Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Рідка гума однокомпонентна ГРУНТ ТЕХНОПРОК (Росія)

  1. Технічні характеристики холодної бітумної грунтовки
  2. Ціна грунтовки бітумно полімерної
  3. Грунтовка бітумна сертифікат відповідності

Праймер бітумно-полімерний ТЕХНОПРОК є прямою бітумну емульсію на водній основі. Використовується в якості грунтовки перед гідроізоляцією. Це може бути обмазочная рідка гума, полімерні покриття, бітумні мастики, рулонні матеріали тощо.

Для поліпшення характеристик холодна бітумна грунтовка модифікована водною дисперсією полімерів. Фасується по 4 і 10кг в пластикові відра.

Особливість бітумно-полімерної праймера ТЕХНОПРОК в тому, що в його складі немає органічних розчинників, тому є екологічно безпечним продуктом. Тому може без обмежень застосовуватися не тільки на відкритому повітрі, але і всередині житлових і офісних приміщень.

Нанесення грунтовки здійснюється вручну (кисті, валики) або автоматизовано. На фото показаний гудронатор-праймератор ТЕХНОПРОК РГ-01, клікабельно, можна збільшити.

На фото показаний гудронатор-праймератор ТЕХНОПРОК РГ-01, клікабельно, можна збільшити

Оскільки наші грунтовки на водній основі, то інструменти промиваються водою. Але апарат очищається розчинником або дизельним паливом (детально - див. Паспорт на установку). Гудронатор-праймератор раціонально використовувати на великих площах, зі складним рельєфом (примикання, парапети, цегляні стіни і т.п.

Праймер бітумно-полімерний повністю готовий до застосування. При грунтування сильно пористих підстав (наприклад, пінобетон) допускається додати воду не більше 10% за обсягом від бітумного праймера.

Без запаху. При висиханні не виділяє нічого, крім води. По суті, цей бітумно полімерний праймер на 30% складається з води, 60% - з бітуму і на 10% - латекси.

Бітумно полімерна грунтовка ТЕХНОПРОК з успіхом використовується під полімерні покриття для підготовки поверхні до нанесення бітумних мастик, щоб забезпечити підвищену адгезію між бетоном підстави і основним гідроізоляційним покриттям.

Пов'язує залишкову пил. Але при цьому не гарантує хорошої адгезії основного покриття по брудному і руйнується основи. Відзначимо, що навіть збільшений витрата бітумної грунтовки не сприяє зміцненню підстави, наприклад, бетону. Якщо потрібно зміцнити підставу, зробити бетон більш міцним, то для цих цілей рекомендуємо епоксидну грунтовку EpoxyPrimer XL-100 .

Ці два види грунтовок можна використовувати спільно. Наприклад, спочатку обробити бетон статі епоксидним складом, щоб добре просочити його і закріпити, а потім (після висихання) нанести тонкий шар бітумного праймера з витратою 100 ... 150 гр / м2.

Бітумно-полімерна ґрунтовка ТЕХНОПРОК відмінно підходить для спільного застосування з однокомпонентної рідкої гумою Еластопаз і Еластомікс. є аналогом грунтовки бітумної ПазПраймер .

Витрата бітумного праймера залежить від рельєфу і структури підстави. Для пористих, шорсткуватих і запилених поверхонь витрата бітумного праймера буде вище. Наприклад, по чистому металі - 100 гр / м2, а по пінобетону - до 500 гр / м2.

Глибока проникаюча здатність обумовлена ​​тим, що за консистенцією холодна бітумна грунтовка ТЕХНОПРОК практично є водою, його щільність 1100кг / м3. Тому при нанесенні на пористу, паропроницаемое, підстава легко проникає всередину по капілярів, закупорюючи їх частинками бітуму. Після насичення капілярів, коли основа більше «не може» прийняти в себе рідину, на поверхні утворюється бітумно-полімерна плівка, яка сприяє відмінній адгезії.

Слід розуміти, що бітумно-полімерна ґрунтовка не працює «на товщину» покриття. Її завдання - саме проникнути в основу і сформувати на поверхні тонку! плівку, товщиною 25 ... 50 мкм.

Якщо нанести склад з надлишком, то утворюються калюжі грунту, які сохнуть довго. Причому до тих пір, поки грунтовка залишається рідиною, її можна змити водою (дощем). Тому слід наносити матеріал без надлишків. Якщо точний витрата бітумної грунтовки на 1м2 невизначений, то має сенс покривати в кілька шарів.

За гладким, що не пористим підстав нанесення грунтовки здійснюється за один прохід, з витратою, приблизно, 100 ... 150гр. / М2. За пористою і шорсткою матеріалами витрата збільшується. В цьому випадку наноситься спочатку перший шар і можна візуально спостерігати, як рідина просочується всередину, потім - ще один раз, до тих пір, поки підставу здатне «приймати» в себе грунт. Як правило, навіть за дуже пористій бетону максимальна витрата бітумно-полімерної праймера на 1м2 становить 400 ... 450 гр.

Якщо витрата грунтовки бітумної на 1 м2 не є надмірною, то при нормальних умовах він висихає досить швидко:

При грунтуванні горизонтальної бетонної плити (подбетонка) під фундамент, влітку, при + 25град.С, при відносній вологості 55%, під прямими сонячними променями, час сушіння - не більше 15 хвилин.

При грунтуванні підлоги ванної кімнати в квартирі, при + 22град.С, відносної вологості 70%, при закритих дверях ванної кімнати, при загальній вентиляції, час сушіння - до двох годин.

Технічні характеристики холодної бітумної грунтовки

Бітум попередньо диспергирован і емульгованих, після чого модифікований латексу і розподілений у водному середовищі. Внаслідок чого формується дисперсная середовище, де частинки бітуму 5 ... 10мкм знаходяться в рівноважному стані.

Технічні характеристики праймера бітумно-полімерної ТЕХНОПРОК наведені в таблиці.

найменування показника

характеристика показника

Зовнішній вигляд

Рідина темно-коричневого кольору.

Питома вага

1,1

Вміст сухої речовини

60 ± 2%

витрата

0,1 ... 0,45кг / м² в залежності від підстави

Робоча температура

> 5 º

теплостійкість

> + 90ºС

час висихання

15 ... 120 хвилин в залежності від зовнішніх умов і витрати

Зміщуваність з водою

не більше 10%

Стійкість до затоплення водою

після висихання водою не розчиняється

Праймер бітумно-полімерний має сертифікат якості. Для виробництва даного продукту компанія ТЕХНОПРОК використовує пряму аніонну бітумно-латексні емульсію на водній основі, виробництва ізраїльського заводу Pazkar.

Холодна бітумна грунтовка повністю готова до застосування і не требут попереднього розігріву.

Ціна грунтовки бітумно полімерної

У сезоні 2018 року ціна ціна грунтовка бітумна праймер в відрі 10кг посилання - 1 818 руб. Це дорожче, ніж традиційні склади, але слід розуміти, що це бітумно-ПОЛІМЕРНА грунтовка на водній основі. Істотно дешеле ми пропонуємо купити грунтовку бітумну без додавання полімерів.

Детально про бітумному праймері по 991 руб за 20 кг

Щоб уточнити всі актуальні ціни грунтовки бітумно-полімерної, отримаєте собі на е-мейл прайс лист компанії ТЕХНОПРОК. Для цього слід заповнити невелику форму.

Наші ціни висилається роботом автоматично, в ту секунду, коли натискаєте на кнопку Отримати прайс.

Грунтовка бітумна сертифікат відповідності

При тривалому зберіганні праймер бітумно-полімерний розшаровується: в донної частини осідає більше важка латексна фракція, а нагорі залишається легка бітумна дисперсія. Тому перед застосуванням матеріал обов'язково слід перемішати вручну, використовуючи кисть, валик або інший підручний інструмент, приблизно 1 ... 2 хвилини.

Бітумно полімерна грунтовка ТЕХНОПРОК відмінно поєднується з бітумно-полімерними гідроізоляційними покриттями, відомими, як рідка гума. Цим терміном в Росії називають холодні бітумно-полімерні мастики на водній основі торгових марок Еластопаз і Еластомікс.

Ці мастики наносяться вручну. Грунтовка бітумна ТЕХНОПРОК має сертифікат відповідності, як екологічна та готова до застосування холодна бітумна грунтовка. Тут можна виділити кілька основних напрямків:

Грунтування бетонної підлоги перед гідроізоляцією ванної кімнати, санвузли, квартири, офісного або адміністративного приміщення, торгових, складських або виробничих площ. Детальна інформація про гідроізоляцію підлоги своїми руками тут .

Ґрунтування підлоги і стін підвалу. Гідроізоляція зсередини підземних приміщень має свою специфіку. Обробка підстави бітумних праймером до нанесення мастики є важливою складовою технологічного процесу. Детальна інформація про гідроізоляцію підвалу своїми руками тут .

Грунтування горизонтальної плити і вертикальних стін фундаменту, в т.ч. стрічкового. Детальна інформація про гідроізоляцію фундаменту своїми руками тут .

Грунтування ділянок плоскої покрівлі за старим основи (рулонні бітумні матеріали або мастики) або по стягуванню. Це може бути ремонт або гідроізоляція даху гаража, поточний ремонт плоскої покрівлі, пристрій примикань і вузлів і т.д. Детальна інформація про гідроізоляцію покрівлі своїми руками тут .

Оскільки праймер бітумно-полімерний ТЕХНОПРОК є матеріалом на водній основі, вона не має запаху і не виділяє ніяких шкідливих речовин (випаровується тільки вода), має і сертифікат відповідності, то без обмежень застосовується для внутрішніх робіт в замкнутих приміщеннях.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама