Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Дизайн заміського будинку в класичному стилі

  1. 1. Марсаловий колір з великою кількістю золота
  2. 2. Квіткова однотонність в дизайні спальні в заміському будинку
  3. 3. Біло-блакитне чарівність в інтер'єрі спальні в класичному стилі
  4. 4. Кремово-рожевий дизайн-проект кухні в будинку
  5. 5. телевізор в золотистому багеті
  6. 6. Стіл з мармурової поверхнею
  7. 7. Пуфік в формі гарбуза в класичному інтер'єрі спальні
  8. 8. Журнальний столик-годинник в класичному стилі
  9. 9. Настінний годинник у класичній ліпний рамі
  10. 10. Дзеркало з фацетом в дизайні інтер'єру передпокою
  11. 11. Декоративна сходи в мансардне приміщення
  12. 12. Дзеркальні фрагменти на поверхні стелі
  13. 13. Вітражна вставка на стелі
  14. 14. Фітобокс в дизайні мансарди заміського будинку
  15. 15. Вітражне скло в круглому вікні
  16. 16. Панно з натурального каменю в ТВ-зоні
  17. 17. стінові 3D-панелі з ромбовидної «стяжкою»

Професійно сформовані пишні інтер'єри - це ознака хорошого достатку і наявності художнього смаку у власника житла. Адже оформлення приміщень в класичному стилі вимагає ретельного підбору кожного з компонентів і грамотного поєднання всіх оздоблювальних матеріалів , Меблів і декору . Професійно сформовані пишні інтер'єри - це ознака хорошого достатку і наявності художнього смаку у власника житла

На фото: Інтер'єр заміський будинку в класичному стилі

На наступних фото ви можете подивитися декілька прикладів дизайну приватного заміського будинку в класичному стилі. Вони допоможуть вам визначитися з вибором інтер'єру для житла і створенням унікального проекту для ремонту приміщень.

На фото: Вітальня в холі заміського будинку

класичні інтер'єри заміського будинку можуть бути виконані в різних колірних варіаціях. Найбільш популярна нейтральна колористична основа з позолотою і колірними акцентами.

1. Марсаловий колір з великою кількістю золота

Дизайн спальні в будинку з елементами класики

даний інтер'єр спальні в заміському будинку в класичному стилі оформлений з використанням кольору марсала і великої кількості золотистої обробки, відображеної на фото. Її ви побачите в узорах стінових панелей, завитках на меблів , Поверхні портьєр та інших елементах декору.

2. Квіткова однотонність в дизайні спальні в заміському будинку

Дизайн гостьової спальні в заміському будинку. фото 2016

Наступний проект привертає увагу вишуканою рівномірністю і нейтральністю кольорової палітри. Незважаючи на квіткові візерунки шпалер, приміщення виглядає однотонним і по-домашньому затишним. Тут відчувається атмосфера «ситцевого» інтер'єру.

3. Біло-блакитне чарівність в інтер'єрі спальні в класичному стилі

Блакитні акценти в дизайні гостьової кімнати в заміському будинку. фото 2016

М'яка двокольорового - це одна з ознак класичних інтер'єрів. У дизайні приватного заміського будинку в класичному стилі на фото вона представлена ​​поєднанням білого і ніжно-блакитного кольорів. Обраний колористичне рішення надає розслабляючу дію на домочадців і оптимально підходить для спальні.

4. Кремово-рожевий дизайн-проект кухні в будинку

Рожеві акценти в інтер'єрі заміського будинку в класичному стилі

двоколірний дизайн проект заміського будинку має і інші варіанти виконання в класичному стилі. Одним з таких варіантів може стати інтер'єр з м'яким поєднанням кремово-бежевих і світло-рожевих тонів. Подібні переходи налаштовують на позитив з раннього ранку, тому добре підходять для кухні та їдальні.

На фото: Інтер'єр розкішної вітальні з люстрою і панорамним склінням

У кожен проект можна внести свою родзинку за допомогою оригінальних дизайнерських предметів.

5. телевізор в золотистому багеті

Дизайн вітальні з ТВ-панеллю в золотистому багеті

Класичний дизайн інтер'єру погано поєднується з сучасною технікою. Однак ви можете прикрасити улюблений телевізор широкою рамою з позолотою. Цей прийом дозволить вам здійснити м'який перехід від ретро до сучасності і додасть приміщенню додаткову стильність.

6. Стіл з мармурової поверхнею

Дизайн кухні в заміському будинку в класичному стилі

Мармур - це ще один атрибут класичного стилю. Їм можна обробити поверхню столу в обідній зоні. Глянцевий блиск мармуру посилить розкішну обстановки, а сам матеріал підвищить практичність кухонних меблів за допомогою властивої йому міцності і довговічності.

7. Пуфік в формі гарбуза в класичному інтер'єрі спальні

Дизайн спальні в заміському будинку. фото 2016

В наступному дизайні заміського будинку в стилі класика на доданому фото ви побачите незвичайний пуф в формі гарбуза. Його вигнуті ніжки відповідають всім уявленням про класичні будуарах. А сидіння відповідає дизайну круглих подушок на ліжку.

8. Журнальний столик-годинник в класичному стилі

Дизайн домашнього кабінету в класичному стилі

Строгий англійський інтер'єр говорить про те, що власник житла педантичний у вирішенні будь-яких питань, поважає точність і дотримується заведеного їм розпорядку дня. Для одного з таких замовників ми внесли в дизайн-проект незвичайний столик зі стільницею в формі циферблата. Виріб підкреслило англійську стильність і розміреність інтер'єру.

9. Настінний годинник у класичній ліпний рамі

Дизайн сходи в заміському будинку. фото 2016

Якщо у вашій передпокої не відчуваються нотки унікальності та оригінальності, повісьте на стіну масивний годинник в широкій ліпний рамі. Гіпсова узорчатость багета відмінно доповнить собою пілястри і позолоту, а сам годинник стануть ключовим елементом в приміщенні.

10. Дзеркало з фацетом в дизайні інтер'єру передпокою

Дизайн класичної бежевій передпокої в заміському будинку

для дизайну заміського будинку в класичному стилі на наступному фото було підібрано масивне дзеркало з фацетом. Воно прикрашає інтер'єр, насичує замкнутий простір яскравими переливами світла і успішно служить власникам житла зручним інструментом для ранкових зборів на роботу.

11. Декоративна сходи в мансардне приміщення

Дизайн холу зі сходами в будинку. фото 2016

Для доступу до мансарді зовсім не обов'язково монтувати стаціонарну сходову конструкцію. Її може замінити ажурна складна драбинка, оформлена в дусі класичних інтер'єрів. Вона не займає багато місця і забирається, при необхідності.

Вона не займає багато місця і забирається, при необхідності

Чимале значення в приміщенні має оздоблення стелі та стін. Від неї залежить загальне враження, що створюється кімнатою. У класичних інтер'єрах популярні:

  • ліпнина;
  • молдинги;
  • карнизи;
  • барельєфи;
  • вітражі;
  • лінкрусту з позолотою;
  • панно з натурального каменю;
  • пілястри;
  • дзеркальні панно.

12. Дзеркальні фрагменти на поверхні стелі

Дизайн вітальні з дзеркальними вставкамі.Фото 2016

Працюючи над цим проектом, приватні дизайнери Руслан і Марія Грін посилили атмосферу палацової обстановки дзеркальним покриттям стелі. Воно складається з прямокутних фрагментів з ромбоподібним фацетом. Кожен фрагмент обрамлений своєрідним багетом з позолотою. Така велика кількість дзеркальних поверхонь підкреслює розкішну кімнати і сприяє грі світла у вечірній час доби.

13. Вітражна вставка на стелі

Дизайн вітальні з вітражного вставкою. фото 2016

Основне освітлення кімнати можна доповнити розсіяним світлом, що виходить від вбудованого в стелю вітража . Це допоможе вам регулювати інтенсивність підсвічування. Крім того, барвистість вітража зробить класичний інтер'єр загадковим і незвичайним.

14. Фітобокс в дизайні мансарди заміського будинку

Дизайн класичного заміського будинку з рослинним панно

Якщо ви любите проводити дозвілля на лоні природи, внесіть в дизайн інтер'єра нотки екостилю. Це можна зробити за допомогою пишного рослинного панно за телевізором. Для того, щоб даний елемент декору не вибиватися із загального оформлення, виділіть її по периметру позолоченим багетом.

15. Вітражне скло в круглому вікні

Дизайн холу з вітражним вікном

Класичні інтер'єри характеризуються великою кількістю позолочених орнаментів і завитків. З ними добре буде поєднуватися вітражне скло у віконному отворі (за умови правильного підбору візерунка).

16. Панно з натурального каменю в ТВ-зоні

На фото: Панно з натурального каменю у вітальні будинку

Ніщо так не передає багатство відтінків бежево-коричневого монохрома як природні текстури каменю і дерева. Така обробка коштує дорого, додає обстановці респектабельний лиск і характерна тільки для інтер'єрів класу люкс .

17. стінові 3D-панелі з ромбовидної «стяжкою»

На фото: Розкішний сходовий хол будинку в класичному стилі

Парадна гвинтові сходи будинку в стилі класика може бути вирішена в палацової манері, де позолочена балюстрада, мармурові сходи і витончені дизайнерські панно виглядають гармонійно. Стіни в сходовому холі доречно декорувати м'якими 3D-панелями з імітацією каретної стяжки і інкрустацією.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама