Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Оздоблення балкона зовнішня, внутрішня + чим і як облагородити, які матеріали вибрати + хто зробить

  1. Внутрішнє оздоблення балкона.
  2. Ну припустимо обробка балкона для тих хто курить:
  3. У разі якщо спати на балконі в літню пору:
  4. Зберігати інструмент, речі і т.д:
  5. Що відносно внутрішньої обробки балкона пластиком.
  6. Зовнішня обробка балкона.

Сьогодні ми будемо розбиратися як відбувається обробка балкона. Дізнаєтеся яка буває оздоблення балкона, ніж як правило обробляють зовнішню і внутрішню частину балкона. Дізнаєтеся як це робимо Ми. Погнали ...

Вступ: - "Здоров'я вам і сил, дорогі мої товариші і звичайно ж шановні будівельники обробники. Сьогодні ми розберемося В ПИТАННІ - що таке оздоблення балкона. Познайомлю вас з нашими роботами, дізнаємося ціни на ремонт балкона, що передбачає оздоблення балкона по фасаду і всередині , чим це все облагородити і як краще. Загалом торкнемося всіх нюансів з якими ви зіткнетеся при обробки балкона під ключ.

Давайте спочатку поговоримо про нас, а потім вже про все інше! Безпосередньо будівництво ми займаємося давно і плідно, на нашому рахунку сотні успішно проведених об'єктів і як ви розумієте, буквально на кожному об'єкті був і балкон, який доводилося приводити в порядок під засобом внутрішньої і зовнішньої (фасадної) обробки. Дозвольте представити вам наші фото фасадів балконів і лоджій які встановили або обшили ми, і наші фахівці: Як бачимо побудованих нами балконів і лоджій предостатньо що б професійно надавати даний вид послуг. Так що Welcome по контактам для замовлення обробки балкона і консультацій.


071-355-61-05
095-896-48-74
Так само можете стукати - [email protected] після 21:00 приймаються тільки екстрені дзвінки !!! Якщо не відповіли - наберіть пізніше! Людина підвищеної зайнятості і може не передзвонити на увазі завантаженості, а ваша проблема не буде вирішена !!!;
** Пропозиція актуальна для міст ДНР: Донецьк, Горлівка, Дебальцеве (крім Світлодарська та смт Миронівський), Докучаєвськ, Єнакієве, Жданівка, Кіровське, Макіївка, Сніжне, Торез, Харцизьк, Шахтарськ, Ясинувата, Амвросіївський, Старобешівський, Шахтарський райони, а також частково Артемівський, Волноваський, Мар'їнський, Новоазовський, Тельманівський і Ясинуватський район.

А я поки дам визначення групи робіт - Оздоблення балкона !!!

Оздоблення балкона - це комплексні та цілеспрямовані дії фахівця або фахівців обробників на внутрішнє і зовнішнє облаштування винесеного за будівлю оглядового приміщення названим балкон, під засобом комплексної або косметичної обробки мобільного фасадного приміщення, з метою підвищення комфортабельності проживання в квартирі і за її межами.

Внутрішнє оздоблення балкона.

Внутрішнє оздоблення балкона це вам не "калям-Баля". Тут потрібно підходити з меркантильністю не тільки до вибору матеріалів якими потрібно буде обробляти внутрішню частину балкона, але і до виконання робіт в цілому. Постався недбало до герметичності Внутрішнє оздоблення балкона це вам не калям-Баля
балкона ми отримаємо поточну коробку, а не врахувавши постійні перепади температур- ризикуємо отримати деформацію обробки в цілому. + Малогабаритність даного приміщення вимагає попереднього планування елементів інтер'єру, та й попередньої раціоналізації приміщення в цілому. Це важливий момент, тому що на балконі можна:

покурити;

поспати (в літній час);

зберігатися інструмент;

сушить білизну;

зберігати речі;

побутове начиння і т.д.

Якщо не передбачити всі ці зручності заздалегідь, то замість гарного і світлого приміщення ми отримаємо кімнатку з мотлохом і будь-яка обробка померкне поряд з хаотично розкиданими сумками, відрами, ганчірками і т.д.

Ну припустимо обробка балкона для тих хто курить:

Повинна включати в себе, як мінімум, витяжку причому потужну. Відкриті вікна не панацея в цій справі. Як можна менше використовувати в обробці білих інтер'єрних "булочок": багети, пластик, куточки, декорування. Сіре, жовте, синє і т.д., тільки не біле. Від нікотину біле почне з часом жовтіти або принаймні покриватися сірим нальотом. Особливо важливо при внутрішній обробці балкона для курців не розтринькати і повністю видалити потрапив за обробку клей, рідкі цвяхи або герметик, так як навіть найменша його частина, буквально за три тижні вбере в себе всю гар від сигарет і буде так, як на картинці нижче.

Місце де буде стояти попільничка так само має бути зроблено з негорючого матеріалу, ось зуб даю подивіться, все буде в так званих "припали" від бичком. Це стосується і статі, будь ви хоч 300 разів містер або місіс акуратність. Так що підлогу краще облагородити плиткою.

У разі якщо спати на балконі в літню пору:

Тут як ви розумієте матрац від холодного статі може не врятувати: артрит, люмбао, пневмонію і це ще не весь список хвороб який можна придбати заснувши на бетонній підошві балкона хоч і приляж ви на матрац. У таких випадках бетонну плиту балкона закривають дерев'яною підлогою і утеплюють. Причому висота лаг в даному випадку повинна бути як мінімум 7-10 сантиметрів. Тільки в цьому випадку крім протягу вам нічого не загрожує.

Зберігати інструмент, речі і т.д:

У цьому випадку приміщення повинне бути добре вентилюється і сухе. Досягається все тими ж засобами: витяжка, обігрів. Але навряд чи хто буде встановлювати батарею на балкон, так що в цьому випадку відмінно підійде тепла підлога *. Споживаючи мінімальну кількість енергії, буде підтримувати постійну плюсову температуру яка зіграє дуже важливу роль.

У свою чергу речі не повинні лежати в кульках, бути щільно притиснуті один до одного, в іншому випадку все просто згниє і ппц. Та ж історія і з інструментами. Від постійних перепадів температур металеві ключі, деталі, будуть виділяти конденсат і в слідстві іржавіти. Так що в зимовий час намагайтеся підтримувати температуру на балконі як мінімум + 8.

Що відносно внутрішньої обробки балкона пластиком.

взяти просто будівельний пластик * І обшити їм всередині балкона, це звичайно ж просто! Але не варто забувати, що в своєму будинку або квартирі, ви постійно щось не особливо потрібне в основному приміщенні, виносьте на балкон, потім по потребі заносите. Ось такі пертурбації, обов'язково, на пластиці залишать свої відмітини. Та й якщо у вас сонячна сторона, то пластик від сонця усохне і стане крихким. У разі якщо він з візерунками, то вони вигорятимуть. До внутрішніх обробних матеріалів потрібно підходити більш скрупульозно!

Замість пластику краще взяти:

дерево;

бамбук;

плитка - фасадна;

декоративний камінь;

дикий камінь;

штукатурка або шпаклівка;

Вибравши останні матеріали, вам варто знати деяку особливість внутрішньої обробки саме ними: При штукатурних оздоблювальних роботах на балконі - не забудьте прокласти армуючої сітки *. Лише тільки вона врятує від розтріскування штукатурки яка відбувається через перепад температур і постійної деформації будівлі !!! При шпаклівці на балконі - не пропустіть додаткові заходи посилення. У цьому випадком нам знадобитися стеклохолст павутинка або склобою *, Які затоплюються в шпаклівку створюючи додатковий армований шар, а там хоч крась, хоч клей шпалери, хоч поклажі плитку!

Ну а пластик на балкон, можна використовувати ну максимум в якості облагородження укосів, але не як основний оздоблювальний матеріал, що робить левова частка населення, з метою економічності, йдучи в розріз з практичністю.

Сподіваюся, з внутрішньою обробкою балкона я вам допоміг розібратися? Давайте пару посилань в тему:

Зовнішня обробка балкона.

Ну нарешті-то від внутрішнього оздоблення балкона добралися і до зовнішньої. Тут той же є нюанси які ви повинні знати !!!


Зовнішня обробка балкона, на відміну від внутрішньої, проста як дві копійки. У цьому випадку вибір фасаду балкона, залежить:

- в першу чергу від смаків і уподобань господарів балконного приміщення;

- в другу чергу

від товщини гаманця, так як, пластикові балкони (в народі Французькі балкони) і збірні балкони, практично не відрізняються в ціновій політиці. Ну максимум відмінність в пару сотень баксів і то, все залежить від замовленого склопакета і кошторису на роботи; - по-третє від тих чи інших обробників, яких ви найняли для зовнішньої обробки балкона. Хто буде лупити в три шкури, а хто і за подібною ціною виконає цей обсяг роботи!

Ну а так, зовнішня обробка балкона, в основному, проводиться за допомогою п'яти найпоширеніших оздоблювальних матеріалів застосовуються для "глухий" оздоблення фасаду будинків:

сайдинг;

пластик;

люкобондом;

профнастил;

На відміну від "Французьких балконів", каркас яких складається з металопрофілю, всередину встановлена ​​сендвіч панель, яка є утеплювачем і облицювальним матеріалом відразу + ця вся конструкція є легко монтируемой, то всі інші балкони є збірними і при своєму монтажі вимагають окремого створення каркаса , утеплення, обшивки фасадної і внутрішньої частини. Саме завдяки тому що балкон збирається йому легко надавати будь-які химерні форми без кутів, утеплити на стільки, на скільки вважаєте за потрібне.


Хотілося розповісти про особливість утеплення фасадної частини балкона, та от не знаю чи потрібно це комусь ??? Так що якщо ця інформація для ВАС важлива - НАПИШІТЬ ПРО ЦЕ В КОМЕНТАРЯХ !!! скачати dle 11.3

Сподіваюся, з внутрішньою обробкою балкона я вам допоміг розібратися?
Хотілося розповісти про особливість утеплення фасадної частини балкона, та от не знаю чи потрібно це комусь ?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама