Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Благоустрій дачної ділянки

  1. прикраса садиби
  2. висаджування рослинності

Дача - це місце для помірного фізичної праці і душевного відпочинку, місце, де можна попрацювати і насолодитися плодами праці Дача - це місце для помірного фізичної праці і душевного відпочинку, місце, де можна попрацювати і насолодитися плодами праці. Коли настає час відпочинку, ніщо не гріє душу так, як хороший вигляд садиби. Але набагато приємніше, коли вид дачної ділянки оформлений своїми руками. Існує безліч способів облаштувати заміське житло. Дану процедуру облагородження варто робити з урахуванням особливості території і спорудах на ній.

прикраса садиби

Ідеї ​​можуть бути у всіх різні, але варто звернути увагу на деякі пункти. Вони допоможуть поєднати затишок і практичність і зробити дачу найулюбленішим місцем. Отже, що для цього потрібно?

  • Подумати про цілісність ідеї оформлення, щоб ділянка виглядала гармонійно;
  • Для естетичної краси використовують різні види аксесуарів, таких як: альтанки, лавки, декоративні вази;
  • Для зручності при пересуванні можна викласти доріжку зі спеціального каменю;
  • Культивування насаджень повинно бути мінімальним, щоб це не здавалося несмаком;
  • Якщо дача не для постійного проживання на ній, то варто висаджувати рослини, яким не потрібен постійний догляд;
  • Варто розбити ділянку на зони для відпочинку, праці та насаджень;
  • При частому відвідуванні дачі можна висадити зелену газонну траву.

Отже, найважливішим правилом прикраси заміського будинку є почуття міри і прихильність усіх деталей екстер'єру одному стилю. Має враховуватися місце розташування будинку, то, де попередньо буде встановлена ​​альтанка, на якому місці будуть знаходитися рослинність і декорації.

висаджування рослинності

На озеленення прибудинкової ділянки відводиться багато енергії і сил. Але даний етап зробить дачну ділянку красивим і практичним надалі. Оформлення території залежить від можливостей і смакових уподобань. Композиція заміського будинку може складатися з: газону, клумб та іншої рослинності. Дерн може бути штучний і натуральний, може займати як всю територію, так і лише частина.

Важливим етапом підготовки землі до насадженням є її добриво. Речовини ці можуть бути як органічними, так і синтетичними. Але в основному частіше застосовується універсальний удобритель. Садити насіння потрібно в безвітряну погоду, для того щоб вони не розвіялися вітром. Наступним етапом потрібно акуратно полити газон розпилювачем.

Виділити садибу можна за допомогою клумби і квітника, вони різні один від одного своєю формою. Композиція з квітів повинна бути чітко розпланована. Створюється план або малюнок, на якому показується схема майбутнього насадження. Також варто пам'ятати про те, що колірна гамма повинна відповідати ідеям і задумам. Розташовувати клумбу можна на височини, надаючи її при цьому більш величний вигляд. Розігралася фантазія допоможе зробити унікальні композиції.

Доброю ідеєю буде зробити на ділянці водойму. Вода завжди доповнить картину і освіжить погляд жарким літом. Якщо ви в водоймі збираєтеся завести рибок, воду краще фільтрувати, так як вода зі свердловини має масу домішок , Всупереч нашим уявленням.

Добре облаштована садиба, де з душею продумана і здійснена ваша ідея, буде приносити радість, піднімати настрій, надихати на створення прекрасного.

Додано: 5.06.2018 13:32:08

Отже, що для цього потрібно?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама