Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Вітальня в сучасному стилі

  1. Для любителів екзотики
  2. Оформлення вітальні: про що варто пам'ятати?

Сучасний стиль - поняття розпливчасте Сучасний стиль - поняття розпливчасте. Іноді класичний інтер'єр виглядає більш стильно, ніж модерн або хай-тек. Зробити вітальню сучасної складно, але цілком реально. Головне - знати основні особливості модних інтер'єрів. Вітальні в сучасному стилі бувають різні. У справі оформлення найголовнішою кімнати в будинку, все залежить від смаку і переваг його господарів. Якщо Ви зважилися «оновити» власну вітальню, перегляньте численні фото сучасних інтер'єрів онлайн. Приєднуйтесь до нас, щоб отримати можливість побачити кращі інтер'єри для своєї квартири!

  • Великий диван. Великий і м'який диван можна назвати «родзинкою» сучасної вітальні. Це головна частина інтер'єру, яка задає тон всій кімнаті. Крім традиційних кутових диванів , Сьогодні популярність набирають невеликі місця для відпочинку, розташовані один навпроти одного. Вони не займають багато місця, а створення атмосфери комфорту і затишку цілком сприяють.
  • «Мобільні» меблі. Забудьте про непідйомні кріслах, які пересувають тільки під час генерального прибирання. Такі меблі в сучасній вітальні не зустрінеш. Великим і непідйомним тут може бути тільки вищезгаданий диван. Стільці, столи, пуфи і інші меблі легко транспортабельна. Її можна рухати, міняти місцями або переносити в інші кімнати.
  • Вбудована техніка. Розміщення техніки при проектуванні вітальні займає аж ніяк не останню роль. Тільки тепер тенденції змінилися. Величезні «постаменти» для телевізора у вигляді тумбочок більше не потрібні - сучасні плазмові панелі для економії простору вбудовуються в стіну. Акустична система багато місця також не займає. Її «ховають» в стіни, підлогу або стелю.
  • Яскраві акценти. Красиві вітальні в сучасному стилі неможливо уявити без цікавих акцентів - неодмінного атрибута наших днів. Яскравими можуть бути картини, подушки на дивані, статуетки та інші елементи декору. При виборі і розміщенні таких акцентів важливе почуття міри. В іншому випадку, Ви захламить власну вітальню красивими, але не поєднані між собою предметами.
  • Помірний мінімалізм. Ідеальна кімната чимось нагадує лобі хорошого готелю: всі меблі функціональна, нічого зайвого. Дотримуватися мінімалізму в його чистому вигляді не потрібно. Звичайно, у Вашій вітальні можуть бути книжкові полиці і шафки. Але ось громіздкі стінки, які помітно зменшують вільний простір, залиште в своїх дитячих спогадах. У сучасних інтер'єрах такого предмету меблів не зустрінеш. Запам'ятайте: все, що є в кімнаті, має візуально розширювати простір. А домогтися такого ефекту дозволяє тільки помірний мінімалізм.
  • Великі елементи декору. Декор вітальні в сучасному стилі неможливий без великих, іноді химерних елементів. Необхідний тон часто задають освітлювальні прилади і вази. Забудьте про люстрах і бра. Сьогодні в тренді - настільні і торшери різноманітних форм. Практично обов'язковим елементом декору для будь-якої сучасної вітальні - картина або фотографія на стіні. Особливо популярні твори мистецтва в абстрактному стилі. Кімнатних квітів у горщиках краще віддати перевагу живі в вазах. Маленькі вази з квітами або без краще розміщувати на журнальному столику, а ось великі - в кутку кімнати.
  • Скляний журнальний столик. Наявність скла в інтер'єрі додає йому якоїсь легкості. Можливо, саме тому практично всі сучасні дизайнери додають скляний журнальний столик в свої проекти кімнат. Форма столу може бути будь-який - круглої, квадратної, трикутної або овальної. Що стосується напівпрозорого скла, то його теж можна використовувати. Інтер'єр від цього тільки виграє.
  • Легкі фіранки. На масивний тюль і «офісні» жалюзі в сучасних віталень табу. Вони неминуче будуть перешкоджати проникненню природного освітлення в кімнату. Інша справа - фіранки пастельних тонів, які зроблять інтер'єр повітряним, і не будуть перешкоджати проникненню сонячного світла.
  • Спокійні кольори. У сучасних вітальнях торжествують м'які, пастельні відтінки. Краще, якщо вони будуть світлими. Стіни не потрібно робити яскравими. Все-таки вітальня - це місце прийому гостей - людей з різними смаками і звичками. Не дуже-то хочеться, щоб занадто яскрава кімната їх дратувала. А шанувальники всього строкатого можуть висловити свою пристрасть через елементи декору, наприклад килим .
  • Стелі з вбудованим освітленням. Маленька вітальня в сучасному стилі неминуче стане візуально просторіше після установки підвісних стель і вбудованого освітлення. На відміну від масивних освітлювальних приладів, точкові світильники зроблять стелю вище, а кімнату ширше. Хіба не про це мріють всі власники маленьких квартир?

Для любителів екзотики

Для любителів екзотики

Вітальні в сучасному стилі можна зробити незабутніми! Для шанувальників всього незвичайного, є як мінімум три варіанти оформлення сучасної вітальні.

Для шанувальників всього незвичайного, є як мінімум три варіанти оформлення сучасної вітальні

Якщо Ви відносите себе до любителів більярду, чому б і не зробити ігрову кімнату у власній вітальні? Більярдний стіл і барна стійка в поєднанні з традиційними атрибутами будь-якої кімнати відпочинку - диваном, кріслами і величезним телевізором виглядає просто чудово. А якщо Ви хочете вразити друзів наповал своїм новим ремонтом, кращого варіанту просто не знайти!

А якщо Ви хочете вразити друзів наповал своїм новим ремонтом, кращого варіанту просто не знайти

Родзинкою сучасної вітальні може стати величезний акваріум. Він привнесе в кімнату елемент чарівництва і зробить її незабутньою. Побувавши в такому міні-океанаріумі, гості захочуть повертати в Ваш будинок знову і знову.

Побувавши в такому міні-океанаріумі, гості захочуть повертати в Ваш будинок знову і знову

Камін в сучасному інтер'єрі вигідно доповнить загальну картинку. Камін вважається символом затишку і сімейного тепла. І зовсім неважливо, справжній вогонь чи ні. У будь-якому випадку, після установки каміна, кімната стане набагато затишніше.

Оформлення вітальні: про що варто пам'ятати?

При створенні вітальні в сучасному стилі можна легко «перемудрувати» з ремонтом і оформленням приміщення. Існують речі, які можуть зіпсувати навіть самий стильний інтер'єр.

  • Багаторівневі стелі. Вони створюють ефект захаращення простору.
  • Ламбрекени на вікнах. Віддайте перевагу легким фіранок.
  • Вази, фотографії, статуетки, свічники. У нерозумних кількостях вони просто захаращують квартиру.
  • Килими. Деякі дизайнери використовують східні мотиви в інтер'єрі, але робити це потрібно з особливою обережністю.
  • Стінки і гарнітури краще замінити акуратними поличками з підсвічуванням.

Часто виникає необхідність розділити вітальню на зони. Іноді це пов'язано з розширенням простору за рахунок об'єднання вітальні з кухнею. Бувають також випадки, коли більше ніде розмістити робоче місце або ігрову зону для дітей. Для створення ефекту зонування можуть використовуватися різні перегородки, додаткове освітлення та оздоблювальні матеріали. Перегородки можуть виготовлятися з цегли, гіпсокартону, допускається використання штор і розсувних систем. Але все ж краще встановити скляну конструкцію, яка візуально не буде зменшувати простір.

Сучасний дизайн вітальні - це поєднання пастельних відтінків з яскравими акцентами, нехитрі форми, ергономіка і функціональність. Практичність і простота є основними характеристиками даного інтер'єру. Сучасні меблі для вітальні виготовляється з якісних матеріалів з використанням новітніх технологій. Перевага віддається великим предметів і скляним деталям.

Для створення оригінального дизайну використовуються різні стилі інтер'єру вітальні. Поєднання елементів модерну, хай-тека і класики створює атмосферу комфорту, а концепція мінімалізму залишає досить вільного місця для відпочинку. Ознайомитися з прикладами оформлення вітальні в сучасному стилі Ви можете на сторінках шопінг-клубу WESTWING. Ми стежимо за останніми модними тенденціями в створенні інтер'єрів і ділимося ними з Вами

Ми стежимо за останніми модними тенденціями в створенні інтер'єрів і ділимося ними з Вами

Хіба не про це мріють всі власники маленьких квартир?
Якщо Ви відносите себе до любителів більярду, чому б і не зробити ігрову кімнату у власній вітальні?
Оформлення вітальні: про що варто пам'ятати?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама