Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Оздоблення балкона сайдингом - ціна в Москві

  1. Зовнішня обшивка - захист конструкції балкона
  2. Яким повинен бути матеріал для обробки балкона?
  3. Ідеальна обшивка має:
  4. «ЕлітБалкон»: найкращі матеріали для вашого балкона
  5. Етапи зовнішньої обшивки балкона

Ремонт квартири - це довгий, запорошене і вкрай витратна справа. З цим важко не погодитися. Тому, вклавши в нього сили і фінанси, було б великим упущенням забути про внутрішню обробку балкона, яка не тільки прикрашає парапет, але і захищає його від руйнівних атмосферних опадів. Ми - компанія «ЕлітБалкон» - займаємося обробкою балконів і пропонуємо перевірені, якісні та довговічні матеріали від кращих виробників.

внутрішню обробку балкона,

Зовнішня обшивка - захист конструкції балкона

Постійне вплив опадів, морозу і ультрафіолетових променів негативно позначається на стані бетонної плити балкона і парапету. Якщо не використовувати обробку, то конструкція швидко зруйнується і зажадає великих фінансових вкладень для відновлення. Оздоблення приймає на себе весь тягар «перших ударів», зберігаючи приміщення цілим і неушкодженим. Якщо ж планується винос балкона, зовнішня обшивка ефектно приховає таку помітну металеву конструкцію.

Чи можна займатися зовнішньою обробкою самостійно? Звичайно, але тільки якщо ви досвідчений майстер, знаєте, як працювати з матеріалом, кріпити його до фасаду і парапету. В іншому випадку краще довірити роботу професіоналам. Принцип «самі з вусами» не завжди себе виправдовує, особливо коли немає досвіду роботи або відсутній спеціальний інструмент. Щоб не зазнати розчарувань від того, що обшивка відпала на наступний день, не варто економити на обробці. Ця робота проводиться раз в житті, її результат буде видно всім перехожим. Чи варто економити?

Яким повинен бути матеріал для обробки балкона?

Оскільки мова йде про постійне вплив негативних погодних умов, важливо підібрати міцний, практичний і довговічний матеріал.

Ідеальна обшивка має:

  • Стійкістю до різких передам температури.
  • Нескладної установкою.
  • Привабливим зовнішнім виглядом.
  • Мінімальними вимогами до догляду.
  • Доступною вартістю.

Якісний матеріал захищає приміщення від проникнення вологи, вогкості, виникнення цвілі і грибка. Наші майстри ретельно обробляють місця з'єднання спеціальним герметиком, щоб ніщо не завадило вам створити всередині приємну, комфортну атмосферу.

«ЕлітБалкон»: найкращі матеріали для вашого балкона

Наша компанія працює з перевіреними виробниками і доставляє оригінальну продукцію, що має сертифікати якості. Ми знаємо, до яких результатів може привести відсутність обшивки, тому пропонуємо варіанти сучасних, практичних матеріалів:

  • Алюмінієвий композит. Зносостійкий матеріал. Ідеально підходить для обшивки балкона. Чи не піддається руйнівній дії корозії і являє собою сендвіч - панель з алюмінію з двох сторін, посередині яких знаходиться спеціальний наповнювач. Детальніше…

Детальніше…

  • полікарбонат монолітний . Стійкий до ударів, міцний і при руйнуванні не залишає осколків. Утримує в кілька разів більше тепла, ніж звичайне скло і здатний поглинати шум, створюючи в приміщенні комфортну і затишну атмосферу. Детальніше…

Детальніше…

  • Гладка оцинкована сталь . Виготовляється методом гарячої або холодної прокатки. На матеріал наноситься спеціальне захисне покриття з цинку, щоб захистити його від негативного впливу опадів. Сталь витримує механічні навантаження, не деформується і протистоїть ударам. Детальніше…

Детальніше…

  • Полікарбонат стільниковий. Являє собою прозорий пластик, що відноситься до термостійким полімерів. Складається з декількох тонких листів, що з'єднуються один з одним за допомогою ребер, між якими залишається повітряний простір - «стільники». Матеріал витримує різкі перепади температури, мороз і спеку. Детальніше…

Детальніше…

  • сайдинг . Виготовляється з полівінілхлориду - хімічно нейтрального сировини, на яке не впливають опади. Матеріал зберігає форму навіть при серйозних вітрових навантаженнях, не гниє, не піддається корозії і естетичний. Детальніше…

Детальніше…

  • Профнастил. Являє собою міцний сталевий лист. Обробляється шаром антикорозійного покриття, який складається з пластизола і поліестеру - матеріалів, що витримують будь-які температурні показники, сильну вологість і спеку. Детальніше…

Детальніше…

  • Металочерепиця. Неможливо відрізнити від справжньої черепиці. Красива форма з тривалим кроком хвилі, великий вибір різних відтінків, об'ємність і виразний малюнок - все це створює оригінальний образ і стане прикрасою парапету. Детальніше…

Детальніше…

Етапи зовнішньої обшивки балкона

Як працює «ЕлітБалкон»? Спочатку наш майстер знімає точні виміри, робить ретельний огляд балкона і аналіз його стану. Після узгоджень, оголошення ціни і згоди, ми приступаємо до виконання наступних завдань:

Етап 1. Демонтаж старих поручнів, панелей та бетонної стяжки.

Етап 2. Монтаж металевої обрешітки, її покриття спеціальними захисними засобами. Особлива увага приділяється кріпленню до фасаду за допомогою куточків і анкерів.

Етап 3. Утеплення конструкції і укладання оздоблювального матеріалу.

Етап 4. Герметизація всіх щілин. Здача готового об'єкта.

Балкон може стати не тільки комори для зберігання старих речей і непотрібних предметів. Чому б не використати в якості робочого кабінету, дитячої кімнати або зони відпочинку? Зовнішня обшивка допоможе вам надати завершеності в оформленні балкона, а також захистить його від негативного впливу погодних умов. Ми готові виконувати ваші завдання якісно і акуратно, а для цього у нас є все - досвід, знання і можливості.

Щоб зробити замовлення, викликати майстра або отримати відповіді на свої питання, зв'яжіться з нашим менеджером по телефону.

Чи можна займатися зовнішньою обробкою самостійно?
Чи варто економити?
Яким повинен бути матеріал для обробки балкона?
Чому б не використати в якості робочого кабінету, дитячої кімнати або зони відпочинку?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама