Жилье в Испании подешевело на треть. Общее снижение цен на недвижимость в Испании с момента начала кризиса составило 33,7%. Только за последние 12 месяцев стоимость недвижимости в Испании упала на 12,3%. При этом межгодовое снижение цен на недвижимость в ноябре (9%) уступает по значительности лишь снижению стоимости жилья в апреле (12,5%), подсчитали эксперты международной оценочной компании Tinsa. Заметнее других упала цена недвижимости на Средиземноморском побережье, где дома и квартиры подешевели более чем на 15%. Примерно настолько же снизились цены на недвижимость в столицах автономий и крупных городах. Как передает La Vanguardia, лучше обстоит дело на Балеарских и Канарских островах, где снижение стоимости жилья по сравнению с ноябрем 2011 года составило всего 9%.

Блоки живлення для світлодіодних прожекторів

Оновлене: 07.06.2019 Оновлене: 07

Блоки живлення для світлодіодних прожекторів (або драйвери) призначені для використання в світлодіодних прожекторах, побудованих на потужних LED-матрицях з відповідною споживаної потужністю і відповідними сумарними вольт-амперних характеристиками.

Завдяки відпрацьованій електросхемі і ретельно відібраним електронним компонентам блоки живлення ТАУРЕЙ для світлодіодних прожекторів ідеально стабілізовані по струму у всьому діапазоні вихідних напруг. А харчування матриці постійним за значенням струмом - запорука її довгої і безвідмовної роботи.

Ми виробляємо блоки живлення прожекторів не тільки для побутової електромережі, а й для мереж від 12 до 24 вольт. Висока стабільність блоків живлення в діапазоні їх вхідних напруг (12-24 або 85-265 вольт) забезпечує комфортні умови роботи LED матриць, що істотно продовжує термін їх ефективної служби.

Найголовніше - потужність. Номінальні потужності блоку живлення і LED матриці повинні збігатися.

Не можна перевантажувати блок живлення, не можна ставити драйвер на 70 ват в прожектор потужністю 80 ват.

Зворотна процедура (використання більш потужного блоку живлення) в деяких ситуаціях можлива. Але ми рекомендуємо уникати такого підключення.

Другий важливий момент - діапазон вихідних напруг блоку харчування. Світлодіодну матрицю можна виготовити різними способами, під різні номінальні напруги. Тому і блоки живлення однієї потужності бувають з різними вихідними напругами.

Якщо Ви не знаєте точні характеристики Вашої матриці, що не орієнтуйтеся тільки на потужність! Краще привезіть Ваш прожектор до нас, ми на місці визначимо тип і підберемо потрібний блок живлення.

Будь ласка, уважно звіряйте характеристики блоків живлення перед їх покупкою!

Реклама

Реклама
Новости
Реклама
Реклама