Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Петунія на балконі

Феня

12 квітня 2013, 23:59

петунії і балкон

в минулому році садила петунії в заскленому балконе.рослі хорошо.В цьому році ремонт балкона закінчили і я хочу повісити тюль.как петунії буде рості.нормально.��лі все таки темно? тюль білий з дірочками всякими візерунковими

Читати повністю...

Сад, город

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

петунії в балконних ящиках

хочу запитати, хто-небудь пробував вирощувати амнельние петунії в балконних ящиках під відкритим небом, т. е. зовні балкона (лоджії)? як вони сябя відчувають там? у нас 2 поверх западн а сторона. НЕ здує чи їх звідти вітром?

Читати повністю...

муха мінер

Як з нею боротися? (Заселила мені весь балкон (все листя з личинками зрізала, а чим можна обробити? Ось таке у мене з петуніями, настурціями і горохом ((((

Читати повністю... Читати повністю Vilnata

23 серпня 2015 року, 23:21

Хороша країна Болгарія

Дивовижна країна троянд. Гарні також петунії, особливо чорні. Я -садовод дуже так собі, але при нинішньому кліматі, навіть у мене на балконі квіти не здохли. А ось ці - мої

Читати повністю... Читати повністю Юлія

22 лютого 2017, 00:30

Посадкова тара для квітів

Таке питання: які з балконних / вазонних квітів можна посадити в дрібну тару, наприклад, банки з-під кави (скло)? Багато дуже валяється, ось думаю пристосувати до справи ... Поки на черзі на посадку: * Петунія, але для них вони, як мені здається, будуть замалі і * Газанія Сподіваюся, категорія вірна))

Читати повністю... Читати повністю мама Аня :)

15 березня 2015 року, 14:51

Готуємося до літа)))

А у нас ... А у нас сьогодні день підготовки до літа))))) Вирішили з Сергієм посадити насіння петунії для балкона) "У перший раз, в перший клас!"))) Сподіваємося, що їм у нас сподобається)) ) Весна))))

Читати повністю... Читати повністю Аріна

13 квітня 2016, 19:17

задумалась ... які посадити квіточки на балконі в горщики?

Дівчатка, посоветуте будь ласка, які посадити квіточки на балконі в горщики? Балкон засклений, сторона південно-східна. До еьлго садила чорнобривці і петунії ... хочеться нового ... Хочеться чогось меленького яскравого і приємно пахне)) Щоб ввечері засесьть на балконі і насолоджуватися ...)) і щоб цвіли з травня до жовтня .. буває таке?

Читати повністю... Читати повністю Ганна

9 лютого 2015 року, 15:42

Часті питання і відповіді по темі «Петунія. Агротехніка вирощування. догляд »

Чи можна виростити петунію в квартирі? Якщо у вас вікна знаходяться на південній стороні, то обов'язково ростіть для себе розсаду петунії для того, щоб потім все літо і осінь насолоджуватися красою цього однолітник. Якщо вікна знаходяться на північній стороні, то цвітіння петунії буде не таким рясним. В основному петунія видаватиме зелену гичку, а не бутони з квітами.

Читати повністю...

Шановні знавці

У балконних ящиках на вулиці стоять фіолетові петунії та білі віоли - всіх багато дуже. Петунькі почали біліти, деякі віоли стали світло-синіми та світло-фіолетовими. І на тих же кущах є чітко-білі віоли і чітко-фіолетові петунії. Таке може бути з-за джмелів? Фото тільки петунек є. Біле на бутонах це пух

Читати повністю... Читати повністю В_ж_і_к

23 лютого 2017, 18:33

Балкон-мрія!

Взяла за приклад картинку з інтернету, але у мене 2 таких південних балкона, на яких ацццкая спека! З цієї причини 2 роки вони у мене пустують. У травні нормально - розсаду, кашпо виставляють, але потім все сохне. Питання: порадьте дуже світло-посухо- сонце-стійкі ампельні рослини! калібрахоа і петунії поки тільки на розумі ... герань ще, але не впевнена ... кактуси не пропонувати!))))))

Читати повністю... Читати повністю Євгенія

26 січня 2016, 8:42

балкон

У минулому році садила пеларгонії в ящику. Ростила з насіння. Начебто і калійними удобрювати, і балкон сонячний. Але не було таке вже рясне цвітіння, дещо розчарована. Або треба просто готові купувати, вони на вигляд більш сильні, ніж мої з насіння чомусь. Може петунії? Коли висадити розсаду, щоб зацвіли в червні, йди навіть до середини травня. Що ще посадити на балкон. Ось як було

Читати повністю... Читати повністю соня

26 квітня 2016 20:29

Квіти однорічні на балконі. че їм треба ???

Загалом незнаю, балкон світлий, полив регулярний, першу частину Петунії посадила ще в лютому, потім на початку березня посіяла братки. Загалом віз і нині там. Як думаєте вони хоч до серпня зацвітуть у мене? Може холодно їм? Вони і не гинуть і не ростуть.

Читати повністю...

городнє

Незважаючи на холоди, мої зелені друзі ростуть і навіть намагаються плодоносити) Хоча температури екстремальні, звичайно, особливо під ранок ... Частина мешканців городу вже пару тижнів, як переїхала на відкритий балкон. Тут-то і похолодало, ага ...

Читати повністю... Читати повністю Ilonka

25 вересня 2014 року, 11:23

Осінь прийшла в мій будинок

Вчора затарились хризантемами, дуже їх люблю, аромат такий осінній, а осінь я теж дуже люблю) Петунії змінили хризантеми, а скоро вже й тюльпани висаджу в своєму улюбленому міському мінісадіке - балконі

Читати повністю...

петунії

Це мій перший рік уживання з петуніями. Читала, що посадка і залицяння досить клопітка. Чи не парячись - посадила, потім розсадила, зараз потихеньку пересаджую в ємності на вулицю. На вулиці знову така ср @ нь, як би все не віддало кінці. Ну ось. Щось саджу на балкон, щось піде на дачу. Бачила хтось садить прямо в землю, зростає нормально, а якщо ампельна? І можна посадити кілька в одну миску, не тісно буде? Наприклад, білу, кольорову і махрову?

Читати повністю... Читати повністю alla.v

28 березня 2016, 15:23

За допомогою до Вас квіткарки.

В цьому році вирішила посадити пеларгонії з насіння, зональні і плющелістние.Всё було добре посадка з 9 лютого і 27 февраля.Но, ось після пікіровки почалися проблеми на плющелістная з'явилися коричневі плями мокрі, як би загнивають, може перелила і від увляжненія.А на зоналках листочки посвітліли схоже на хлороз.Феровіта у нас немає, ніж можна ще.

Читати повністю...

Квіти на балконі

Завжди мріяла мати маленьку оранжерею у себе на балконі. З такими планами зробили ремонт. Спеціально підібрали шпалери, щоб на їхньому тлі красиво виглядали все квіти. Стала висаджувати різні квіточки, але виглядають вони в мене не дуже. Думаю може їм там не подобається. Балкон у нас дуже сонячний. А як відомо не всі квіти люблять сонце і спеку. Ось тут http://hodremonta.ru/design/cvety-na-balkone.php прочитала, що сонячні балкони люблять левиний зів, петунії, лобелії, майорця, вербена.У кого на балконах такі квіти, скажіть, як вони у .. .

Читати повністю... Читати повністю Ірина

20 березня 2013, 17:01

на балкон

Дівчатка здрастуйте, підкажіть будь ласка, які квіточки можна посадити ще (крім петунії), щоб вони змогли рости в довгому горщику на відкритому балконі? Заздалегідь вдячна за відповіді))

Читати повністю... Читати повністю Ксенія

27 серпня 2013, 13:25

Спеції на балконі

Підкажіть, що з спецій можна вирощувати на балконі ?? Другий рік висаджувала петунії, але дуже сонячна сторона, квіти прямо печуться. Думала, спробувати спеції, щоб з користю :) Які спеції люблять сонечко?

Читати повністю... Читати повністю Оленка

26 квітня 2016, 17:21

Зачатки городу :)

У цю вагітність гніздування набуло химерну форму :) Я вирішила, що наявність великого відкритого балкона (на фото - балкон засклений, у нас їх 2) просто зобов'язує щось на ньому вирощувати. І дитині буде цікаво (дачі у нас немає, так що він практично не бачив, звідки овочі беруться). Вобщем, як-то в суботню ніч, коли Мі був у бабусі, ми з чоловіком поїхали в ОБІ і купили там повну машину горщиків, землі, розсади та іншого барахла. Чоловік ірже наді мною, але потурає ...

Читати повністю... Читати повністю Mila

2 квітня 2014 року, 15:13

весняно-посадочне))

ось в зв'язку з тим, що у нас два засклені балкони в цій квартирі, я вирішила озеленити) завжди дивилася на балкон подрузі з білою заздрістю і співом в душі, яка краса! Петунії рожеві, білі, пахнуть медом..просто супер) Вирішила посадити їх і ще інші квіточки, чорнобривці, квітковий килим і зелень)) да..да. на кухні в горщиках ми з Алісою раніше вирощували кріп, петрушку, салат)) це так цікаво, Аліса пищить від захвату коли з'являються паростки, поливає, доглядає))) ну ось сподіваюся порадую вас фото влітку нашої клумби на балконі))

Читати повністю...

Все готово до посівної! Питання.

Привіт садівникам! Я садівник-любитель з невеликим стажем. Дуже люблю велика кількість зелені навколо себе, а якщо щось ще і цвіте-це чудово! Поки моя активність обмежується підвіконнями з кімнатними рослинами, а в літній період ще і балконом. У минулі роки вирощувала на балконі фіалки (не дуже сподобався цей досвід) петунії (обожнюю!), Запашний горошок, помідори, огірки та зелень. Один рік мені навіть вдалося переплюнути місцевих бабусь по частині озеленення балкона))) (фото під катом)

Читати повністю... Читати повністю Dalida

8 августа 2012, 12:14

пітунья)

розцвіли мої Петунії) чоловік на балконі зробив пристосування для них) купила на пробу 6 штук, правда вони на той момент відцвіли вже, а ось через 2 тижні розцвіли))

Читати повністю... Читати повністю Марія

27 березня 2015 року, 11:59

Квітучий балкон!

Дівчатка, всім ДД! Хочу буйства зелені і фарб на балконі в весняно-літній період, точніше на лоджії. Але проблема в тому, що сторона не сонячна, а північно-західна, тобто сонечка там не буває. Лоджія засклена, але всі вікна при необхідності відкриваються. Які однолетники спробувати посадити? В інеті багато слів і картинок, але хотілося б прикладів з особистого досвіду / знайомих. Купила лаватеру, іпомею, колеус, петунії. Як думаєте, повз?

Читати повністю... Читати повністю Гузелька

9 січня 2015 року, 19:01

Вирощуємо розсаду петунії КОЛЕКТИВНО!

Чарівниця саду! Просто чарівне прикраса ваших балконів, вікон, квітників. Я її просто обожнюю! У минулому році садила її розсадою. Але купівельна розсада мені не сподобалася. Фактично купуєш кота в мішку. Вже потім зрозуміла, що деякі види неправильно посадила. Купила як кустовую, а вона виявилася ампельної, в результаті кущик не вийшов, а пагони розлізлися в різьблені боку, ну і т.д. Цього року хочу сама посадити розсаду насінням і виростити ті види, які мені хочется.Но будь-яку справу краще робити в дружній ...

Читати повністю... Читати повністю Гузелька

9 січня 2015 року, 19:01

Вирощуємо розсаду петунії КОЛЕКТИВНО!

Чарівниця саду! Просто чарівне прикраса ваших балконів, вікон, квітників. Я її просто обожнюю! У минулому році садила її розсадою. Але купівельна розсада мені не сподобалася. Фактично купуєш кота в мішку. Вже потім зрозуміла, що деякі види неправильно посадила. Купила як кустовую, а вона виявилася ампельної, в результаті кущик не вийшов, а пагони розлізлися в різьблені боку, ну і т.д. Цього року хочу сама посадити розсаду насінням і виростити ті види, які мені хочется.Но будь-яку справу краще робити в дружній ...

Читати повністю... Читати повністю Марія

19 березня 2013, 12:01

який сорт петунії краще?

Дівчатка! Підкажіть який сорт петунії краще посадити для балкона? Майже щоліта висаджую на балкон, але купувала вже розсадою, а там ненаписана які сорта.в цьому році вирішила сама Пасадена! Хочеться щоб квітки були крупнимі.ведь це теж напевно залежить від сорту? і чи можна їх відразу в окремі горщики посадити? (у мене з під дитячого сирка багато накопичилося) які краще добрива використовувати? підкажіть новачку))))))))

Читати повністю...
?лі все таки темно?
Зовні балкона (лоджії)?
К вони сябя відчувають там?
НЕ здує чи їх звідти вітром?
Кі посадити квіточки на балконі в горщики?
Буває таке?
Таке може бути з-за джмелів?
Може петунії?
Е їм треба ?
Як думаєте вони хоч до серпня зацвітуть у мене?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама