Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Безконтактний термометр - зручний і безпечний

Що робити, якщо в квартирі розбивається градусник Що робити, якщо в квартирі розбивається градусник? Зрозуміло, заходити в Інтернет і «витягати» звідти всі більш-менш доступні способи видалення ртуті з поверхні підлоги і меблів. Хтось рекомендує збирати кульки за допомогою скотча, хтось радить вивісив з кімнати людей і тварин і збирати ртуть ганчіркою, змоченою в розчині марганцівки. Словом, рад безліч. А ми дамо вам найбільш підходящий: придбайте безконтактний термометр для дітей відгуки про який ви зможете прочитати в Інтернеті. Ця покупка позбавить вас від непередбачених небезпек.

Зрозуміло, це гідність безконтактного (або як його ще називають - інфрачервоного) термометра - не єдине. Крім екологічності пристрій має цілу низку й інших плюсів. Так, точний термометр non contact можна використовувати непомітно для самого хворого. Особливо це важливо, коли мова йде про маленьких дітей і літніх людей.

Щоб виміряти температуру, досить направити термометр на об'єкт, в якості якого може виступати хвора людина, а також продукти харчування та рідини. Вже через кілька секунд на дисплеї з'являться цифри, які будуть максимально точними. Відзначимо, що такі термометри подають сигнал по завершенню вимірювання. Вони також мають колірну індикацію. Тобто, екран буде світитися відповідним кольором при нормальній, підвищеної і дуже підвищеній температурі.

Безконтактний термометр для вимірювання отримав такий зручний інтерфейс, що користуватися ним зможе кожен бажаючий. Пристрої компактні, важать небагато, тому їх можна брати з собою в дорогу: вони легко помістяться навіть в дамській сумочці. Дитячий безконтактний термометр - це справжня знахідка для дбайливих батьків, які хочуть, щоб їх малюк завжди відчувала відчуття комфорту.

Що робити, якщо в квартирі розбивається градусник?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама