Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Алюмінієве скління балконів

Алюмінієве розсувне скління балкона один з найпопулярніших в даний час варіантів. Рама конструкції проводиться з пофарбованого алюмінієвого профілю. Даний вид виробів відноситься до категорії «холодного» скління, що означає, приблизно однакову температуру на лоджії і на вулиці. Це один з мінусів системи. Однак і плюси її незаперечні.

Однак і плюси її незаперечні

Пофарбований методом порошкового напилення профіль відмінно переносить вплив навколишнього середовища, не боїться вологи, сонячних променів, не піддається корозії, не деформується і не вицвітає. Вироби невибагливі і не вимагають специфічного догляду: необхідно протирати їх від пилу а також періодично змащувати гумові ущільнювачі. Пофарбований методом порошкового напилення профіль відмінно переносить вплив навколишнього середовища, не боїться вологи, сонячних променів, не піддається корозії, не деформується і не вицвітає Якщо ви не плануєте використовувати лоджію як житлове приміщення, розміщувати там зимовий сад або кабінет, то показники теплоізоляції для вас не особливо важливі. Основна вимога до розсуненні з алюмінію - захист від дощу, вітру, пилу.

На відміну від пластикових конструкцій рама з алюмінієвого профілю вужча, що збільшує площу заповнення склом, і відповідно дозволяє сонячним променям безперешкодно проникати в приміщення.

Конструктивно таке скління - це рами з алюмінієвого профілю зі склом, кілька стулок рухаються по напрямних. І це дуже зручно, так як стулки у відкритому стані не «з'їдають» вільний простір на відміну від орних. Конструктивно таке скління - це рами з алюмінієвого профілю зі склом, кілька стулок рухаються по напрямних Герметичність виробу забезпечується ущільнювачем з гуми, який розміщується між рамою і заповненням зі скла. Ущільнювач захищає приміщення від дощу, пилу і бруду. Дренажні отвори в рамі відводять дощову воду. Сама конструкція відрізняється легкою вагою. Це важливо, тому що при склінні великих площ необхідно враховувати вагову навантаження. Алюмінієве скління легко і швидко монтується на об'єкті.

Безпека приміщення забезпечується засувкою, яка блокує відкривання стулок зсередини.

Скління з алюмінію користується успіхом багато в чому завдяки своїй надійності і тривалого терміну експлуатації. Скління з алюмінію користується успіхом багато в чому завдяки своїй надійності і тривалого терміну експлуатації

Основна перевага - економічна вигода. Вартість алюмінієвого скління балкона значно нижче, ніж скління пластиком. Крім того холодне скління не вимагає робіт по утепленню самого балкона. Розрахувати ціну можна, скориставшись калькулятором скління балконів на нашому сайті.

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама