Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Як зробити кухню на балконі, 28 ФОТО ПРИКЛАДІВ, спальня на балконі своїми руками, вибір меблів, переробка балкона в кімнату

  1. зміст:
  2. Ідеї ​​для переробки
  3. Переробка під кухню
  4. спальня
  5. Переробка балкона в бібліотеку, кабінет, гардеробну, спортзал, дитячий

Господарі житлових метрів в багатоповерхівках давно придумали спосіб, як збільшити корисну площу своєї квартири за рахунок переробки балкона . При раціональному підході навіть дуже маленький простір можна перетворити в затишне і функціональне приміщення. Детально продуманий дизайн і грамотна переробка балкона під кімнату дозволяють дістати дорогоцінні квадратні метри житлової площі не тільки під комору або затишну зону відпочинку, але для пристрою спальні , Кухні або їдальні, дитячої, спортзалу, бібліотеки і навіть сауни. Далі ми розповімо, як з балкона зробити кімнату, і максимально ефективно використовувати цей простір.

зміст:

ремонт

Перепланування балкона в кімнату починається з попереднього ремонту. Необхідно засклити і утеплити балкон зовні, потім можна приступати до робіт усередині приміщення.

Порада: щательно підбирайте матеріали для переробки балкона і лоджії, вони повинні бути легкими, щоб уникнути перевантаження на перекриття.

Перш за все, необхідно зробити інженерні комунікації: електрика, опалення, підведення каналізації та води. Така переробка вимагає спеціальних дозволів, тому слід отримати всі погодження до початку ремонту.

Важливо: батареї центрального опалення на балкон виносити не можна.

Проблема опалення вирішується за допомогою теплих підлог, або електричних обігрівачів.

Після прокладки комунікацій, слід:

  • обстежити приміщення на предмет протягів і утворення конденсату; усунути недоліки;
  • вивести грибок;
  • обробити поверхні антисептиками;
  • гидроизолировать, 2 шари бітумної мастики.

Потім можна починати утеплення на балконі зсередини. Утеплювач укладається в 2 шари, закривається пароізоляцією і набивається каркас, на який кріпиться фінішна обшивка. Вибір матеріалів для облицювання залежить від призначення приміщення і дизайну: для кухні - це пластик і плитка, для ігрової кімнати - з екологічно чистих матеріалів, для бібліотеки - дерево.

Переробка на балконі, приклад використання корисної площі

Перепланування балкона вимагає вивірених дій, приміщення маленьке, важливо раціонально використовувати кожен сантиметр простору. Перед початком облицювальних робіт складіть проект, в якому відобразіть розміри і розстановку меблів.

Переробка балкона в кімнату, фото місця для відпочинку

Ідеї ​​для переробки

Далі ми розберемо основні моменти переобладнання балкона в окрему функціональну кімнату, з урахуванням відведеної для приміщення специфіки.

Переробка під кухню

Кухня на балконі - найбільш радикальна переробка для володарів маленьких квартир. Щоб забезпечити перенесення кухні необхідно заздалегідь затурбується деякими питаннями, і починати переробку треба з скління. Дуже важливо вчасно провітрювати балкон, щоб не накопичувався конденсат і запахи, тому склопакети повинні відкриватися, не заважаючи доступу до меблів.

Переробка балкона під кухню, зручне відкриття вікна для провітрювання. При правильній плануванні вміститься і обідня зона.

Специфічно для кухонного простору і велика кількість електроустаткування, тому приділіть особливу увагу електропроводці: передбачте розетки для чайника, витяжки, плити, духовки і холодильника і побутових приладів.

Кухня на балконі, фото розміщення побутової техніки

Переробка під кухню вимагає особливої ​​уваги до водопроводу і каналізації. Під час прокладки труб, не вдасться уникнути штробления стін. Після влаштування водопроводу труби закриваються коробами, а якщо ви робите капітальний ремонт, то їх можна заховати в підлозі.

З каналізацією доведеться повозитися, так як на кожен метр труби потрібно ухил в 1 см, а діаметр труби не може бути менше 5 см, крім того в системі не повинно бути крутих поворотів і перегинів. Щоб забезпечити стік, потрібно високий і просторий короб, щоб закрити каналізацію частина стіни відокремлюють листом ГВЛ.

Матеріали підійдуть такі ж, як і на звичайній кухні: пластик або кахельна плитка. Кухонний гарнітур проектується так, щоб задіяти всю площу, як правило, це вбудовані меблі.

Переробка під кухню, при ретельно продуманому плануванню, можна вмістити барну стійку і обідній стіл.

Важливо: Використання на балконах газової плити заборонено!

спальня

Переробка балкона під спальню - найбільш затребувана перепланування приміщення. Під час ремонту важливо приділити особливу увагу утепленню та матеріалами для обробки кімнати. Оптимальне рішення - обшити каркас гіпсокартоном і наклеїти шпалери, так само підійдуть більш стійкі рідкі шпалери. Якщо дизайн квартири витриманий в еко- або класичному стилі, то безперечно будуть виглядати вагонка, дерев'яні панелі або сучасні покриття: коркове, бамбукове тощо.

спальня на балконі, фото інтер'єру в стилі модерн.

Щоб спальня на балконі не здавалася тісної, в обробці краще віддати перевагу світлим тонам, текстиль може бути будь-якого кольору.

Ліжко на балконі, фото відкидного механізму: спальне місце ховається в шафу - раціональна переробка балкона.

Особливу увагу доведеться приділити меблів. Ідеальним варіантом стане відкидне ліжко-шафа, яку вдень можна прибрати. Якщо такої необхідності немає, то можна організувати вбудоване спальне місце. Широка стільниця на підвіконня замінить приліжкові тумбочки.

Переробка в кімнату відпочинку, вбудоване спальне місце на балконі.

Переробка балкона в бібліотеку, кабінет, гардеробну, спортзал, дитячий

Найчастіше переробка влаштовується заради створення затишного куточка, де приємно побути на самоті, попрацювати, зайнятися спортом або просто відпочити. Крім того, вбудовані полиці, шафи, винесені на балкон тренажери, розвантажать житлові кімнати.

Переробка великого балкона під спальне місце і робочий кабінет.

Вбиральня на балконі повинна бути світлою і зручною. Варіантів розміщення меблів багато: це можуть бути закриті шафи або системи зберігання з висувними ящиками і штангами. Під час обшивки каркаса з гіпсокартону роблять ніші, в які потім вбудовуються полки і перекладини для вішалок, в одній із шаф виділяють місце під комору.

Гардеробна кімната на балконі, фото вбудованого закривається шафи.

Важливо: При розміщенні на балконі відкритої вбиральні системи, щоб захистити речі від вигорання, на вікна слід повісити штори або жалюзі, які не пропускають ультрафіолетові промені.

Переробка балкона, фото кабінету.

Переробка балкона в кабінет актуальна, якщо потрібен тихий куточок для роботи. Меблі краще замовити вбудовану, щоб максимально задіяти всю територію. На великих балконах робоче місце поєднують з бібліотекою або з місцем для відпочинку. При грамотній плануванні в іншому кутку від столу поміщається крісло-ліжко і турнік для підтягування.

Переробка під спортзал, фото бігової доріжки.

Ще одне вдале рішення для переробки - спортивний куточок на балконі. Перетягнувши бігову доріжку і інші тренажери, ви не будете заважати домочадцям. Але переробка під спортзал має ряд вимог:

  1. Пол - ковролін для промислових об'єктів або тафтовое полотно.
  2. Світло - люмінесцентна лампа на кожні 2 м2.
  3. Дзеркало з максимальним оглядом.

Спортивний куточок на балконі.

Переробка під дитячу не вимагає радикальних змін приміщення. Досить правильно організувати простір:

  • визначити ігрову зону, встановити шафу або коробки для іграшок;
  • місце відпочинку, розташувати маленький диванчик;
  • місце для занять дитини, поставити столик і підвести додаткове світло.

Дитяча на балконі, фото шафи, виготовленого на замовлення.

Для обробки кімнати вибирайте безпечні для здоров'я матеріали. Якщо дитина маленька, стіни рекомендується обшити м'якими панелями, на висоту 120 см від підлоги, а на підлогу передбачити м'яке покриття.

Важливо: Якщо призначення балкона - ігрова, захистіть вікна гратами або поставте фурнітуру, яка не дозволить дитині відкрити вікно самостійно.

Найсміливіші влаштовують на балконі міні сауну. Звичайно, така переробка потрібен дозвіл, але баня на балконі - це реально. Виробники пропонують вже готові моделі парилень, не всі вони проходять по ширині, тому слід провести заміри і при необхідності розширити балкон.

Сауна на балконі, фото готової кабінки.

Переробка балкона під сауну має вимоги:

  • наявність димоходу і вентиляції;
  • стіни в місці монтажу кабінки повинні бути глухими;
  • гарне утеплення підлоги, стелі і стін;
  • обробка матеріалів протипожежним складом;

Важливо: Коли встановлюється сауна на балконі своїми руками, піч краще купити в магазині, такі вироби вже пройшли випробування, відповідають вимогам СНиП та затверджені ГОСТом.

Переробка балкона під місце відпочинку, фото гамака.

Якщо балкон зовсім маленький на ньому можна повісити гамак, влаштувати альтанку, поставивши столик і стільчики, або комору для зберігання речей і овочів. Переробка балкона під кімнату не вимагає спеціальних навичок, головне ваше бажання і трішки фантазії.

Схожі статті

  • Штори на балкон, 12 ФОТО ПРИКЛАДІВ дизайну штор для лоджій і балконів, поради у виборі фіранок, порівняння рулонних, римських і класичних штор для лоджій

    Штори на балконі і лоджії - це захист від сонячного світла, як наслідок, сильного нагріву, краса, затишок і конфіденційність внутрішнього простору Штори на балконі і лоджії - це захист від сонячного світла, як наслідок, сильного нагріву, краса, затишок і конфіденційність внутрішнього простору ....

  • Оформлення дитячої спальні для дівчинки: вибір меблів, шпалер, декору, 26 ФОТО красивих дитячих спалень для дівчаток маленьких і підлітків, для двох дітей

    Коли в родині з'являється дитина, він стає центром загальної уваги Коли в родині з'являється дитина, він стає центром загальної уваги. Щоб малюк ріс здоровим, швидко розвивався, необхідно правильно облаштувати ...

  • Фото приклади дизайну спальні кабінету, поради щодо розміщення робочого місця, варіанти планування і зонування інтер'єру, вибір меблів для кабінету спальні

    Виділити під робоче місце окрему кімнату може дозволити собі не кожен, спальня кабінет в цьому випадку стане відмінним виходом із ситуації Виділити під робоче місце окрему кімнату може дозволити собі не кожен, спальня кабінет в цьому випадку стане відмінним виходом із ситуації. Головне -...

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама