Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Грошове дерево по фен шуй: де посадити і як доглядати

  1. Грошове дерево по фен шуй: в ботаніці і езотерики
  2. Як посадити грошове дерево по фен шуй
  3. Куди ставити грошове дерево по фен шуй і як доглядати за ним
  4. Де поставити грошове дерево по фен шуй: зони багатства в будинку
  5. Як активувати грошове дерево по фен шуй
  6. Штучний варіант грошового дерева або своїми руками
  7. Готуємося до залучення грошей

Всім привіт!
Ви коли-небудь помічали, що найчастіше ми бажаємо один одному щастя, любові і ... фінансового благополуччя. І хоча всі прекрасно знають, що капітал формується в результаті довгої та кропіткої роботи, хочеться максимально прискорити цей процес! Адже всі ми в душі трохи «халявщики» і віримо в чудо, як діти Всім привіт . У хід йдуть і грошові афірмації, і талісмани (грошова жаба на монетах), і навіть магічні ритуали і змови! Але найпростіший спосіб привернути в будинок фінансову енергію - посадити грошове дерево по фен шуй! Красиво, корисно, не надто клопітно і ... кажуть, що працює! Тому сьогодні я розповім про те, де і як посадити грошове дерево, як правильно за ним доглядати і чим підсилити його енергетику. Загалом, готуйтеся до приходу в будинок величезних деньжища!

Зі статті ви дізнаєтесь:

Грошове дерево по фен шуй: в ботаніці і езотерики

Грошове дерево по-іншому називають крассула або толстянка. Його батьківщиною вважають Африку і острів Мадагаскар. Зовні толстянка, дійсно, нагадує мініатюрне деревце: з купою гілочок і плотненько темно-зеленими листочками. До слова, на одному з сайтів вичитала, що крім товстянки гроші в будинок залучають також цикламен і маранта.

До слова, на одному з сайтів вичитала, що крім товстянки гроші в будинок залучають також цикламен і маранта

Грошове дерево по фен шуй

При правильному догляді грошове дерево може прожити у вас вдома довгі роки. Фен шуй вважає, що чим пишніше деревце, тим благополучніше буде фінансова ситуація в сім'ї. А щоб крассула дійсно притягувала в будинок гроші, деревце потрібно виростити самостійно, щедро даруючи йому свою любов і турботу.

Як посадити грошове дерево по фен шуй

Почну з того, що по фен шуй грошове дерево повинно потрапити в будинок не зовсім звичайним способом. Купити паросток в магазині - не варіант, як і прийняти його від кого-то в подарунок.

«Працюючих» способів фен шуй пропонує два:

  • непомітно (!) відщипнути або зрізати листочок або держак товстянки в гостях. Головне, щоб ви були впевнені, що господарі грошового дерева не засмутився, якщо помітять «втрату»;
  • попросити паросток грошового дерева у заможного знайомого і заплатити за нього символічну суму.

Головне, щоб ви були впевнені, що господарі грошового дерева не засмутився, якщо помітять «втрату»;   попросити паросток грошового дерева у заможного знайомого і заплатити за нього символічну суму

Вважається, що чим більше ви «заморочили» з грошовим деревом, тим більшу віддачу отримаєте в результаті Вважається, що чим більше ви «заморочили» з грошовим деревом, тим більшу віддачу отримаєте в результаті . Плюс крассули в тому, що вона настільки живуча, що навіть маленький листочок з часом пускає корінець, і його можна спокійно висаджувати в горщик. Як бачите, посадка грошового дерева по фен шуй нескладна.

Коли і як посадити грошове дерево?

Підходящим часом вважається будь-яке середовище в період зростаючої місяця. В землю прийнято закопувати кілька монет тієї держави, в якому ви зараз живете. На початку кожного року монети доведеться викопувати і промивати проточною водою - для залучення додаткових джерел коштів.

Куди ставити грошове дерево по фен шуй і як доглядати за ним

Грошове дерево живе довго і, як не дивно, не вимагає особливого догляду. Найголовніше - багато сонячного світла. Так як толстянка родом з африканських саван, то вона цілком нормально переносить сухе повітря наших міських квартир.

Періодично вазон з квіткою потрібно повертати, щоб крона не стала однобокою. А листочки деревця - час від часу протирати вологою серветкою, щоб воно вільно дихала. За обприскування або легкий душ крассула теж скаже своїм господарям велике «Дякую» Періодично вазон з квіткою потрібно повертати, щоб крона не стала однобокою .

Влітку грошове дерево відмінно себе почуває навіть при дуже високих температурах. А ось взимку краще, щоб температура не піднімалася вище 15 градусів. У холодну пору року рослина спить, накопичує сили і готується до весни ...

Поливати рослину теж потрібно в міру - воно не любить ні переливів, ні посух. На дні горщика варто влаштувати хороший дренаж з керамзиту. Поливати крассулу можна навіть один раз в тиждень (а взимку - і того рідше).

Якщо боїтеся не вгадати з поливом, майте на увазі: грошове дерево більше боїться «сльоти», ніж пересушеного грунту.

Де поставити грошове дерево по фен шуй: зони багатства в будинку

Сектор багатства по фен шуй в будь-якій квартирі або будинку розташований в південно-східній стороні. Для грошового дерева - це найкраще місце! Щоб крассула відчувала себе в нашому домі комфортно, потрібно правильно оформити її «територію». Тому потрібно прикрасити його і активізувати на багатство і процвітання.

Як активувати грошове дерево по фен шуй

Як активувати грошове дерево по фен шуй

Щоб активувати на гроші і багатство, потрібно знати як прикрасити грошове дерево по фен шуй.

По-перше, зону багатства бажано посилити зеленими і синьо-блакитними тонами.

По-друге, саме деревце можна прикрасити червоною стрічкою, а під горщик покласти червону серветку з парочкою грошових купюр. Під час поливу прийнято вимовляти вголос грошові афірмації про постійне зростання благополуччя.

По-третє, зона грошей повинна міститися в ідеальній чистоті і добре висвітлюватися. А ще в секторі багатства не повинно валятися старих непотрібних речей.

Посилити енергетику зони можна дерев'яними елементами (наприклад, столиком або підставкою) і водою (фонтанчиком, акваріумом або картиною з водоспадом).

Штучний варіант грошового дерева або своїми руками

Буває, що в сім'ї немає можливості посадити будинку живе грошове дерево (наприклад, кішка в перший же день обгризає листочки з будь-якого кімнатної рослини).

Вихід один - створюємо грошовий магніт власними руками! Де розташувати грошове дерево, зроблене своїми руками? Там же, де і нині - в південно-східному секторі по фен шуй.

  1. Запасаємося міцної дротом (бажано, золотистого кольору) і ста монетками. Дуже добре, якщо знайдете спеціальні китайські монетки з отворами всередині.
  2. Основа для дерева повинні бути міцною (можна навіть використовувати для цих цілей масивний камінь).
  3. Гілочки бажано робити красивими і витонченими, але не занадто довгими. Ідеальний варіант по фен шуй - десять гілочок з десятьма монетками-листочками на кожній.
  4. Прикрашати деревце можна бісером (доповнити гілки), кольоровими камінцями і самоцвітами (прикріпити до основи) і червоною стрічкою (пов'язати на стовбур).

До речі, розмір штучного грошового деревця може бути яким завгодно. Ніяких обмежень з цього приводу фен шей не встановлює. Але ставити в одному приміщенні живе і штучне грошове дерево по фен шей не можна!

Ну, і звичайно, будь-який грошове дерево з самого його народження (або створення) оточувати постійною турботою і увагою Ну, і звичайно, будь-який грошове дерево з самого його народження (або створення) оточувати постійною турботою і увагою .

Готуємося до залучення грошей

Для того, щоб гроші легко знайшли дорогу в ваш будинок, до їх приходу варто підготуватися (як до прийому дорогих гостей) Для того, щоб гроші легко знайшли дорогу в ваш будинок, до їх приходу варто підготуватися (як до прийому дорогих гостей) .

Для початку потрібно чесно відповісти собі на п'ять питань:

  1. Щиро ви любите гроші?

На перший погляд, дивне запитання - хто ж їх не любить? Але насправді в багатьох з нас з дитинства закладено неправильне ставлення до грошей. Наприклад, установка на те, що великі гроші приносять нещастя. Або ще один перл: «заробити мільйон можна тільки нечесним шляхом».

В ідеалі ставитися до грошей потрібно як до гарних друзів - з щирою симпатією і вдячністю. Адже гроші дають не тільки свободу від злиднів і боргів - вони допомагають вершити добрі справи: брати участь в добродійності або вкладати кошти в перспективні проекти.

  1. Яке місце гроші займають у вашому житті?

Ідеальний варіант - гроші мають велике значення, але не є єдиним сенсом життя. Сюди ж варто записати всі великі покупки, які ви плануєте. Як не дивно, фен шуй любить конкретику ...

  1. Як залучені деревом гроші поліпшать ваше життя?

Наприклад, «я зможу більше подорожувати», «ми переїдемо в квартиру побільше» або «я буду менше працювати і більше уваги приділяти сім'ї».

  1. На кого і на що підуть отримані гроші: тільки на себе або близьких людей, на добрі справи або шкідливі для інших людей речі?

Енергія Ци - позитивна на 100%. Вона не принесе фінансового благополуччя тим, хто налаштований негативно. Не так важливо, де розташувати грошове дерево по фен шуй. Набагато важливіше, ДЛЯ ЧОГО ви хочете залучити гроші у ваше життя!

Бажаю вам побільше грошей і процвітання!

Коли і як посадити грошове дерево?
Де розташувати грошове дерево, зроблене своїми руками?
На перший погляд, дивне запитання - хто ж їх не любить?
Яке місце гроші займають у вашому житті?
Як залучені деревом гроші поліпшать ваше життя?
На кого і на що підуть отримані гроші: тільки на себе або близьких людей, на добрі справи або шкідливі для інших людей речі?
Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама