Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Грунтовка авто: як проходить процес і що для нього потрібно?

Кожен автолюбитель прагне підтримувати екстер'єр авто в ідеальному стані Кожен автолюбитель прагне підтримувати екстер'єр авто в ідеальному стані. Звичайно, вдається це не завжди - з часом кузов отримує різні пошкодження. Ваша машина втратила свій презентабельний вигляд, а тому ви вирішили повністю оновити покриття на ній? Це вдала ідея, адже після якісного фарбування вона буде виглядати як новенька. Тільки вам варто врахувати, що одним лише нанесенням фарби справа не обмежитися. Щоб поліпшити зчеплення покриття з кузовом і запобігти корозійні процеси, треба попередньо провести ґрунтовку машини.

Що для цього необхідно? Вам потрібно замовити акриловий грунт на https://refinish.ua/category/grunty/ , Який дозволить підготувати кузов до подальшої фарбування. Вартість такого речовини помірна, тому вам не варто побоюватися за свій сімейний бюджет.

У багатьох автолюбителів вже виникло питання, а чи реально самостійно виконати грунтування кузова? Так, і дається воно простіше, ніж сама фарбування. Зверніть увагу, що наносити грунт доведеться за допомогою кракопульта. Запасіться і пензлем - вона буде потрібно для обробки речовиною невеликих ділянок перед фарбуванням. Заготовте заздалегідь шліфувальний папір (краще відразу кілька видів з різних зерном). За допомогою неї ви зможете вирівняти шар грунту, домагаючись ідеальної товщини покриття по всьому кузову.

Виберіть правильно ґрунтовку на https://refinish.ua/category/akrilovye-grunty/ - орієнтуйтеся не тільки на вартість речовини, але і на його властивості, швидкість висихання.

Як проходить грунтовка, що необхідно зробити перед нанесенням речовини? Відразу уточніть, скільки просихає кожен шар - дані є в інструкції до покриття. Це дозволить вам правильно розпланувати всі роботи. Потім займіться автомобілем. Вам належить закрити всі зони, які не підлягають грунтовці маскувальною папером - оберніть ручки, колеса, скла отвори, молдинги. Щоб закріпити її, використовуйте малярський скотч. Зверніть увагу, що маскування можна видалити тільки після повного висихання грунту.

Перед нанесенням речовини виконайте продувку кузова і протріть його спеціальною серветкою. Який тиск необхідно для розпилення речовини? Зазвичай радять встановлювати його в межах 2-4 атм.Первічний грунт наноситься тільки один раз. А ось вторинний вже розпорошується 2-3 рази.

Після повного висихання потрібно подивитися, чи немає на поверхні дефектів. Якщо ви виявили вади, то проведіть шліфування. Підійде не тільки шкурка, а й шлифмашина. Діяти треба обережніше, щоб не зняти більше грунтовки, ніж слід.

Ваша машина втратила свій презентабельний вигляд, а тому ви вирішили повністю оновити покриття на ній?
Що для цього необхідно?
У багатьох автолюбителів вже виникло питання, а чи реально самостійно виконати грунтування кузова?
Як проходить грунтовка, що необхідно зробити перед нанесенням речовини?
Який тиск необхідно для розпилення речовини?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама