруса

Дизайн вітальні з каміном в дерев'яному будинку: фото

розглянутий сьогодні інтер'єр вітальні в будинку з бруса вирішене з ухилом в бік стилю кантрі. камін приватні дизайнери Руслан і Марія Грін вирішили розмістити в кутку. Для облицювання вогнища використовуються камені, а в обробці самого камінного порталу - цеглу. Дровницею для вогнища служить невелика ніша в формі полуарки. З метою збільшення рівня протипожежної безпеки невеликий майданчик статі біля каміна оброблена стійким до потрапляння вогню покриттям підлоги. В декорі камінної зони використовується невелике дзеркало в позолоченому багеті. У простінку між вікном і вогнищем знайшлося місце для плоскої телевізійної панелі.

затишку дизайну вітальні з каміном додає також червоний текстиль з квітковими візерунками, з яким гармонує великий килим. Велика кількість в обробці приміщення дерев'яних матеріалів формує обстановку в дусі екостилю з його натуральної обробкою, природними фарбами і грунтовним підходом до підбору меблів .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама