Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вітальня спальня в одній кімнаті

  1. Як поєднати вітальню і спальню?
  2. Меблі для вітальні-спальні

У сучасних квартирах не завжди вистачає вільних приміщень, тому нерідко в межах однієї кімнати розташовуються відразу кілька зон: наприклад, вітальня часто об'єднується зі спальнею

У сучасних квартирах не завжди вистачає вільних приміщень, тому нерідко в межах однієї кімнати розташовуються відразу кілька зон: наприклад, вітальня часто об'єднується зі спальнею. Зробити простір будь-якої площі комфортним і затишним приміщенням дозволить продукція Виробничого об'єднання «Меблі для вас». Ми створюємо ергономічні та зручні в експлуатації предмети обстановки, які допоможуть навіть невеликого приміщення виконувати всі необхідні функції.

Як поєднати вітальню і спальню?

Відповідаючи на це питання, важливо зрозуміти, яка основна мета: «розчинити» функціональні зони один в одному або, навпаки, виокремити кожну з них. Це дозволить визначити, як саме буде обладнано приміщення. У першому випадку об'єднати функції допоможе покупка розкладного дивана: в зібраному вигляді він буде перетворювати кімнату в зручну вітальню, в розкладеному стані - в спальню. На жаль, у такого рішення є три істотні недоліки:

  • по-перше, диван доведеться щодня збирати і розбирати, що може стати проблемою для зайнятих людей;
  • по-друге, навіть найякісніший диван не здатний забезпечити повноцінний і комфортний відпочинок;
  • по-третє, якщо на дивані хтось сидить, відпочити не вийде.

Тим не менш, цей варіант є оптимальним в разі, якщо бюджет на обробку і ремонт вітальні-спальні невеликий, і єдино можливим в ситуації, коли площа приміщення не перевищує 20 м².

Другий спосіб організації простору - чіткий поділ функціональних зон. Для цього використовуються:

  • стаціонарні перегородки з гіпсокартону, склоблоків та інших матеріалів. Такий спосіб зонування виправданий у випадку, коли приміщення вітальні-спальні має витягнуту форму, стіну з двома вікнами і досить велику площу. Важливо пам'ятати, що метою не є створення монументального загородження - перегородка повинна бути легкою і світлою, нагадуючи ширму;
  • предмети меблів (стелажі без задньої стінки, шафи будь-якої висоти, високе узголів'я ліжка і навіть комод). Це більш практичний і менш клопіткий спосіб зонування;
  • штори (піднімаються, розсуваються, ковзаючі в одній площині). Легкі і романтичні фіранки є найбільш щадним поділом простору, забезпечуючи достатній ступінь приватності, але не ізолюючи зони вітальні та спальні;
  • подіуми. Якщо вільних метрів недостатньо, ліжко можна заховати в підставі піднесення.

Меблі для вітальні-спальні

Багатофункціональним може бути не тільки приміщення, а й обстановка, і саме такі меблі краще всього підійде для оформлення вітальні-спальні. Предмети-трансформери, елементи з місцем для зберігання речей, вузькі шафи від підлоги до стелі допоможуть раціонально і дбайливо використовувати навіть невелику площу.

Знайти практичні, зручні і недорогі стільці, ліжка і дивани для вітальні-спальні ви можете в каталозі виробів Виробничого об'єднання «Меблі для вас». Якість продукції підтверджена чотирирічної гарантією.

Інформація про товари - за номером: 8 800 700-03-25 (дзвінок безкоштовний).

Як поєднати вітальню і спальню?
Як поєднати вітальню і спальню?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама