Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Обшивка балкона полікарбонатом

  1. Полікарбонат - надійно і оригінально
  2. Полікарбонат монолітний не боїться:
  3. Обшивка балкона полікарбонатом монолітним
  4. «ЕлітБалкон» - красивий і надійний балкон

Обшити балкон монолітним полікарбонатом - відмінне рішення для тих, хто живе на останньому поверсі, любить відпочивати на балконі, насолоджуючись сонячним світлом і видом з вікна. Ми - компанія «ЕлітБалкон» - займаємося ремонтом балконів і пропонуємо обробити його практичним, стильним листовим монолітним полікарбонатом. У чому переваги цього матеріалу? Скільки коштує обробка?

монолітним полікарбонатом

Полікарбонат - надійно і оригінально

Монолітний полікарбонат в 10 разів міцніше оргскла і в 250 разів міцніше за звичайне скло. Він стійкий до ударів, а при руйнуванні не залишає осколків. Самостійно зламати його просто неможливо. Що стосується тепло- і шумоізоляції, то монолітний полікарбонат утримує в 2 рази більше тепла, ніж звичайне скло і здатний поглинати звуки від 18 до 35 дБ, що дозволяє робити з нього споруди навіть в зонах підвищеного шуму.

Конструкція балкона проста і легка. Стандартний лист полікарбонату, розміром 2050х3050 мм і товщиною в 10 мм, важить близько 12 кг. Балкон, обшитий полікарбонатом, буде добре освітлений, так як матеріал пропускає від 20% до 80% сонячних променів, створюючи затишний світ, і затримуючи при цьому шкідливе ультрафіолетове випромінювання.

Полікарбонат монолітний не боїться:

  • негативних погодних умов;
  • температури від -40ᵒС до + 120ᵒС;
  • впливу різних хімічних речовин (крім спирту, ацетону і луги);
  • відкритого вогню.

Унікальне поєднання властивостей полікарбонату робить його ідеальним для зовнішньої обробки балкона. Матеріал використовують для парапету, створення даху, а також в якості фронтальних стін. Хочете створити затишний і стильний балкон? Це не проблема. Цілісний дизайн з полікарбонату зробить приміщення оригінальним і привабливим.

Обшивка балкона полікарбонатом монолітним

Компанія «ЕлітБалкон» співпрацює з перевіреними виробниками, які гарантують доставку якісного товару. Наші майстри виконують монтажні роботи акуратно, надійно і оперативно.

Процес установки складається з наступних етапів:

Етап 1. Підгонка матеріалу. Тонкий полікарбонат розрізається макетним або будівельним ножем. Листи, товщиною 10 мм і більше ріжуться циркулярною пилкою.

Етап 2. Монтаж. Кріпиться полікарбонат на раму з алюмінієвого профілю за допомогою саморізів або болтів. Пластик встановлюється до сонця стороною з УФ покриттям.

Етап 3. Герметизація. Для зміцнення конструкції і захисту від протягів, шви зашпаровують спеціальним прозорим герметиком, який не псує зовнішній вигляд балкона.

Гнучкість монолітного полікарбонату дозволяє створити навіс різної конфігурації, потрібно лише застосувати свою фантазію і враховувати допустимий радіус вигину. Дах балкона з козирком захистить його від опадів і попадання сміття, наприклад, з дерев, що ростуть біля будинку, а також стане оригінальною прикрасою вашого будинку. Мити поверхні з монолітного полікарбонату потрібно мильним розчином і губкою. Не рекомендується використовувати жорсткі щітки і їдкі хімічні речовини.

Не рекомендується використовувати жорсткі щітки і їдкі хімічні речовини

«ЕлітБалкон» - красивий і надійний балкон

Асортимент монолітного полікарбонату представлений прозорими і непрозорими моделями. Вони бувають різних кольорів, що дозволяє підібрати матеріал в тон до фасаду всього будинку. Найбільш популярними є молочний, срібний, бронзовий і чорний відтінки, але ми пропонуємо варіанти для сміливих рішень - червоний, зелений, синій і т.д. При виборі матеріалу важливо враховувати бажану яскравість освітлення, оскільки колір листів грає важливу роль в светопропускной здатності.

Товщина листів становить від 2 до 12 мм. Чим товщі лист полікарбонату, тим він міцніше. для зовнішньої обробки цілком підійде лист, товщиною 0.5-1 см. Якщо вам потрібен балкон, що витримує самі екстремальні умови, то досить купити полікарбонат монолітний 12-міліметрової товщини. Скільки служить балкон з монолітного полікарбонату? Гарантія на матеріал складає 10-15 років, але на практиці термін доходить і до 20 років.

Якщо ви хочете стати володарем балкона з монолітного полікарбонату - звертайтеся до «ЕлітБалкон». Ми використовуємо тільки якісні матеріали і інструменти, щоб результат був найкращим. Додаткову інформацію можна дізнатися у нашого менеджера.

У чому переваги цього матеріалу?
Скільки коштує обробка?
Хочете створити затишний і стильний балкон?
Скільки служить балкон з монолітного полікарбонату?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама