Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

3 ради, як вибрати жіночу подовжену куртку

Тренд цього сезону - подовжені куртки. Вони не тільки стильно виглядають, але і добре зігрівають, що особливо важливо для тих, хто живе в регіоні з суворим кліматом. Таким чином, чоловічі та жіночі подовжені куртки поєднують в собі стиль і функціональність.

Таким чином, чоловічі та жіночі подовжені куртки поєднують в собі стиль і функціональність

Сьогодні у продажу представлено багато різних моделей верхнього одягу як для жінок, так і для чоловіків, так би мовити, на будь-який смак і колір. Але для того, щоб вибрати жіночу подовжену куртку, яка б не тільки зігрівала, а й добре сиділа на фігурі, мало керуватися лише власними смаковими уподобаннями.

  • Для того, щоб оцінити теплотворні особливості куртки, необхідно звернути увагу на матеріали, з яких вона виготовлена. Кращими вважаються мембранні курточки. На відміну від інших варіантів, мембрана забезпечує надійний захист від снігу, вітру і опадів, а також дозволяє виходити випаровуванням назовні, тому в такому одязі не буде холодно на вулиці чи жарко в приміщенні. Теплоізоляційні та захисні властивості виробу посилюються при наявності таких матеріалів, що утеплюють як прімалофт і тунсілейт. У порівнянні із застарілим синтепоном і натуральним пухом, вони майже не вбирають воду, набагато менше важать і набагато краще гріють в морози. Плюс до всього, ці штучні утеплювачі не об'ємні, що дуже важливо для жінок з пишними формами.
  • Також потрібно визначитися з фасоном. У цьому випадку вибір буде залежати від ваших уподобань і індивідуальних особливостей тіла. Подовжені курточки хороші тим, що вони прекрасно приховують такі проблемні зони, як повний живіт або широкі стегна. Така особливість в поєднанні з правильно підібраним фасоном дозволить візуально скорегувати вашу фігуру, надаючи їй більше елегантності і жіночності. Відзначимо, що зараз актуальні класичні злегка приталені і вільні варіанти, які зовні нагадують «парку».
  • Не забувайте, що куртку потрібно міряти на ту ж одяг, яку ви плануєте носити разом з нею. Це необхідно, оскільки так ви зможете підібрати найбільш комфортну за розміром модель, яка не буде обмежувати ваших рухів навіть під час активних прогулянок. Найчастіше під низ надягають флісовий або вовнової джемпер і термобілизна.

Відзначимо, що багато куртки мають різні аксесуари, які посилюють захисні властивості виробу. Наприклад, капюшон з козирком, рукава з прогумованими манжетами через палець, утяжки на високому комірі і інші деталі, які роблять подовжену куртку ще більш функціональною.

Детальніше: Азимут Спорт


Георгій Максимов

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама