Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Засклення балконів і лоджій останнього поверху, ціни в Москві

  1. Приклади робіт
  2. Особливості скління останніх поверхів
  3. Чому ми?
  4. Засклення балконів: як працює наша команда
  5. Додаткові послуги
  6. Як оформити заявку і замовити скління балкона останнього поверху
  7. Дивіться також
  8. Приєднуйтесь до груп нашої компанії в соцмережах

Більшість будинків старого зразка, споруджених до 90-х років, на жаль, не обладнані дахами для балконів на верхніх поверхах. Таким чином, при засклінні багато власників квартир стикаються з низкою запитань: як і який дах зробити для свого балкона, чи потрібні для цього дозволи і хто може виконати даний тип робіт.

Приклади робіт

Дах і скління балкона останнього поверху можуть бути виготовлені і встановлені нашими фахівцями в рамках одного проекту - це зручніше за термінами реалізації і вигідніше за ціною.

Особливості скління останніх поверхів

  • Скління останніх поверхів починається з замірів і монтажу даху. В даному випадку приватна установка даху (без залучення керуючої компанії) буде навіть вигідніше - Ви без побоювань можете замовити скління з виносом і будете впевнені в якості даху по всій площі балкона.
  • Каркас даху є зварену металеву конструкцію, яка обшивається покрівельними матеріалами. Конструкція повинна бути міцною і масивної, так як її функція далеко не декоративна і слід пам'ятати, що в зимовий період дах повинна витримувати без прогинів і деформації будь-які обсяги снігових мас і полою.
  • Шумо- і влагоізоляціонние матеріали прокладаються в даху до початку опоряджувальних робіт на самому балконі.
  • Скління балкона останнього поверху може здійснюватися всіма можливими способами: "теплим", "холодним", "французьким", "скління балкона до статі" і з виносом. Скління лоджії останнього поверху, крім перерахованого вище, може супроводжуватися приєднанням до кімнати. (Монтаж даху для лоджії, як правило, не потрібно).
  • Дахи для балконів можуть бути прозорими. Виконуються вони з стільникового полікарбонату в алюмінієвому профілі або з склопакетів в ПВХ профілі. Плюси прозорих дахів в більшій кількості світла. Однак варто враховувати, що утеплити балкон для зимового використання вийде тільки з дахом з склопакетів.

Ціна скління балкона останнього поверху?

На засклення балконів (останній поверх) ціни розраховуються індивідуально, відштовхуючись від необхідності установки даху та оздоблення.

Уточнити вартість на даний тип послуги можна, зв'язавшись з менеджерами компанії.

Ми пропонуємо Вам засклення балконів в розстрочку!

При цьому, підсумкова ціна не зміниться - послуга безвідсоткова!

Чому ми?

Працюємо з 2001 року

Гарантія на монтаж - 5 років

Передоплата від 10%

Мобільний офіс 7 днів на тиждень

Виготовлення складних виробів

90% клієнтів рекомендують наc

Засклення балконів: як працює наша команда

У вартість послуги, що надається входить:

ЗамірЗамір

Виїзд замірника обов'язковий завжди, так як помилки у вимірах можуть привести, в підсумку, до проблем при установці і подальшій експлуатації. Крім того, тільки фахівець може оцінити конструктивні особливості конкретного вікна. Виїзд замірника обов'язковий завжди, так як помилки у вимірах можуть привести, в підсумку, до проблем при установці і подальшій експлуатації Консультація інженера-конструктора
Професійні рекомендації, точний розрахунок при виїзді на адресу клієнта і оформлення договору. Виготовлення від 5 днів
Стандартні прямокутні, кутові, радісно - наше виробництво дозволяє виготовити віконні системи будь-якого типу і кольору. доставка
Ми заздалегідь домовляємося з Замовником на зручний для нього день і час доставки. Транспортування здійснюється спеціально обладнаним автотранспортом. монтаж
Наші фахівці, при необхідності, проведуть демонтаж старого скління. Установка конструкцій проводиться з гарантією, фахівцями, які виконують таку роботу вже багато років. Вивіз сміття
Ми звикли залишати після себе порядок. Будівельне сміття і старі вікна, при бажанні клієнта, ми вивозимо самі.

Додаткові послуги

Компанія «Домашній проект» облаштовує балкони і лоджії "під ключ" з повною обробкою і монтажем вбудованих меблів, приєднуємо лоджії до житлової площі, утеплюємо балкони для комфортного використання в будь-який час року.

Як оформити заявку і замовити скління балкона останнього поверху

Оформіть замовлення на установку даху і скління балкона останнього поверху, скориставшись одним з перерахованих нижче способів. Після оформлення заявки через сайт або по телефону до вас приїде заміряє для точного розрахунку вартості по вашому проекту. Зверніть увагу, що при замовленні наших послуг через сайт ми пропонуємо безпрецедентні знижки!

  • Телефон: +7 (495) 744-00-77 (багатоканальний).
  • Викличте зморщок і вас чекає знижка на скління
  • Розрахуйте орієнтовну вартість на нашому калькуляторі і надішліть нам запит для уточнення даних і ціни.
  • Немає часу або незручно дзвонити? У заявці ви можете вказати свої контакти і точний час, коли наш менеджер зможе зв'язатися з вами.
  • Потрібен час подумати? Додайте наш сайт в закладки , Щоб легко знайти нас в наступний раз - ми надійна компанія!

Дивіться також

Приєднуйтесь до груп нашої компанії в соцмережах

У наших групах ви знайдете найактуальніші новини, акції та фотографії наших робіт.

Ціна скління балкона останнього поверху?
Чому ми?
Немає часу або незручно дзвонити?
Потрібен час подумати?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама