Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Об'єднання лоджії і балкона з кухнею в Москві

  1. Чи законно об'єднання балкона з кухнею?
  2. Етапи приєднання балкона до кухні
  3. Чому об'єднання кухні і лоджії замовляють в RemontProfi?
  4. Відгуки наших клієнтів
  5. Чому обирають нас?
  6. Замовити і запросити вартість об'єднання лоджії з кімнатою

Кухні рідко бувають просторими. У хрущовках і сталінках їх площа становить 4-6 квадратних метрів, а в новобудовах рідко буває більше 10 «квадратів». У такому тісному просторі потрібно поставити холодильник, стіл, інші меблі і техніку, при цьому повинно вистачити місця для приготування їжі і прийому їжі. Як розширити корисну площу? Відповідь - об'єднання кухні з балконом. Після комплексної перепланування і знесення балконного блоку тут можна буде встановити велику техніку або організувати міні-їдальню.

Чи законно об'єднання балкона з кухнею?

Приєднання може проводитися двома способами:

  • повний демонтаж стіни,
  • видалення тільки балконного блоку.

Вартість від від 800 руб. / Кв. м

чорнові матеріали 3050 руб. / кв. м

Якщо збираєтеся зносити стіну, готуйтеся до паперової тяганини. Для отримання дозволу, буде потрібно:

  • Викликати спеціаліста з БТІ для внесення змін в технічний паспорт.
  • Отримати новий план-проект.
  • Передати документи у житловій комісії і дочекатися висновку.
  • Узгодити роботи в СЕС.
  • Звернути за дозволом в МНС РФ.
  • Передати до суду довідку про склад сім'ї, дозволу членів сім'ї на перепланування, підтвердження того, що роботи проводяться не на об'єкті архітектурної спадщини.
  • Віднести рішення суду в БТІ і отримати новий техпаспорт квартири.
  • Забрати в Реєстраційній палаті нове свідоцтво на право власності.

Прибирати балконний блок зручніше - це не вимагає дозволу з БТІ. На місці старого підвіконня можна поставити стільницю або створити повноцінну барну стійку. Після суміщення кухні з балконом в кімнаті буде більше природного світла, а на узгодження і самі роботи піде в рази менше часу.

Етапи приєднання балкона до кухні

Можливості суміщення залежать від будівельного проекту і матеріалу зведення вашого будинку. Ще на підготовчому етапі ми з'ясовуємо, чи є фасадна стіна несучої. В цьому випадку можливостей для її модифікації менше.

Ми працюємо за такою схемою:

  1. Складання проекту перепланування.

На цьому етапі аналізується тип вашого будинку, розраховуються можливості демонтажу підвіконного блоку, запитується технічний висновок. Ми забезпечимо вам повну підтримку при узгодженні проекту в контролюючих органах.

  1. Знесення розділових конструкцій.

Можливості по об'єднанню лоджії з кухнею в панельному будинку і в монолітній будівлі відрізняються. Майстри проводять оцінку на місці.

  1. Утеплення й засклення балконного простору.

Наші фахівці ставлять обрешітку, укладають шари утеплювача , Забезпечують гідроізоляцію. Ми також виконаємо повну обробку стін, стелі, підлоги і огорожі.

  1. Монтаж міжкімнатних перегородки.

Вона потрібна для додаткової ізоляції від сторонніх звуків. При переплануванні ми робимо повноцінне опалення з електричними обігрівачами - все в рамках закону.

безвідсоткова розстрочка

на усі послуги

Чому об'єднання кухні і лоджії замовляють в RemontProfi?

На нашому сайті ви зможете подивитися фото інтер'єру з приєднанням лоджії до кухні. Серед причин почати роботу з RemontProfi наступні:

  • ми працюємо з будь-якими типами і проектами будинків,
  • наші фахівці розробляють ексклюзивний дизайн інтер'єру,
  • всі завдання можна замовити під ключ ,
  • досвідчені юристи вирішать всі питання, пов'язані з узгодженням перепланування.

Щоб довідатися про ціни на приєднання балкона до кухні і зробити замовлення, телефонуйте нам або залиште заявку в формі на сайті.

Відгуки наших клієнтів

Балкон давно вимагав ремонту, але якось то грошей не було, то бажання ним займатися. Одного разу прийшла в гості до подруги, у якої давно не була, а у неї там справжній зимовий сад. Так загорілася, що подзвонила ввечері в "Ремонт профі" (тут вона і замовляла обробку). Всі питання були вирішені дуже швидко, майстрів теж довго чекати не довелося. Балкон став моєю улюбленою кімнатою) Подумую обробити кухню і вже знаю, куди буду дзвонити)

Тетяна | лютого 2018 | Читати всі відгуки

Чому обирають нас?

Чи не виходимо за рамки кошторису

Гарантія на всі види робіт

Поетапна оплата робіт

Зрозумілі і прозорі кошторису

Офіційний договір

Понад 7 років досвіду

додаткові знижки

Замовити і запросити вартість об'єднання лоджії з кімнатою

Якщо ви хочете розрахувати ціну приєднання лоджії або отримати консультацію, зв'яжіться з нами по телефону +7 (495) 665-22-72, e-mail [email protected] або викличте того, що заміряє, заповнивши форму зворотного зв'язку нижче. Після обробки повідомлення ми зв'яжемося з вами.

Чи законно об'єднання балкона з кухнею?
Як розширити корисну площу?
Чи законно об'єднання балкона з кухнею?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама