Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Стильні меблі для вітальні

  1. Кутові моделі для вітальні: стиль і практичність
  2. Класичні меблі в інтер'єрі вітальні
  3. Продумані і естетичні дизайнерські рішення
  4. Стінки для вітальні кімнати
  5. Журнальні столики у вітальні
  6. Поширені помилки при організації простору і оформленні інтер'єру

вітальню по праву можна вважати особою квартири. Тут Ви приймаєте гостей, збираєтеся разом з домочадцями для спілкування, відпочиваєте від повсякденних турбот і трудових буднів. Зрозуміло, інтер'єр такої кімнати повинен бути естетичним і сприяє розслабленню.

Стильні меблі для вітальні - один з найважливіших елементів успішного інтер'єру. столи , Стільці, ліжка, дивани, шафи, крісла повинні не тільки радувати погляд, але і служити практичним цілям. Вбити двох зайців одним пострілом не так просто, як здається перший погляд. Але немає нічого неможливого. Прислухайтеся до наших порад і рекомендацій - і тоді Ви легко втілити в життя самі неординарні креативні ідеї.

Прислухайтеся до наших порад і рекомендацій - і тоді Ви легко втілити в життя самі неординарні креативні ідеї

Фото сучасних меблів в вітальню

Кутові моделі для вітальні: стиль і практичність

Головне правило: всі компоненти меблів повинні гармонійно поєднуватися один з одним. Пам'ятайте, що у вишуканому та продуманому інтер'єрі завжди є ядро, навколо якого формується загальна обстановка, атмосфера в квартирі. І найчастіше в якості цього ядра виступає меблі. Саме на меблі звертають увагу гості в першу чергу. І саме від неї залежить те, наскільки комфортно і затишно Ви будете відчувати себе вдома.

Якщо Ви живете в невеликій квартирі, а душа просить вишуканості та естетики, то придивіться до кутовий м'яких меблів . Такі меблі не тільки прикрашають інтер'єр, але і економить простір, якого так не вистачає в умовах обмеженого простору. Найбільш просунуті моделі здатні трансформуватися. Наприклад, витончений кутовий диван без проблем перетворюється в ергономічну ліжко. При покупці обов'язково зверніть увагу на фурнітуру - від її якості безпосередньо залежить довговічність конструкції.

При покупці обов'язково зверніть увагу на фурнітуру - від її якості безпосередньо залежить довговічність конструкції

Класичні меблі в інтер'єрі вітальні

Класика завжди крокує в ногу з модою. Основна мета даного напрямку - продемонструвати високий соціальний статус власника квартири, його неперевершений естетичний смак. Меблі з стандартного класичного набору включає в себе диван, крісла і стільці. Класика естетична в усьому - в якості матеріалу виготовлення стильних меблів для вітальні використовується високоякісне натуральне дерево, яке може як контрастувати з оббивкою, так і бути одного кольору з нею.

Класика естетична в усьому - в якості матеріалу виготовлення стильних меблів для вітальні використовується високоякісне натуральне дерево, яке може як контрастувати з оббивкою, так і бути одного кольору з нею

Класичні меблі для вітальні, фото

Продумані і естетичні дизайнерські рішення

Стильна м'які меблі для вітальні коштує недешево. Але мета виправдовує засоби - в дорогі моделі дизайнери вкладають величезні зусилля. Наприклад, щоб створити меблі для вітальні в стилі кантрі потрібно виконати ряд нелегких завдань: штучно зістарити поверхні, грамотно підібрати оббивку, візуально порівняти майбутній результат з різними напрямками в інтер'єрі.

Якщо Ваша мета - легка невимушена атмосфера, то зверніть увагу на меблі з штучного ротанга. Конструкції з цього матеріалу мають такі достоїнства, як міцність, стійкість до вологи, надійність і довговічність.

Конструкції з цього матеріалу мають такі достоїнства, як міцність, стійкість до вологи, надійність і довговічність

Без розуму від новинок технічного прогресу? Комп'ютер, телевізор, музичний центр та інші атрибути сучасної техніки - це чужорідні елементи для класицизму. А для направлення хай-тек - основні інгредієнти.

Для цінителів високотехнологічних рішень в інтер'єрі непоганим варіантом буде меблі в стилі мінімалізму. Пам'ятайте, що стільці, крісла, дивани і ліжка в даному напрямку на другому місці. На першому плані в вітальні - сучасна побутова техніка. Присутність дерева в хай-тек має бути зведено до мінімуму. Основні елементи - оббивка зі шкіри та її замінника, контрастні кольори.

Стінки для вітальні кімнати

Стильна і естетична меблі для вітальні у вигляді диванів, крісел , Ліжок, стільців та інших елементів - це чудово. Але погодьтеся, що для повноцінного залу всього цього недостатньо. Якщо вітальня простора, то велика частина простору буде пустувати. Тому зверніть увагу на стінки. Вони прикрасять інтер'єр і вмістять всі потрібні й непотрібні речі.

Хороше рішення для середнього гаманця - модульні меблі, що включає в себе шафи, тумби, полиці, шафки і інші вироби. На другому місці за популярністю - практична стінка-гірка. Такі меблі - відмінний варіант для невеликих квартир. Виглядає вона стильно, розкішно, вміщує в себе достатню кількість речей.

Виглядає вона стильно, розкішно, вміщує в себе достатню кількість речей

Журнальні столики у вітальні

Стильний журнальний столик - обов'язковий атрибут в квартирі педантичного людини. На нього можна поставити ноутбук, улюблені журнали, книги та інші невеликі, але потрібні предмети. Такий столик компактний - Ви легко можете переміщати його по кімнаті.

Поширені помилки при організації простору і оформленні інтер'єру

  • Однотонність інтер'єру. Багато хто не зовсім розбираються в дизайні люди дають шкідливі поради: рекомендують концентруватися на нейтральних колірних гамах і тільки на них. Але пам'ятайте, що без яскравих акцентів створити стильну обстановку просто неможливо;
  • Сучасні меблі для вітальні повинна бути не тільки витонченою, але і практичною. Пам'ятайте про це правило. Якщо Ви упустите або проллєте що-небудь, то повинні бути впевнені в тому, що на оббивці крісла або дивана це ніяк не відіб'ється;
  • Чи не рекомендуємо Вам грати в супер-дизайнера і намагатися поєднувати непоєднуване;
  • Не забувайте про те, що Ваша квартира - це житлове приміщення. Не перестарайтеся з строгістю. Інакше Ви отримаєте результат - не натхненну і естетичну атмосферу, а сіре подобу самого нудного офісу;
  • Чи не захаращувати простір непотрібними речами, а то квартира перетвориться в склад.

Інакше Ви отримаєте результат - не натхненну і естетичну атмосферу, а сіре подобу самого нудного офісу;   Чи не захаращувати простір непотрібними речами, а то квартира перетвориться в склад

Світ дизайну багатогранний і цікавий. Дізнатися все нюанси і деталі за раз практично неможливо. Шопінг-клуб Westwing - це чудовий віртуальний гід, який допоможе Вам розібратися в тонкощах Всесвіту інтер'єрів. Реєструйтеся! Ми пропонуємо увазі читачів цікаві і захоплюючі статті, які допоможуть перетворити інтер'єр Вашої квартири, наповнити домашню атмосферу естетикою і натхненням, а також щоденні унікальні акції. У нас Ви зможете купити стильні меблі зі знижками за найнижчими цінами. Доставка по всій Росії!

Доставка по всій Росії

Без розуму від новинок технічного прогресу?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама