Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Операція "Деінсталяція". Альтернативи установника Windows

Ніколи не замислювалися, чому з часом Windows працює все повільніше і повільніше, виникають помилки і зависання? У більшості випадків це відбувається з вини розробників програм. 90% софта після видалення оставлет за собою таку кількість сміття, що ніяка система не витримує. Уявіть, що буде з вашою квартирою, якщо до вас кожен день хтось буде приходити і життєрадісно смітити. Те ж саме і з Windows: тисячі непотрібних файлів, десятки тисяч битих ключів реєстру, сотні відсутніх бібліотек ... Працювати стає неможливо. Як все це виправити? Уже ніяк, перевстановлення системи. А ось запобігти такому розвитку подій в буд \ ущемити цілком реально.

Гвоздь сьогоднішньої добірки - Total Uninstall. Утиліта створює знімки системи до і після установки будь-якого софта, щоб при деінсталяції його можна було видалити дочиста.

Перед інсталяцією який-небудь програми обов'язково закрийте всі активні програми (браузер, програвач, ігри - абсолютно все, що може зробити знімок неакуратним). Не забудьте перевірити лоток CD / DVD-ROM. Ось тепер можна приступати до головного.

Власне процес установки можна поділити на три етапи. Перший - створення вихідного знімка системи. Програма запам'ятає всі файли і папки на обраних дисках, а також всі ключі реєстру. Не треба непритомніти, це досить швидко (на файлову систему NTFS буквально 10-20 секунд).

Коли знімок буде готовий, запуститься установка програми. Тут все стандартно. А ось після закінчення інсталяції потрібно пам'ятати кілька моментів. Перше: якщо тільки що поставлена ​​утиліта вимагає перезавантаження - то не будьте букой, погоджуйтеся. Після перезавантаження Total Uninstall продовжить свою справу. Друге: обов'язково запустіть встановлену програму, дійдіть до головного вікна (якщо вона просить поставити якісь настройки) і закрийте її. Потрібно це тому, що майже весь сучасний софт вносить зміни до реєстру і файлову систему при першому запуску.

Все, тепер робіть кінцевий знімок системи. Покінчивши з цим, Total Uninstall представить вашому погляду всі зміни, знайдені під час установки. У будь-який момент можна повністю видалити з комп'ютера будь-яку програму. Можливо, деякі файли залишаться, але це не критично - їх легко можна очистити вручну. Головне, що все буде видалено з реєстру, а значить, швидкість роботи Windows залишиться колишньою. Навіть якщо через ваш вінчестер мігрують сотні програм та ігор, операційка працювати буде майже так само швидко, як після переустановлення. Неймовірно, але факт.

Ще більш функціональна, але не настільки зручна утиліта - Advance Uninstaller PRO 2006. З усіх її можливостей головними є дві: стандартне видалення софта і моніторинг установок. Що таке моніторинг, ми вже говорили трохи вище, так що поширюватися про цю функцію особливо не будемо. Скажемо тільки, що тут вона реалізована трохи гірше (менш наочно), ніж в Total Uninstall.

Зате звичайна деінсталяція така гарна. Список встановлених програм будується миттєво, є підтримка Drag'n'Drop (тобто можна просто перетягнути ярлик потрібної програми на іконку Advance Uninstaller), а після завершення процесу утиліта перевірить, чи не залишилося якого сміття від видаленої програми (робоча папка з файлами або там запис в реєстрі). Звичайно, така деінсталяція не зрівняється по чистоті з моніторингом, але це все-таки краще, ніж взагалі нічого.

Додаткових можливостей у програми не менше, ніж в якому-небудь оптимізаторі. Є менеджери шрифтів, автозавантаження і сервісів (останній не дуже корисний), пошук сміттєвих файлів і порожніх папок, чистильник і оптимізатор реєстру. Також можна пошкребти мітелкою браузери (Internet Explorer або Mozilla Firefox): видалити тимчасові файли, cookies, історію відвіданих сторінок, плагіни (ох, як вони люблять вбудовуватися без вашого відома!) І компоненти ActiveX.

Є, однак, програми, які не по зубах навіть Total Uninstall. Але і на них знайдеться управа. Ось деякі найкорисніші «швабри».

Uninstall Messenger видаляє гидотний Windows Messenger (завинив у тому, що стартує разом з Windows, жере ресурси і ні чорта не робить). Розправляється з ним програма жорстоко, без будь-яких попереджень: запускаємо файлик uninstall.exe - і від «Мессенджера» не залишається і сліду. Врахуйте, що видалення відбувається відразу, без всяких діалогових вікон. Процедура абсолютно безпечна для системи.

Ніколи не замислювалися, чому з часом Windows працює все повільніше і повільніше, виникають помилки і зависання

Uninstall Messenger

DirectX Happy Uninstall начисто видаляє всі відомі на даний момент версії DirectX. Це буває корисно в тих випадках, коли на свіжих версіях DirectX старі (та й нові, чого вже гріха таїти) гри починають глючити, в той час як раніше вони працювали нормально. Стандартними засобами видалити DirectX не можна. Ось тут-то і знадобиться DirectX Happy Uninstall.

DirectX Happy Uninstall

І, нарешті, Driver Cleaner Pro повністю видаляє з системи деякі драйвери, в тому числі драйвери всіх популярних нині відео- і аудіокарти. Обов'язково прочитайте довідку до програми, там детально розписано, як їй правильно користуватися. Якщо ви не знаєте англійську, прочитайте файл readme_rus.txt (знаходиться в архіві з програмою на наших DVD) - там все інструкції наведені російською мовою. Врахуйте, що якщо ви щось зробите не так, можуть виникнути проблеми з системою. Ми вас попередили.

Driver Cleaner Pro

Ніколи не замислювалися, чому з часом Windows працює все повільніше і повільніше, виникають помилки і зависання?
Як все це виправити?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама