Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Оздоблення стін балкона і лоджії - ціни в Москві, обшивка панелями ПВХ, ламінатом, гіпсокартоном

  1. обшивка гіпсокартоном Оздоблення починається з розмітки та встановлення спеціального каркаса, що...

обшивка гіпсокартоном

Оздоблення починається з розмітки та встановлення спеціального каркаса, що дозволяє отримати ідеально рівну поверхню, на яку в подальшому можна поклеїти шпалери або нанести фарбу. Всі дроти і утеплювач приховані у внутрішньому просторі коробів.

Основні переваги використання вологостійкого гіпсокартону:

  • при виробництві гіпсокартон проходить ретельну обробку складами, що перешкоджають утворенню цвілі і появи грибків;
  • листи гіпсокартону можна гнути, надаючи їм потрібну форму. Це дозволяє отримати незвичайну форму або геометрію стіни, для втілення оригінального дизайнерського проекту;
  • навіть старі нерівні стіни придбають ідеально рівну поверхню, ГКЛВ легко пофарбувати або покрити будь-яким оздоблювальним матеріалом;
  • обробка стін за допомогою цього матеріалу дає можливість регулювати вологість в приміщенні, так як гіпсокартон поглинає надлишкову вологу, зберігаючи на балконі або лоджії оптимальний мікроклімат.

Оздоблення декоративною штукатуркою

Декоративна штукатурка дозволяє створювати імітацію природних каменів або інших натуральних матеріалів.

Плюси декоративної штукатурки:

  • штукатурка для обробки балконів невибаглива в обслуговуванні, її можна мити теплою водою зі звичайним засобом для миття посуду, за допомогою м'якої щітки або губки;
  • обробна штукатурка відмінно передає обсяг і глибину покриття, створюючи практично на будь-якому балконі або лоджії неповторну атмосферу тепла і домашнього затишку;
  • декоративна штукатурка надійно захищає стіни від вогкості, підтримуючи сприятливий мікроклімат навіть у суворих умовах тривалої зими або спекотного літа.

Подивитися повний каталог квітів декоративної штукатурки можна за посиланням .

Це далеко не всі матеріали і способи обробки, які пропонують майстри нашої компанії. Крім цього, у нас можна замовити якісну обробку балкона пробкою, декоративними панелями, вагонкою або іншими матеріалами. Для отримання безкоштовної консультації з оздоблення та отримання точного розрахунку замовлення, досить залишити онлайн заявку.

Увага! Послуга надається комплексно в рамках рішень по обробці балкона: Економ , Класик , престиж , еліт або персонального проекту .

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама